Horoscop, miercuri, 1 februarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 1 februarie  2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să ne instalăm și să ne simțim confortabil în următoarele zile. Ocupă-te de casa ta și fă ordine. Ai socializat mai mult în ultimele zile, dar acum este timpul să privești în interior.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Fiți atenți. Luna de astăzi vă invită să vă folosiți puterea de percepție în avantajul vostru. Fii atent la lucrurile mărunte, iar în timpul unei întâlniri importante ia-ți notițe mentale cu privire la ceea ce trebuie să urmărești, inclusiv cu întrebări clarificatoare.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Nu vă grăbiți să faceți ceva fără să vă gândiți mai întâi. Natura ta optimistă te poate trage într-un milion de direcții cu angajamente și promisiuni exagerate. Asigurați-vă că ceea ce spuneți este ceea ce vă doriți cu adevărat.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Fă ceva bun pentru tine. Luna intră mâine în semnul tău pentru următoarele câteva zile, aprinzând dorința de a trăi autentic.


Sezonul retrograd din acest an te-a împiedicat să-ți începi anul așa cum ți-ai dorit, dar astăzi îți permiți să apeși butonul de resetare și să începi din nou din nou în februarie.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Lăsați trecutul în urmă. Poate că amintirile vă sunt dragi inimii, dar agățarea de ceea ce a fost vă poate împiedica să experimentați frumusețea a ceea ce puteți avea în viitor.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Prietenii vechi sunt adesea cei mai buni prieteni pe care îi ai. Prieteniile din copilărie poate că nu rămân întotdeauna apropiate, dar adesea îți oferă o privire de ansamblu asupra drumului pe care l-ai parcurs.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ai încredere în instinctele tale. Există astăzi o voce mică în interiorul tău care te ajută să te simți încrezător în alegerile tale. Când va fi timpul să pivotezi, vocea ta interioară îți va ghida drumul. Așadar, fii dispus să o asculți cu atenție.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Pregătește o carte bună înainte de sfârșitul zilei. Meriți un pic de timp liber. Când vine seara, lasă-te cuprins de un roman romantic sau într-o ficțiune fantastică.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dăruiește cu generozitate celor mai apropiați oameni. Uneori, a da în scopuri caritabile pare mai potrivit, dar astăzi, bunătatea pe care o oferi rudelor este primită cu brațele și inima deschise.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Un potențial parteneriat ar putea necesita o anumită atenție. În acest moment, este posibil ca lucrurile să nu funcționeze în cel mai bun mod posibil. Atunci când simți că o problemă a prins rădăcini, fii dispus să abordezi problema dintr-o poziție de vindecare și din dorința de a crește.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Lucrurile se desfășoară conform calendarului și intenției tale. Este mult mai bine să faci munca necesară prima dată și să lași rezultatele să vorbească de la sine.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Întotdeauna este loc în lume pentru romantism. Astăzi, organizarea unei seri de întâlnire aduce romantism în viața ta. Puteți aștepta o ocazie specială sau vă puteți face timp pentru ceea ce vă doriți acum.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel