Horoscop, miercuri, 18 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic - 18 ianuarie 2023. Neti Sandu vine cu previziunile astrale pentru fiecare zodie.

Horoscop 18 ianuarie 2023, prezentat de Neti Sandu,  la Știrile ProTV

BERBEC

Apar provocări la tot pasul, dar voi o să le faceţi faţă cu brio, c-aveţi o energie debordantă, e anul vostru special şi puteţi muta munţii din loc.

Poate vă alegeţi alt loc de muncă şi o să câştigaţi mai mulţi bani şi-o să vă permiteţi şi lucruri mai scumpe, nu ca până acum.

Se pare c-o să vi se mulţumească pentru ce-aţi muncit până acum şi o să vă alegeţi cu nişte recompense.


TAUR

O s-aveţi parte de nişte reuşite, câştigaţi bani, prestigiu, vi se recunosc nişte merite, o să faceţi progrese la slujbă, în carieră, o s-aveţi şi succes.

Sunteţi cu gândul la o plecare şi o să vă faceţi nişte pregătiri, strângeţi bani, verificaţi valabilitatea actelor, faceţi rezervări.

E un eveniment cu pretenţii la care ar trebui să vă duceţi şi o s-aveţi prilejul să revedeţi oameni dragi, azi, zilele astea.

 

GEMENI

O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună şi o să vă evaluaţi şansele de a avea succes, pentru că altfel nici nu concepeţi.

Voi o să vorbiţi deschis cu partenerul de cuplu, să faceţi în aşa fel încât relaţia voastră să capete prospeţime, să fie ca la început.

O să vi se facă o surpriză plăcută şi poate primiţi o invitaţie într-un weekend de vis - poate fi un city break.


RAC

O s-aveţi parte de oferte de lucru, dar voi sunteţi conservatori şi nu va decideţi cu una, cu două, ci o să faceţi o selecţie riguroasă, dar nu imediat. Vă luaţi un timp de gândire.

E posibil să vă iasă în cale cineva care să aibă un magnetism aparte şi să nu vă puteţi lua gândul de la acea persoană.

Abia acum vă puteţi înţelege, în sfârşit, cu partenerul de cuplu care o fi fost prins cu treburi, obosit, dar şi-a revenit.


LEU

O să vă faceţi curaj să daţi cărţile pe faţă ca să puteţi salva o relaţie care va face bine sufleteşte, dar mai întâmpinaţi nişte probleme şi e de calmat spiritele.

Voi o să vă extindeţi influenta în cercul de prieteni şi poate o să vă implicaţi în nişte colaborări bănoase.

Vă cooptează cineva într-un business care v-ar prinde bine pentru că o să vă puteţi pune în valoare toate calităţile.


FECIOARĂ

Vă parvin nişte drepturi băneşti, din particular de undeva, şi poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu şi-l duceţi într-un city break.

Voi o să vă reinventaţi, poate descoperiţi ceva care să vă ducă în lumina reflectoarelor, poate deveniţi o persoană influentă.

Sunt nişte chestiuni de familie care se pot tranşa la o cafea, poate staţi la masă şi luaţi în discuţie evenimentele care vor avea loc, în curând.


BALANŢA

Pe voi s-ar putea să vă provoace la o negociere un angajator care se bazează pe calităţile voastre, dar e de văzut dacă o s-aveţi timp şi disponibilitate.

E cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine şi, dacă n-aveţi pe nimeni, o să daţi curs relaţiei, altminteri nici vorbă.

Relaţia cu partenerul de cuplu devine şi mai clară şi o să ştiţi dacă vă puteţi căsători, sau nu.

 

SCORPION

Aţi putea legaliza un act şi să vă puteţi muta fie cu casa, fie la alt serviciu, şi să începeţi o viaţă nouă c-aţi aşteptat destul să se mişte ceva.

O să mai cheltuiţi nişte bani cu casa şi o să vă drămuiţi, în rest, banii să v-ajungă pentru cheltuielile acestei perioade.

E mult de lucru la serviciu, dar e de presupus că sunt şi bani mai mulţi, că tot aveţi nevoie.

 

SĂGETĂTOR

Voi sunteţi într-o competiţie cu voi înşivă şi o să vă depăşiţi limitele, o s-ajungeţi în top, c-aşa v-aţi obişnuit.

Se insistă să intraţi într-o colaborare şi, dacă nu sunteţi peste măsură de ocupaţi, o să vă dedicaţi şi acestei munci suplimentare.

E cineva care s-o fi îndrăgostit de voi şi poate v-aţi prins şi voi, deja, în joc şi o să fie frumos!

 

CAPRICORN

Or să vă ia prin surprindere nişte veşti, pot fi confirmări, că vi s-au aprobat nişte cereri legate de serviciu, sau de bani, c-ați cerut un împrumut la bancă.

O zi încărcată, cu solicitări din toate direcţiile, dar o să fiţi expeditivi cu treburile de tot felul, şi-o să vă rămână un pic de timp şi pentru voi.

Se anunţa bani, se deblochează o situaţie şi primiţi şi un accept şi se netezeşte drumul spre succes.

 

VĂRSĂTOR

Puteţi negocia un contract şi să vă argumentaţi cerinţele, să aveţi posibilitatea să mai lase şi ceilalţi din pretenţii şi să ajungeţi la o înţelegere.

Se poate să apară cineva care să vă atragă cu felul de a fi şi să daţi curs unei relaţii serioase.

O să vă puteţi reface viaţa sentimentală şi să construiţi, pas cu pas, o relaţie care să vă întregească.


 PEŞTI

Poate o să începeți reparaţia casei, asta dacă n-aveţi de gând să vindeţi casa şi să vă luaţi alta mai spaţioasă, dacă aveţi de gând să vă întemeiaţi o familie.

Se poate să vă interesaţi la banca de un credit pentru diverse lucruri, printre care şi o maşină, s-ar putea.

Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni care să v-ajute să faceţi progrese în carieră, să vă bucuraţi de succes.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience