Horoscop, miercuri, 14 iunie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop zilnic, 14 iunie. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Vin bani pentru mai multe zodii, spune Neti Sandu, potrivit știrileprotv. În timp ce unele persoane o să întâlnească provocări pe plan profesional, pe care le pot rezolva cu brio, altele își pot întâlni jumătate. Cu toate acestea, ziua de 14 iunie 2023 se anunță a fi foarte bună pe plan financiar pentru mai multe semne zodiacale.

 

Berbec 

Vi se propune un job care v-ar aduce un plus de vizibilitate și bani, plus alte relații care v-ar deschide o nouă perspectivă în afaceri. 

Taur 

O să vă fie apreciată munca. Poate vi se încredințează un proiect grandios și o să vină și banii. E bine să aveți grijă totuși și de sănătate. 

Gemeni 

Se adună banii în cont că vi se plătesc niște sume restante și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade. O să le luați în special copiilor ce le-ați promis. 

Rac 

O să mai cheltuiți niște bani cu casa și o să vă ocupați de reamenajare și pe dinăuntru, și pe dinafară, ca să vă simțiți cu toții bine.

Leu 

Poate vin bani dintr-o sursă paralelă cu serviciul, că ați vândut ceva și pe cât posibil o să îi puneți la păstrare. O să luați altceva în schimb. O mașină nouă, poate. 

Fecioară 

Se observă o reușită că ați obținut o aprobare. Vă încărcați la un nivel superior la școală și o să aveți rezultate de top la examene și interviuri. 

Balanță 

Apare cineva care poate e atașat de voi și o să vă fie de ajutor în perioada care urmează, că o să aveți nevoie să vă luați o casă ori să plecați în vacanță. 

Scorpion

E momentul ideal să întâlniți pe cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi, voi sunteți cam dificil din fire, dar o să vă înțelegeți de minune.

Săgetător 

Vi se propune ceva nou la serviciu și o să fie o adevărată provocare pentru voi, că miza va fi mare și ambițiile voastre sunt la fel de mari. 

Capricorn 

Vi se fac promisiuni de avansare la locul de muncă și o să fiți în competiție cu cei mai buni. E bine să vă bazați pe calitățile voastre și pe nimeni altcineva. 

Vărsător 

Poate veți lua o decizie legată de casă și fie o să apelați la un credit, fie vă apucați de renovare și extinderea locuinței ca să vă încadrați în bugetul existent. 

Pești 

O să perfectați comunicarea cu colegii, cu șefii, cu rudele. O să vă pregătiți poate de o meserie legată de scris, de vorbit în public sau o să transmiteți titluri online. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel