Horoscop, miercuri, 17 mai 2023, cu Neti Sandu. Recompense pentru o ZODIE

Data publicării:
Neti Sandu, Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, Instagram

Horoscop zilnic, 17 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Horoscop 17 mai 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

BERBEC

Şefii vă dau şi mai mult de lucru, dar se întrevede o upgradare, căpătaţi un surplus salarial şi noi responsabilităţi, o şefie de proiect.

Poate intraţi într-un parteneriat care să vă dubleze veniturile pe o perioadă mai lungă de timp şi o să fie un efort de cursă lungă. O zi cu reuşite.

TAUR

O să bifaţi nişte reuşite, se adună bani în cont, faceţi nişte achiziţii, vă bucuraţi de aprecierea unor oameni care beneficiază de ajutorul vostru de o bună bucată de vreme.

Se poate să vă daţi acordul pentru o afacere care vă poate aduce faimă pentru că e anul vostru special şi se poate întâmpla ceva spectaculos.

GEMENI

Se poate să aveţi de ales nişte colaborări, sau măcar una ca să aveţi şi bani de buzunar, nu numai pentru rate şi facturi, e nevoie şi de relaxare, să vă duceţi la distracţie.

E posibil să faceţi nişte achiziţii pe care le urmăriţi de multă vreme şi să-i luaţi prin surprindere pe ai voştri.

RAC

Aveţi idei, iniţiative, şi o să mai fie câte cineva prin preajma voastră care să vă susţină, să vă finanţeze ca să vă atingeţi obiectivele.

Se poate să vă înrolaţi într-o echipă care să vă cultive ideile şi să le puneţi în practică, să fie cu succes.

 LEU

Poate aţi câştigat un titlu, o recompensă, e o promovare care v-aduce satisfacţii morale, materiale şi o să vă deschidă noi perspective în plan profesional.

Poate vi se face o surpriză şi vă treziţi cu o invitaţie la munte, sau la mare şi o să vă bucuraţi de o plimbare - cadou.

FECIOARĂ

Se poate să plecaţi într-un concediu, sau măcar să faceţi rezervările că e un moment bun pentru rezolvat chestiuni care au legătură cu străinătatea, chiar şi pentru un job.

Se conturează o nouă perspectivă în plan intelectual, poate definitivaţi nişte studii, urmaţi un master, un doctorat, un alt nivel.

BALANŢA

Vin bani, de undeva se adună nişte sume care să v-ajute să completaţi golurile cu care vă luptaţi de ceva timp şi o să vă echilibraţi din punct de vedere financiar.

Se poate să intraţi într-o serie de negocieri ca să vă alegeţi un job mai bun, sau un proiect, de alt calibru.

SCORPION

Au loc întâlniri, dezbateri, poate vă duceţi şi pe la evenimente diseară, pare să fie o zi încărcată de activităţi atât profesionale, cât şi personale.

Se poate să vi se spună, în sfârşit un adevăr, să primiţi un răspuns de la cineva care vă iubeşte, poate fi o declaraţie de dragoste.

SĂGETĂTOR

E agitaţie la serviciu, poate vi se dă ceva nou de lucru, se anunţă şi bani şi poate-o să faceţi nişte achiziţii pentru casa, c-aveţi cam multe de luat.

E un eveniment de familie în pregătire şi o să fie frumos, c-o să vă facă plăcere să vă ocupaţi de toate aspectele.

CAPRICORN

Se poate să descoperiţi o preocupare de timp liber care să vă umple frumos, timpul liber, să vă accesaţi resursele interioare ca să faceţi progrese pe mai multe planuri.

O să vă caute acea persoană care se simte atrasă de voi şi poate relaţia avansează şi duce şi la căsătorie.

VĂRSĂTOR

Poate sunteţi în priză cu reparaţia casei, vă luaţi câteva piese noi, mai daţi o zugrăveală, vă ocupaţi şi de exterior, vedeţi ce faceţi şi cu garajul.

Poate vă duceţi la un serviciu mai bine plătit şi o să fie o destindere în plan financiar că aveţi gânduri mari cu vacanţa.

PEŞTI

Se poate să daţi un examen, să fie un concurs şi vă treziţi cu recompense, că lumea vă apreciază, după o lungă perioadă de invizibilitate.

O întâlnire cu grupul de colaboratori să desfăşuraţi o activitate care să vă detensioneze, poate fi ceva creativ, sau din sfera sportivă.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel