Horoscop. Mercur în Gemeni: Planeta comunicării dă peste cap toate zodiile. Semnele de foc riscă să intre în mari belele

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Nastya Dulhiier
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Nastya Dulhiier

Mercur intră astăzi în Gemeni. Planeta comunicării influențează toate zodiile, iar semnele de foc pot intra în dispute aprinse sau chiar probleme mai mari pe viitor, dacă nu vor avea grijă la cuvintele sau promisiunile făcut.

Mercur, planeta care reprezintă comunicarea, mai este în mers direct pentru câteva zile, apoi va retrograda, dar a început tranzitul în zodia Gemeni din 4 mai.

 

Tranzitul lui Mercur în Gemeni ne face foarte atenți, curioși, curioși, vrem să știm multe lucruri, dar în același timp ne face și un pic nervoși, un pic mai temperamentali, mai ales în funcție de elementul zodiei noastre. Mercur în Gemeni ne conferă o inteligență activă și ne ajută să avem agilitate, ușurință în a mânui cuvintele pentru a rezolva imediat tot ce apare.
 

Semnele de FOC (BERBEC, LEU ȘI SĂGETĂTOR): Mercur în Gemeni vă va dezlănțui, așa că fiți foarte atenți la ceea ce vorbiți și promiteți, la tot ceea ce spuneți. Există o tendință de a exagera totul. 

 

Semnele de PĂMÂNT (TAUR, FECIOARĂ ȘI CAPRICORN): Există un anumit sentiment de nervozitate, de dorință de a rezolva într-o clipă lucrurile care în mod natural au nevoie de mai mult timp pentru a fi rezolvate. Controlați-vă, nu luați decizii drastice.

 

Semnele de AER (GEMENI, BALANȚĂ ȘI VĂRSĂTOR): Agilitatea ta mentală este la un nivel maxim, așa că folosește-ți bine timpul dacă lucrezi în domeniul vânzărilor, al publicității. Evitați certurile cu persoanele conflictuale care ar putea să vă descurajeze. Nu le dați atenție, pentru că știți ce trebuie să faceți, deoarece inteligența și curiozitatea voastră intelectuală sunt acum în creștere.

 

Semnele de APĂ (RAC, SCORPION ȘI PEȘTI). Aveți în mâinile dumneavoastră cheia comunicării imediate. Aveți un răspuns ingenios pentru toți oamenii nesăbuiți care încearcă să vă pună în situații jenante din care veți ieși cu brio.

 

Citește articolul integral pe Știri Diaspora. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel