Horoscop, miercuri, 16 februarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov
Descriere foto: Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov

Horoscop zilnic, 16 februarie 2022:

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Ești impulsionat să realizezi lucruri mărețe în această perioadă, dar trebuie să eliberezi zone din viața ta pentru a-ți concentra mai intens energia. Luna Plină de astăzi te poate ajuta să vezi că alegerile încrezătoare pe care le-ai făcut de dragul jocului sau al plăcerii ți-au inhibat progresul.


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Vei trece la lucruri mai incredibile. Dar, uneori, ceea ce cred rudele tale te poate reține sau te poate împiedica să faci ceea ce este cel mai bine pentru tine.Vei simți greutatea judecății lor mai mult decât de obicei, deoarece Saturn încetinește lucrurile în sectorul tău de reputație. Cu alte cuvinte, este posibil să ai o idee excelentă, dar nu și impulsul sau determinarea de a o duce la bun sfârșit.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Există unele lucruri din care trebuie să ieși, Gemeni, iar un contract sau un fel de obligație scrisă ar putea fi unul dintre ele. Poate că ați spus da unei sarcini pe care acum vă doriți să o fi refuzat. S-ar putea să observați că ceea ce odată erați optimist, nu mai sunteți.


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Eliberați dezordinea, Rac. S-ar putea să ai chef pentru o curățenie de primăvară timpurie cu Luna Plină în Leu are loc în sectorul tău de bani și bunuri personale. Cu atât de multă activitate în sectorul tău de relații, este timpul să faci loc pentru o nouă energie.


Chiar dacă nu ești sigur de ce simți nevoia de a face loc în casa ta, s-ar putea să vină o schimbare care să aducă un membru al familiei sau poate o nouă iubire în viața ta. Așa că, în mod firesc, vei dori ca aceștia să se mute sau să petreacă mai mult timp la tine acasă.


Leu (23 iulie - 22 august)


Este timpul pentru o schimbare, dar s-ar putea să nu vrei să faci una chiar acum. Pentru tine, Luna Plină, semnul tău este ca și cum universul ar spune că este timpul să renunți la ego și să te înmoi.


Luna Plină are loc în sectorul tău al identității și al dezvoltării de sine. Pot exista lucruri pe care le-ai purtat cu tine - convingeri despre ceea ce ar trebui să porți, să te comporți sau să faci - și care nu ți se mai potrivesc.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Răzbunarea nu arată bine pe tine, Fecioară. S-ar putea să nu-ți placă cum te simți atunci când ții ranchiună sau gândești negativ despre oamenii în care ai crezut cândva, dar pe care acum îi vezi pentru ceea ce sunt. Acesta poate fi momentul în care să spui la revedere unei persoane este suficient.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Este posibil ca unele domenii ale vieții tale să nu culeagă niciodată un beneficiu. Dacă ați fost în rețea sau ați participat la întâlniri, ați făcut comentarii pe grupurile de social media sau ați făcut lucruri care sperați că vor genera afaceri. Cu toate acestea, nu a fost așa. Ar putea fi timpul să vă pivotați energia.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Este posibil ca titlul să nu merite drama, Scorpion. Cu toate acestea, o parte din tine s-ar putea să fi fost prinsă în farmecul a ceea ce oamenii ar crede sau ar admira despre viața ta dacă ai avea biroul din colț, slujba mare sau lucrurile de lux care spun "ai reușit".


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Vești bune pentru tine, Săgetător. Acest capitol al vieții se poate încheia și îți poate aduce o concluzie pentru școală sau pentru un proces de înscriere pe care credeai că nu îl vei finaliza până la termenul limită.Luna Plină în Leu are loc în sectorul tău de învățământ superior și educație. Aceasta deschide ușa către vești care te ajută să determini în ce direcție va merge viața ta.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Pot apărea vești care te ajută să iei o decizie importantă.Poate că o problemă despre care habar nu aveai că există poate ieși la suprafață, permițându-ți să o rezolvi și să eviți o problemă mai importantă mai târziu.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Ar putea apărea o cădere și, chiar dacă acum pare un lucru rău, ar putea fi de fapt o binecuvântare.De exemplu, Luna Plină în Leu are loc în sectorul tău de angajamente și parteneriate. Așadar, ai putea afla că o persoană cu care sperai să faci afaceri nu poate duce la bun sfârșit o sarcină.


Poate că o ofertă de muncă pe care credeai că ți-o dorești va trebui să fie refuzată. S-ar putea să descoperi că ești într-o poziție mai bună mai târziu, dar deocamdată, aceasta poate fi o perioadă de tranziție dificilă la care să-ți adaptezi viața cu Saturn în semnul tău, dar nu va fi pentru totdeauna, așa că rezistă.



Pești (19 februarie - 20 martie)


Explorează sarcinile pe care le faci în fiecare zi și care par a fi mai confortabile din familiaritate decât eficiente.


Și, atunci când le descoperi, oprește-te și întreabă-te de ce ai continua sau ar trebui să continui? Poate că acest lucru va fi ceea ce ai nevoie pentru a schimba tiparul și a îmbunătăți productivitatea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel