Horoscop, miercuri, 17 aprilie 2024. Zodia care-și va rezolva toate problemele financiare / video

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și Youtube.

 

Berbec

Ieși din orice bucluc financiar, se găsește cineva care să te ajute. Fie că este chiar persoana la care nu te-ai fi gândit, nici nu mai contează.

Taur

E o zi foarte bună pentru a interacționa cu prietenii, pentru a-i ajuta și pentru a-i lăsa și pe ei să te ajute. E vorba de toleranță și empatie.

Gemeni

E un aspect bun în ceea ce privește zona profesională. Ce trebuie să știi este că nu vei fi apreciat pentru ceea ce crezi tu că meriți, ci pentru ceea ce vor șefii. Nici nu mai contează.

Rac

Zona profesională primește destul de multe aspecte, asta înseamnă că trebuie să fii mai implicat acolo. Fii mai receptiv, mai deschis la toate veștile pe care le auzi la serviciu.

Leu

E o perioadă bună pentru a învăța, a studia și a acumula multe informații.

Fecioară

E o zi nemaipomenită pentru a sta cu partenerul și pentru a vă face planuri, dar trebuie să fie niște planuri mai mari, de plecat în vacanță sau alte planuri serioase, care implică anumite resurse.

Balanță

Găsiți înțelegere la colegi, iar voi sunteți mai dornici să-i ajutați. Nu tratați partenerul cu indiferență.

Scorpion

Ziua vă ajută mult în zona relațională. Partenerul e mult mai dispus să vă asculte și voi știți ce să faci ca să-i atrageți atenția. Aveți șanse să îmbunătățiți relația. 

Săgetător

Trebuie muncă multă, mai ales pentru familie, casă, pentru curte, dar muncă făcută în tăcere și vă veți simți foarte bine.

Capricorn

Trebuie să aveți mai multă încredere în voi, să spuneți ceea ce vreți, îndrăzniți să spuneți când nu sunteți de acord cu ceva, astăzi s-ar putea să prindeți mai mult curaj în propria persoană.

Vărsător

Familia vă ajută pe plan financiar, vă susține, e generoasă, dar voi trebuie să aveți mereu un buget de risc, pe care să vă puteți baza.

Pești

Trebuie să aveți mai multă încredere în voi, să fiți mai încrezători în persoană.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel