Horoscop, joi, 17 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop ZILNIC: 17 martie 2022

Berbec

Ești la doar o zi distanță de Luna Plină în Fecioară și te poți simți amețit de tot ce ai de făcut. 

Cu Jupiter privindu-te peste umăr, chiar și cea mai neînsemnată sarcină poate părea grea. Așa că, este una dintre acele zile în care trebuie să iei lucrurile pas cu pas. 

Taur

Luna Plină este aproape iar, pentru tine, acesta este momentul perfect pentru a lăsa garda jos și pentru a nu mai fi încăpățânat, așa cum ești uneori.

S-ar putea să nu-ți vezi întotdeauna rolul tău în probleme, dar dacă îți schimbi mentalitatea din "Schimbă-i pe ei, în schimbă-mă pe mine',  s-ar putea să înțelegi mai bine lucrurile.

Gemeni

Nimic nu se compară cu a avea lucrurile în ordine și a simți că fiecare obiect își are locul și scopul său. Ca urmare, ești motivat din punct de vedere mental să fii organizat.

Ziua dinaintea unei Luni pline începe prin planificarea următorilor pași în domenii cheie ale vieții tale. Concentrându-te pe lucrurile mărunte, poate fi mai puțin copleșitor decât să iei o mușcătură masivă din munca pe care trebuie să o faci. 

Rac

Atunci când energia Lunii pline începe să îți activeze sectorul de comunicare, devii o carte deschisă, plină de informații și detalii. 

S-ar putea să fii puțin prea vorbăreț astăzi, împărtășind dincolo de ceea ce este necesar. Încearcă să folosești discreția și buna judecată în fiecare conversație, din această săptămână.

Leu

Banii fac lumea să se învârtă, dar contează și modul în care îi cheltuiești și cât de mult păstrezi din ei. De exemplu, s-ar putea să ai o mulțime de obiecte pe care îți dorești să le obții.
 
Dar, fii cumpătat cu cheltuielile. Căută oferte și verifică reducerile, înainte de a apăsa butonul "Cumpără acum". 

Fecioară

Soarele se află în sectorul tău de iubire, iar Luna în semnul tău zodiacal. Inutil să mai spunem că se întâmplă multe în lumea ta. Este timpul să țintești spre claritate. Creează lista pe care ți-ai tot spus că îți dorești și ai nevoie - este timpul să îți prioritizezi planurile de viitor.

Balanță

Este imposibil să renunți la amintiri, atunci când te agăți de ele ca și cum ar fi viața ta. 
 
Viitoarea Lună Plină îți poate supraîncărca conștientizarea durerii și suferinței, pe care încă le porți în suflet. Este timpul să ierți, chiar dacă nu poți uita, și să iei măsuri care îți oferă șansa de a merge mai departe. 

Scorpion

Prietenii sunt de neprețuit, dar există și momente în care trebuie să lași pe cineva să plece, pentru ca acesta să poată face lucruri fără tine. 

Este posibil ca cercul tău de prieteni să treacă printr-o schimbare tristă. Cu toate acestea, Jupiter trece cu vederea Luna în Fecioară în prietenia ta, iar sectorul rețelelor prezintă o schimbare încrezătoare care vine spre tine.

Săgetător

Cariera ta promite lucruri bune. Așadar, așteaptă-te să primești vești bune despre o oportunitate, pe care poate nici nu vrei să o accepți. 

Este posibil ca lucrurile să nu funcționeze întotdeauna, dar poate fi o reamintire prietenoasă că "încă mai ai talent", știind că ai fost urmărit și dorit pentru un loc de muncă sau o mutare în carieră.

Capricorn

Toată lumea are păreri, iar atunci când simțiți nevoia să le exprimi pe ale tale, este bine să-ți amintești că, uneori, oamenii nu-ți vor auzi sau nu-ți  vor primi bine punctul de vedere. 

Este bine să spui ceea ce simți și să fii sincer, dar și să-i lași pe ceilalți să facă același lucru în egală măsură.

Vărsător

Cineva ar putea avea ceva important de spus. Poate fi vorba de o surpriză la care nu te aștepți legată de secrete, tabuuri sau chiar de un proiect comun.

Dacă percepi dezvăluirea ca pe un indicator al nevoii de a-ți autoconserva banii și viitorul, este întotdeauna bine să pui lucrurile în scris.

Pești

Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a angajamentelor. 
 
Este o zi esențială pentru iubire și pentru a fi alături de cei la care ții foarte mult. 
 
Nu te reține atunci când simți cu tărie că trebuie să împărtășești dorința ta de a fi acolo și de a-ți arăta dragostea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel