Horoscop, miercuri, 12 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov
Descriere foto: Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov

Horoscop zilnic: 12 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec

Cariera rămâne un obiectiv de top, deoarece Soarele rămâne în Capricorn. Așa că ia aminte astăzi, pentru că, Berbec, se pot întâmpla multe atunci când Luna își schimbă semnul zodiacal. Fiți atenți la cât de repede o discuție vă poate răpi din timp dacă sunteți la birou astăzi. Vei dori să rămâi productiv. Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a comunicării, și suntem la doar câteva zile înainte de sezonul retrogradării lui Mercur.  Acesta este un moment bun pentru a finaliza orice contract sau pentru a trimite e-mailuri importante. Dacă aveți întârzieri, asigurați-vă că verificați scrisul cu litere mici, deoarece lucrurile pot fi ratate dacă nu sunteți atenți.

 

Taur

Este timpul să vă actualizați lista de lecturi pentru 2022, deoarece au apărut o mulțime de cărți excelente despre finanțe. Criptomonedele, monedele alternative și multe modalități noi de a-ți investi veniturile sunt domenii cărora trebuie să le dedici timp și atenție în această săptămână începând de astăzi. Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a banilor, iar gemenii sunt asociați cu trecerea de la trecut la prezent. Sunteți copt pentru a trece de la "vechile metode" de a face lucrurile la "noile metode". Dacă nu ești un mare cititor, verifică un podcast despre bani pentru a te pune la curent cu subiectele financiare.

Gemeni

Ești în continuă schimbare, nu-i așa, Gemeni? Așa că atunci când Luna intră în semnul tău zodiacal, în casa ta solară a identității, acesta este momentul perfect pentru a elimina lucrurile care nu îți plac. Nu te crampona de obiecte pe care nu vrei să le porți sau pe care nu le vei purta niciodată, inclusiv machiaje vechi, colonii care nu-ți plac și loțiuni care au depășit data de expirare.  Începeți să faceți curățenie în casă în următoarele câteva zile (mai ales înainte de începerea retrogradării conducătorului vostru planetar (Mercur)). Dar, mai întâi, puneți câteva lucruri în ordine. Nu uitați că este bine să fiți pregătiți pentru orice, inclusiv pentru a vă actualiza tehnologia, spațiul personal și pentru a vă asigura că totul este frumos și ordonat.

 

Rac

S-ar putea să te simți puțin declanșat emoțional astăzi și ar putea fi din cauza a ceva ce se întâmplă în relația ta personală. Se întâmplă multe în viața ta amoroasă și asta din cauza Soarelui și a lui Pluton, planeta schimbării care are loc în sectorul tău de angajament.  Dar astăzi se poate întâmpla un eveniment revelator, care îți atinge inima un pic prea aproape de casă. Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a dușmanilor ascunși. Așadar, pregătește-te din punct de vedere mental, pentru că lucrurile pot fi greu de meditat pentru tine. Ține minte doar că sentimentele sunt sentimente și trebuie procesate. Acordă-ți timpul necesar.

 

Leu

Cu Saturn în sectorul angajamentului, care îți afectează viața amoroasă, este posibil ca și viața socială să fi fost afectată.  Dar astăzi, lucrurile Lucrurile Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a prieteniilor, iar acest lucru se poate simți ca o gură de aer proaspăt în lumea ta. Un vechi prieten s-ar putea să se întoarcă în jurul valorii de a spune salut, sau s-ar putea obține în cele din urmă o confirmare pentru o ieșire sau o întâlnire. Poate fi mai ușor pentru tine să te bucuri de timp individual cu cineva special. Cu toate acestea, dacă nu ai un plan ferm, ai putea face o conexiune care pare să fie mai promițătoare decât cea pe care ai experimentat-o în această lună.

 

Fecioară

Ziua vine cu un ton mai serios, deoarece Soarele, aflat în sectorul tău romantic, ia act de muncă și de responsabilitățile tale.  Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a carierei și a statutului social. Este o zi în care trebuie să vă faceți toate diligențele necesare și să fiți atent la programul dvs. S-ar putea să ți se ceară să faci mai mult decât îți revine la birou sau să iei o tură în plus. Acesta este un moment excelent pentru a acumula puncte bonus la locul de muncă, mai ales dacă sperați să cereți un timp liber, să cereți o mărire de salariu sau să solicitați o promovare în această săptămână.

 

Balanță

Atât de multe colegii și universități încep să își deschidă cursurile către lume prin intermediul internetului. Prin urmare, un program de studii pe care îl credeai inaccesibil poate fi acum accesibil - un aspect pozitiv al pandemiei.  Educația este un lucru la care trebuie să te gândești, Balanță. De ce? Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a învățământului superior.  Este posibil să găsești informații noi despre burse sau să auzi o vorbă despre ajutorul financiar. Un răspuns la o cerere pe care ai trimis-o la sfârșitul anului trecut poate veni cu un răspuns. Aceasta este, de asemenea, o săptămână excelentă pentru a lua CEU sau pentru a programa cursuri de formare care să te facă mai competitiv în cariera ta actuală.

 

Scorpion

Cu Soarele în sectorul comunității și al comunicării, veștile bune ar putea veni la tine în această săptămână.  S-ar putea să primești o ofertă sau un feedback cu privire la un contract legal, un nou contract de închiriere ar putea fi gata să fie semnat sau un împrumut personal este aprobat. Binecuvântările financiare îți sunt favorabile pe măsură ce Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a resurselor comune. Acesta este un moment excelent pentru a actualiza testamentele, înregistrările personale și contactele și pentru a desemna înlocuitori de sănătate, dacă nu ați făcut-o deja. 

 

Segetător

A fost un an încărcat cu eclipsele de Lună și de Soare care au avut loc în Gemeni și în propriul semn zodiacal. S-au întâmplat multe lucruri. Dar acum că energia începe să scadă, trebuie să te concentrezi asupra lucrurilor care trebuie să se schimbe.  Pe măsură ce Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a angajamentelor, întreabă-te: "La ce vrei să-ți dedici energia?". Odată ce ți-ai dat seama de asta, revizuiește-ți toate obiectivele pentru anul 2022. În mod specific, analizează orice potențiale limitări din trecut și vezi unde poți face îmbunătățiri, mai ales acum, când Mercur și Venus sunt retrograde.

 

Capricorn

Returul tău solar este un moment excelent pentru a face schimbări. Veți dori să aveți și o productivitate fermă. Treceți în revistă întregul an care vă așteaptă. Săptămâna aceasta, deoarece Pluton și Soarele se vor conjuga în semnul tău zodiacal, începe să aplici mai mult efort spre elementele prioritare. În loc să iei o pauză și să lași lucrurile să alunece, rămâi sârguincios. Următoarele zile sunt deosebit de semnificative pentru tine. Asta deoarece Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a îndatoririlor zilnice. Așadar, fă-ți un efort să te afunzi în rutina ta pentru a rezolva lucrurile nerezolvate și pentru a duce la bun sfârșit orice proiect la care ai lucrat de la începutul anului.

 

Vărsător

Încet și sigur învinge cursa, nu-i așa, iar în ultima vreme, cu Jupiter și Saturn în semnul tău în acest an, universul poate avea impresia că îți trimite semnale contradictorii.  Dar, Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a romantismului, iar rezultatul final al presiunilor pe care le-ai simțit se traduce în alte lucruri, cum ar fi arta, joaca și plăcerea.  Este o zi excelentă pentru a face ceva puțin diferit de rutina obișnuită de sfârșit de muncă.  Încercați o nouă meserie în timp ce vă uitați la o comedie romantică. Sau instalați-vă confortabil în locul dvs. preferat pe canapea și puneți muzica preferată din anii '80.

 

Pești

Ia-o ușor și acordă-ți puțină răgaz, deoarece Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a casei și a familiei. Acesta nu este momentul să vă extindeți sau să vă asumați riscuri. țDe asemenea, nu este recomandat să încercați lucruri noi. Evitați să vă îngrămădiți farfuria cu mai mult decât puteți gestiona cu adevărat. S-ar putea să ți se pară util să te limitezi la ceea ce știi. Stați aproape de casă. Permiteți-vă să vă bucurați de unele activități relaxante. Cu alte cuvinte, Pești, păstrați lucrurile simple.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel