Horoscop, miercuri, 13 octombrie 2021

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop. Miercuri, 13 octombrie, Venus face un sextil cu Saturn.

Acesta este un apect care îi poate ajuta pe cei care doresc să stabilizeze relația de cuplu sau parteneriatele profesionale. Nu uitați că suntem în ultimele zile de Mercur retrograd, deci este posibil să vă loviți de tot felul de încurcături. Mai ales de cele legate de comunicare, tehnologie și călătorii. 

 

Berbec

Deși nu îți stă în caracter, astăzi va trebui să fii foarte diplomat cu oamenii din viața ta. Atât cei din familie, cât și cei din sfera profesională.

 

Taur

Toată ziua vei fi preocupat de conceptul de moralitate. Vor exista clipe în care unele dintre acțiunile colegilor, deși legale, ți se vor părea imorale.

 

Gemeni

Curiozitatea poate avea dublu rol astăzi. Unul avantajos și unul care îți poate aduce prejudicii. Depinde doar pe care îl vei alege.

 

Rac

Comportamentul rece al celorlalți te preocupă excesiv. Dar asta este o metodă pentru a fugi de alte nemulțumiri personale.

 

Leu

Astrele îți recomandă să îți găsești bucuria, prin diverse gesturi, mai mici sau mai mari. Însă trebuie să ții cont de faptul că doar tu te poți face fericit.

 

Fecioară

Cât mai este Mercur retrograd în zona banilor, astrele îți recomandă să nu te grăbești cu cheltuielile, mai ales cele serioase.

 

Citește previziunile astrale pentru toate zodiile pe DCNEWS.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel