Horoscop, miercuri, 17 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop zilnic. 17 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Așteaptă-te la vești surprinzătoare despre bani, Berbec. Luna în Taur se află în conjuncție cu Uranus, iar acest lucru creează unele probleme sau surprize mari în sectorul tău financiar. 

O factură neașteptată ar putea veni prin poștă. Veți dori să fiți precauți, deoarece pot avea loc cu ușurință accidente în această perioadă. Nu vă grăbiți să faceți lucrurile și fiți în alertă pentru orice incident pe care îl presimțiți ca fiind posibil și puteți planifica o modalitate de a-l evita.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

O descoperire de sine surprinzătoare se poate manifesta pentru tine și îți poate străpunge acel exterior dur al tău. Aveai nevoie de această revelație, Taur, iar astrele îți fac o favoare. Luna în Taur se află în conjuncție cu Uranus, iar evenimentele bruște au devenit ceva obișnuit pentru tine, dar de data aceasta marea realizare este interpersonală. 

Cu atât de mult accent pus pe sectorul partenerului, semnalul tău de trezire poate veni prin intermediul unui prieten, partener intim sau legat de subiectul căsătoriei și sau al afacerilor.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Ce vei face când cineva pe care credeai că nu-l vei mai vedea niciodată va încerca să reintre în lumea ta cu un "îmi pare rău"? 

Cu Luna în Taur în conjuncție cu Uranus, sunt posibile interacțiuni neplăcute din partea vechilor dușmani și poate fi testul final pe care trebuie să îl treci pentru a spune ultimul "ne vedem mai târziu, să NU mai suntem prieteni" cu maximă claritate. 

S-ar putea să fi crezut că ai sigilat această ușă închisă, dar poate nu atât de bine pe cât ți-ai imaginat. Așadar, atunci când un fost toxic sau cineva pe care nu îl mai vrei înapoi în viața ta revine, aceasta este șansa ta de a fi categoric clară.

 


Rac

(21 iunie - 22 iulie)


S-ar putea să vă răzgândiți brusc în privința unui prieten de care credeați că vă puteți lipsi, iar acum, vă lipsește prezența lui. 

Aceasta ar putea fi singurătatea ta care lovește în plin, Rac, în timpul Lunii în Taur cu Uranus, și vei dori să fii în gardă în privința motivelor tale. 

Concluzia este că ești un prieten bun, dar dacă te apropii doar pentru că ai nevoie de cineva care să umple golul din viața ta, nu este motivul potrivit pentru a trimite un mesaj sau a suna pentru a spune "vino la mine".

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

S-ar putea să aveți dreptate, dar momentul în care să vă afirmați autoritatea ar putea fi o afacere riscantă. Luna în Taur se află în conjuncție cu Uranus, iar natura ta fixă ar putea să-i deranjeze pe ceilalți. 

S-ar putea să vrei să-ți temperezi temperamentul și să-ți reții limba pentru un moment. 

Gândește-te la consecințele acțiunilor tale. Uneori te poți lăsa prins în momentul de față și poți pierde din vedere viitorul. Nu ardeți o punte pe care veți dori să o traversați mai târziu.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Credința ta în Dumnezeu, în univers și în tot ceea ce ține de soarta ta se poate simți testată la limită în timpul Lunii de astăzi în Taur, în conjuncție cu Uranus. Nu e genul tău să te simți cinic, dar sunt momente în care trebuie să te întrebi: "De ce mi se întâmplă mie asta?". 

S-ar putea să nu înțelegi tot haosul care izbucnește în viața ta, sau poate, în viața unui prieten. Dar, are loc o reașezare energetică, iar aceasta te ajută să vezi ceea ce trebuie să înveți, în ciuda a ceea ce simți în interior ca fiind dureros.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

. Luna în Taur se conjunctează cu Uranus și acest lucru îți deschide inima într-un mod în care s-ar putea să nu te simți confortabil să o faci. 

Dar, secretele ies la iveală și vei scoate un mare suspin de ușurare că persoana care trebuie să știe ce simți o face, iar acum, următorul capitol din povestea ta poate începe.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Un admirator secret sau cineva pe care îl iubiți s-ar putea să se răzgândească și să decidă să vă facă cunoscut ceea ce simte cu adevărat. 

Luna în Taur în conjuncție cu Uranus agită apele în viața ta amoroasă, iar acest lucru poate fi extrem de incomod pentru tine din diverse motive. 

Fie că este vorba de un moment nepotrivit, de un loc sau o locație greșită, se poate simți ca și cum lumea este în contradicție cu capacitatea voastră de a fi împreună și vă cere să rămâneți pe tărâmul dorințelor în loc să faceți ceea ce ați vrea să faceți, dar nu puteți.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu poți fi perfect tot timpul, dar poți fi al naibii de bun, iar asta ar putea fi exact ceea ce ai nevoie. 

Luna în Taur se conjunctează cu Uranus și îți aduce în atenție sectorul obiceiurilor și al rutinelor zilnice. 

S-ar putea să ți se pară necesar să îți regândești obiectivele din cauza unor incidente sau anulări care fac ca ceea ce ai planificat să fie realizat, imposibil pentru tine.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Puneți niște melodii de sărbători și permiteți-vă să intrați în spiritul sărbătorilor. 

Luna în Taur se află în conjuncție cu Uranus, iar acest lucru vă oferă o străfulgerare de intuiție amestecată cu spirit ludic. O dâră creativă te poate lovi la momentul potrivit și vei avea tone de idei și motivația de a-ți pune imaginația la treabă. 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna în Taur se conjunctează cu Uranus activându-ți sectorul casei și al familiei. Stresul de sărbători poate începe să se vadă în familie și în modul în care rudele interacționează între ele. 

Nu vă plac mediile tensionate, așa că acest lucru vă va cântări foarte tare la suflet. Vei dori să încerci să joci neutru sau să eviți să te lași târât în chestiuni care nu te privesc cu adevărat.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Luna în Taur se află în conjuncție cu Uranus și acest lucru are impact asupra sectorului tău de comunicare. 

Conversațiile dure și subînțelesurile de atitudine vă pot da peste nas. Chiar și cu firea ta dulce, ți-ar putea fi greu să întorci răul pentru rău; totuși, dacă există o cale, o vei găsi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel