Horoscop, miercuri, 15 februarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 15 februarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

În această perioadă a anului ai un caz serios de dorință de a călători. Este timpul să planifici o escapadă de weekend sau următoarea ta călătorie viitoare.Îți va face plăcere să cauți bijuterii locale ascunse, unde poți obține cel mai mult pentru banii tăi! Banii pot fi puțini în această perioadă, dar o mică sumă de bani, poate de la un câștig la un bilet răzuibil sau de la o declarație de impozit, vă poate oferi ceea ce aveți nevoie pentru a transforma acest vis de călătorie în realitate.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ești sincer, direct și la obiect astăzi, când Luna în Săgetător scoate la iveală latura ta plină de opinii. Deși te poți simți bine să îți descarci anumite lucruri și să le scoți la iveală, s-ar putea să ai nevoie să ți se reamintească și faptul că fiecare propoziție pe care o spui emite o consecință. Sunt șanse ca tu să te fi gândit deja la asta și să fii pregătit pentru ceea ce îți iese în cale - cu tot cu replică.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Aveți reputația de a fi un jucător, dar numai pentru că vă place să vă păstrați opțiunile deschise. Cu toate acestea, cu Luna în Săgetător, te gândești la viitor și la cine vrei să fie alături de tine în această călătorie numită viață. Cu planeta care te guvernează, Mercur care se lovește de Jupiter în sectorul tău de prietenii, s-ar putea să nu fie nevoie să cauți prea departe. Ar putea fi cineva pe care îl cunoști deja și pe care îl consideri prietenul tău.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Muncă, muncă și iar muncă este ceea ce te gândești când Luna este în Săgetător. Faci ca totul să pară fără efort și ușor pentru ceilalți, iar asta se datorează parțial faptului că te bucuri de această fază a procesului. Partea bună este că, pe măsură ce continui să depui efort, banii pot curge, dar deocamdată lucrurile par încă nesigure. Păstrați ritmul.

Leu (23 iulie - 22 august)

Mare, îndrăzneț și autoritar? Da, astăzi acestea pot fi câteva moduri de a-ți descrie comportamentul, deoarece Luna în Săgetător te scoate din carapace. Conducătorul tău, Soarele în Vărsător te ajută să te simți susținut de o persoană iubită care îți dă curajul de care ai nevoie pentru a te arăta fără teamă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Poți să te prefaci până când reușești, dar familia vede prin actul tău de persoană dură. Nu te poți ascunde în spatele unui zâmbet atunci când ești în preajma oamenilor care te cunosc de o viață întreagă. Luna care vorbește cu Marte în sectorul carierei și al statutului tău social aduce o energie grea în această zi, mai ales la locul de muncă, cu colegii. Vestea bună este că poți renunța la fațada de persoană dură și te poți lăsa să te descarci în fața unui membru al familiei care te iubește așa cum ești.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Aveți grijă cum vorbiți în social media. Este posibil ca personalitatea ta iubitoare de pace să nu te salveze de la declanșarea unei postări insensibile și politice făcute de un membru al familiei pe internet. În schimb, îi poți dezamorsa sau le poți dezactiva postările pentru a nu le mai vedea. Centrul tău de pace este ceea ce contează cel mai mult, așa că încearcă să nu lași pe cineva să-ți intre pe sub piele și să-ți strice întreaga zi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Fii sincer cu tine însuți. Astăzi, analizează-ți bine jocul pe termen lung atunci când vine vorba de bani. Ați cheltuit prea mult sau ați câștigat mai puțin decât ați crezut inițial că veți câștiga? Este o idee bună să fii real și tangibil cu cifrele cu care te confrunți, astfel încât să poți planifica în avans, să faci un buget și să te ții de el.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ceva foarte bun se apropie de tine, Săgetătorule. Ar putea veni sub forma unei oportunități de a face mai mulți bani. Aceasta ar putea fi șansa ta de a face ceva ce îți place mai mult decât orice. Atunci când Luna se conectează cu mijlocul cerului astăzi, focalizarea carierei tale se poate schimba, dar în cele din urmă se poate alinia cu ceea ce rezonează cel mai mult cu scopul vieții tale.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Minimalismul și costul de a avea prea mult ar putea fi ceea ce simți acum, pe măsură ce Soarele și Saturn își vorbesc unul altuia spre gradele finale ale Vărsătorului. Ești gata să strângi cureaua și să reduci cheltuielile. Poate fi greu de făcut la început, dar ești pregătit pentru asta, mai ales știind că economia este încă incertă pentru toată lumea.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Niciodată nu ești prea bătrân pentru a învăța ceva nou, iar odată cu Saturn care se termină în semnul tău zodiacal, o parte din tine simte că anumite obiceiuri trebuie să dispară. Este un moment bun pentru a face o evaluare personală a vieții tale în general, pentru a-ți da seama încotro să mergi de acum înainte.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Banii și prietenia nu fac neapărat casă bună, și nici împrumutul de bani prietenilor care se simt ca în familie. Astăzi, s-ar putea să ți se ceară să împrumuți niște bani pentru a ajuta un prieten aflat în nevoie; cu toate acestea, înainte de a spune "da", documentează-te cu privire la rambursare și vorbește cu un contabil pentru a afla legile și regulile referitoare la împrumuturile acordate familiei și prietenilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel