Horoscop, miercuri, 1 martie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 1 martie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Familia este pe primul loc. Luna de astăzi intră în Rac, sectorul vostru de casă. Exploatează-ți latura domestică și fă-ți spațiul personal confortabil.

Dacă ai timp, gătește-ți mâncarea ta preferat și bucură-te de ea ghemuit în pijamalele tale preferate și în pătura confortabilă.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Vorbești cu autoritate când Luna intră în Rac.

O conversație pe care o porți astăzi poate schimba cursul unui proiect și te poate obliga pe tine sau pe o figură de autoritate pe care o influențezi într-o nouă direcție. Astăzi, alege-ți cuvintele cu înțelepciune, deoarece mai puțin înseamnă mai mult.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Fii gata să acționezi, Gemeni. Astăzi, Luna intră în semnul zodiacal al Racului, inteligent din punct de vedere emoțional și înzestrat cu intuiție.

Luna în sectorul tău de bunuri personale îți permite o oportunitate de a obține un obiect de valoare monetară.


Dacă trebuie să faci o achiziție importantă, următoarele zile sunt un moment ideal pentru asta.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Luna intră astăzi în semnul tău zodiacal pentru a începe un tranzit de două zile.


Este posibil să simțiți o dorință din ce în ce mai puternică de a face ceva pentru a vă îmbunătăți viața.

Acesta este un moment excelent pentru a merge la coafor, pentru a vă face niște lucrări de înfrumusețare sau pentru a vă îmbunătăți garderoba și a elimina articolele mai vechi care nu mai sunt de sezon.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Ai încredere în intuiția ta, mai ales atunci când simți că cineva nu este autentic sau sincer cu tine.


Luna îți luminează astăzi sectorul inamicului, ajutându-te să observi neconcordanțe în cadrul unor povești sau situații. Mai târziu în această săptămână, adevărul a ceea ce suspectezi va ieși la iveală atunci când Luna se opune lui Pluton.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Toată lumea are nevoie de un prieten bun, iar dacă ai unul pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme, Luna din această săptămână în Rac te încurajează să schimbi acest lucru.


Luna intră în sectorul prieteniilor și al rețelelor de relații, așa că, chiar dacă ești o persoană introvertită care iubește timpul pentru liber, fă-ți planuri pentru a socializa și a te distra.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Zilele următoare sunt foarte productive pentru tine, deoarece Luna îți activează sectorul carierei și al statutului social.


Dacă ai câteva lucruri pe care vrei să le faci pentru a-ți îmbunătăți imaginea în social media din motive profesionale, fă-ți planuri în acest sens.

Unele lucruri minunate includ obținerea unui nou headshot pentru site-ul tău profesional sau pagina de profil și comandarea de cărți de vizită.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu ești niciodată prea tânăr sau prea bătrân pentru a învăța ceva nou. Luna aduce în atenție sectorul tău academic și de învățare, ceea ce face ca acesta să fie un moment minunat pentru a te înscrie la un curs online sau pentru a vizita o facultate și un tur pentru a afla mai multe despre un program care te interesează.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Motivele sentimentale te încurajează să fii generos cu banii.


O organizație pe care o sprijini ar putea avea în curând un eveniment de strângere de fonduri, ceea ce face ca oferirea de cadouri să fie convenabilă și ușoară pentru tine. Ia în considerare să ajuți și cauze noi.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu știi niciodată cine poate intra în viața ta și poate schimba totul, dar când Luna îți transmite sectorul parteneriatelor și al căsătoriei, se pot întâmpla lucruri ciudate când te aștepți mai puțin.


S-ar putea să te întâlnești cu o persoană care îți poate oferi o perspectivă în chestiuni de afaceri.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Astăzi, mențineți accentul pe voi înșivă în timp ce urmăriți să vă îmbunătățiți sănătatea și starea de bine.


Este o zi minunată pentru a programa o întâlnire cu un dietetician, un antrenor de fitness sau un medic pentru a începe o nouă dietă sau o nouă rutină de fitness.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Romantismul este în aer, iar tu te simți puțin mai sensibil.


Cu Luna într-un semn de apă, acesta este un moment excelent pentru a planifica o întâlnire romantică la cină sau o cină simplă acasă, urmată de o comedie romantică cu o intrigă caldă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel