Horoscop, miercuri, 13 aprilie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: unplash.com
Descriere foto: Sursa foto: unplash.com

Horoscop zilnic - 13 aprilie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec

(21 martie - 19 aprilie)

Stabilește-ți standarde cât mai înalte. Nu există nicio limită pentru ceea ce poți atinge.

Luna de astăzi în Fecioară îți aduce o sensibilitate puternică, în ceea ce privește cât de mult ar trebui să dureze proiectele tale, dar și o capacitate de a termina mai mult decât de obicei.

Poți să navighezi cu ușurință în programul tău și să duci lucrurile la bun sfârșit fără prea multe distrageri. Ești concentrat și gata de acțiune. 

Taur

(20 aprilie - 20 mai)

Bucură-te de ziua de azi. 

Poți să te ocupi de anumite detalii, fără să te lași copleșit de imaginea de ansamblu. Ești capabil să faci lucrurile să se întâmple și să te distrezi în timp ce faci asta.

Gemeni

(21 mai - 20 iunie)

Te descurci cel mai bine atunci când rămâi mai aproape de casă.

Cu Luna în Fecioară, mintea ta poate merge la un kilometru pe minut, gândindu-se la toate posibilitățile. 

Pentru astăzi, dă-ți voie să te relaxezi și nu-ți face griji pentru ziua de mâine. Concentrează-te pe ziua de azi.

Rac

(21 iunie - 22 iulie)

Ești un mare ascultător astăzi. Cu Luna în Fecioară, ziua este perfectă pentru a discuta cu un antrenor de viață sau pentru a vorbi cu un partener despre obiectivele tale viitoare. 

Abordează subiecte legate de sănătate și bunăstare. Ai planuri de a te întoarce la sala de sport în această vară? Începi să faci cercetări pentru a vedea care funcționează cel mai bine pentru tine.

Leu

(23 iulie - 22 august)

Încă mai ai timp să îți faci impozitul, să aduni chitanțele și să pregătești formularele. Luna în Fecioară te poate face să te gândești la chestiuni legate de bani și venituri. 

Dacă nu ai depus încă declarațiile, aceasta este săptămâna în care trebuie să nu mai amâni și să le faci. Sau, dacă ai de gând să aștepți până mai târziu, cere o prelungire.

Fecioară

(23 august - 22 septembrie)

Este ziua în care te poți scufunda în propriile tale emoții. Cu doar câteva zile înainte de Luna Plină, acum este momentul să planifici și să te gândești la intențiile tale pentru restul anului. Fă o listă cu lucrurile pe care ai vrea să le faci. 

Întreabă-te care sunt cele mai înalte ambiții ale tale, apoi scrie-ți lista de nevoi și cere-i Universului să te ajute să găsești ceea ce cauți.

Balanță

(23 septembrie - 22 octombrie)

Poți fi propriul tău dușman astăzi. S-ar putea să te gândești prea mult la o problemă și asta îți poate dezechilibra starea mai mult decât ți-ai dori. 

Este în regulă să știi care sunt neajunsurile și defectele tale. Dar, nu fi prea exigent. Ești o operă de artă, iar lucrurile bune au nevoie de timp pentru a fi perfecționate.

Scorpion

(23 octombrie - 21 noiembrie)

Oamenii buni cunosc oameni buni. Cercul tău de prietenie are prioritate în această săptămână, iar cu Luna în Fecioară este momentul potrivit pentru a te uita la oportunitățile tale de relaționare. 

Îți va plăcea să cunoști mai multe persoane pozitive. 

Săgetător

(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ieși în evidență din mulțime. Ai foarte multe atuuri și, de asemenea, aduci foarte mult talent la masă. 

Știi că ești un atu și nu mai există un moment ca acum pentru tine să te bucuri cu adevărat de respectul de sine și să îți vezi valoarea.

Capricorn

(22 decembrie - 19 ianuarie)

Explorează un fel de practică meditativă sau spirituală. Luna în Fecioară îți aduce prospețimea pe care o poate aduce petrecerea timpului în natură sau alături de micile animale de companie și îngrijirea nevoilor lor. 

Ai o dragoste minunată pentru frumusețe, simplitate și lucrurile din viață care sunt adesea considerate gratuite. Bucură-te și tu de propriul sentiment de libertate acolo unde poți.

Vărsător

(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta primești un cadou,. Cineva din viața ta te vede pentru tot ceea ce ești și apreciază contribuțiile tale la viața lor. 

Drept urmare, s-ar putea să primești onoarea recunoașterii sau o binecuvântare minunată care merge doar la cei în care se are încredere și care sunt ținuți în mare respect.

Pești

(19 februarie - 20 martie)

Iubirea găsește o modalitate de a înflori în toate domeniile vieții tale. Luna în Fecioară se conectează profund cu nevoia ta de a te îngriji de ceilalți.

Acolo unde cineva pe care îl iubești are nevoie de ajutor, ești înclinat să sari și să te oferi să ajuți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel