Horoscop, miercuri, 13 septembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 13 septembrie 2023. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Există două forme de bogăție, Berbec: banii sunt una, iar cealaltă este timpul. Este timpul să acorzi atenție detaliilor din viața ta, de la obiectivele tale de fitness ,până la modul în care îți faci treaba la locul de muncă. Astăzi, este un moment de pregătire, deoarece Luna părăsește Leu pentru a intra în Fecioară, sectorul tău de rutină. Este timpul să devii serios și să te pregătești să iei decizii importante după Luna Nouă din această săptămână în Fecioară. Ești ambițios, așa că țintește sus și gândește-te la ceea ce vrei să fie viitorul tău.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Dragostea adevărată are un mod de a se strecura pe furiș când te aștepți mai puțin. Astăzi, când Luna intră în Fecioară, vrei să fii atent la viața ta amoroasă, pentru că ceva bun se va întâmpla! Luna Nouă din această săptămână începe un ciclu de 6 luni în care începi să vezi că o poveste de dragoste poate fi mult mai mult decât atât. Dacă te-ai reținut din cauza câtorva întrebări fără răspuns sau ai ezitat din cauza faptului că ai fost rănit, vei vedea că are loc o schimbare în dragoste, iar aceasta începe cu tine.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Îți place libertatea ta. Asta nu înseamnă că ești nonconformist, dar îți place să ai puterea de a lua decizii fără presiunea celor din jur. S-ar putea ca jobul tău să fie mai stresant în ultima vreme și să nu obții rezultatele pe care ți le dorești. Această Lună în Fecioară începe un sezon de responsabilitate și de creștere. Te vei bucura de acest proces din punct de vedere mental, pentru că asta este ceea ce faci. Te schimbi, iar un șef sau un membru al familiei poate deveni motivatorul acestei noi provocări.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Ai nevoie de un mic memento - sezonul de Mercur se încheie pe 14, cu doar o zi înainte de sosirea Lunii Noi în Fecioară. S-ar putea să se apropie un termen limită pentru a semna un contract, iar data poate fi flexibilă, s-ar putea să vrei să mai aștepți. Dacă nu poți, fii foarte atent la semnarea lucrurilor și nu face asta fără să analizezi cu atenție. 

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Banii sunt pe masă și este util să știi de unde poți face mai mulți. O oportunitate bună se apropie pentru tine și primele semne încep să apară. Energia Fecioarei îți guvernează sectorul financiar și imobiliar, așa că un domeniu de luat în considerare sunt investițiile. Astăzi este un moment bun pentru a te învăța cum funcționează banii. S-ar putea să găsești o modalitate de a-ți extinde cunoștințele și, ulterior, contul tău bancar.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
De două ori pe an ai parte de un moment de strălucire: atunci când Soarele și Luna Nouă se află amândouă în semnul tău zodiacal. Luna va părăsi astăzi sectorul tău de finaluri și acesta este un moment binevenit pentru tine. S-au dus momentele care te secau de energie. Acum este timpul să te realimentezi și să te recentrezi - o activitate pe care o faci mai bine decât oricine altcineva. Săptămâna aceasta este despre tine descoperind cine ești și ce vrei să fii. Nu lăsa următoarele trei zile să treacă fără să-ți faci timp să te concentrezi asupra ta.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Ești fluturele social al semnelor, iar felul tău de a fi orientat spre oameni face ca renunțarea să fie un lucru greu de făcut pentru tine.

Da, este greu, Balanță. Nu ești obișnuită să fii rece cu oamenii la care ții, chiar dacă trebuie asta. Iar atunci când Luna părăsește Leul pentru a intra în Fecioară, este posibil să ajungi la un punct de ruptură și să realizezi că te-ai săturat să-i alegi pe alții în detrimentul tău. Trebuie să faci ceea ce este mai bine pentru tine și pentru liniștea ta.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Prietenia cu scop este obiectivul de astăzi. A decide pe cine să lași să intre în spațiul tău personal este o decizie pe care o iei foarte în serios. Așadar, când Luna intră în Fecioară pentru următoarele două zile, cercul tău de încredere devine un factor dominant în viața ta. Este timpul să faci puțină curățenie mâine. Fă un inventar al tipurilor de persoane cu care petreci cel mai mult timp. Dacă nu ai ales cu înțelepciune sau ai ales persoane care te rețin, poate că este timpul să începi să te ramifici pentru a cunoaște oameni noi.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Poți lucra pentru bani sau poți alege un scop de viață care îți aduce bucurie, influență și, ca beneficiu, venituri. Poate suna ca un vis imposibil să faci o muncă pe care o iubești, dar este posibil. Înainte de a te grăbi să renunți la locul de muncă, gândește-te la modul în care îți poți construi o viață pe care o iubești, zi de zi. Astăzi s-ar putea să te simți confuz, pentru că nu știi de unde să începi, dar, pe măsură ce Luna își croiește drum prin Fecioară în următoarele două zile și jumătate, ai ocazia să descoperi oportunități și să începi să faci mici schimbări care te apropie de ceea ce îți dorești.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Politica și religia sunt două subiecte care par să fie pe radarul tuturor în acest moment. În calitate de Capricorn, preferi să stai departe de conversațiile controversate care îți distrag atenția de la muncă și creează mai multe conflicte decât soluții cu colegii. Astăzi, pe măsură ce Luna trece prin Fecioară și intră mâine într-un ciclu de Lună nouă, convingerile tale s-ar putea să te facă să te răzgândești în legătură cu a spune ceea ce gândești cu adevărat. 

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Îți ascunzi latura blândă și inima ta mare pentru că știi că nimeni nu este perfect și nu vrei să expui zonele din viața ta care pot fi vulnerabile.

Toată lumea are secrete. Astăzi, atunci când un prieten îți vorbește deschis despre problemele sale, s-ar putea să fii inundat de compasiune și de dorința de a-l ajuta. Nu în fiecare zi simți că vrei să salvezi un prieten de el însuși, dar firea ta plină de bunătate este aprinsă de Lună atunci când aceasta se află în semnul zodiacal Fecioară.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Ești atât de pregătit pentru ca viața să ia o nouă direcție. Ai pe cineva în viața ta despre care știi că este "alesul", dar nu a fost pregătit să se angajeze și acum răbdarea ta începe să se subțieze. Ai nevoie de ceva de care să te agăți - o mică rază de speranță. Luna de astăzi în Fecioară te poate ajuta să găsești cuvintele de care ai nevoie pentru a spune că ai de gând să mergi mai departe. Nu este ușor să ajungi în acest loc, dar cu Luna care intră în Fecioară, ai putea găsi vocea de care ai nevoie pentru a vorbi pentru tine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel