Horoscop martie 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Iată care sunt veștile pentru acești nativi în martie 2024!

În martie, se va face transferul de la energia Vărsătorului la cea a Peștilor. După februarie, în care am avut un stellium în Vărsător, un arhetip al socializării, vine martie cu tranzitele lui Mercur, Venus și Marte în Pești, un arhetip al emoțiilor puternice și al retragerii. Echinocțiul de primăvară, care va avea loc pe 20 martie, va aduce un plus de energie.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Relațiile cu membrii familiei pot deveni mai complicate, iar tensiunile pot apărea, însă din acestea pot ieși și aspecte pozitive. În plus, în propria locuință este posibil să apară necesitatea unor reparații sau modificări, precum redecorarea sau achiziționarea unor lucruri noi. Poate că vei simți că vrei să te muți sau să îți achiziționezi o nouă casă. Discuțiile despre moșteniri pot apărea în luna martie. S-ar putea să te simți copleșit de aceste probleme și să nu ai timp pentru odihnă. Cu Venus în casa a 4-a, va fi o perioadă excelentă pentru a investi în lucruri frumoase pentru casă și grădină. Este posibil să primești și sprijin din partea partenerului.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pe 25 martie, va avea loc o Lună Plină în Balanță și o Eclipsă de Lună, iar tu vei simți impactul acestora. Eclipsa are loc în casa a 10-a, adică în zona carierei tale, iar casa a 4-a, legată de familie, este de asemenea implicată. În sfera profesională, s-ar putea să te confrunți cu schimbări majore sau să iei decizii importante despre direcția în care vrei să mergi. În același timp, este important să acorzi atenție și aspectelor legate de familie și casă. Găsirea unui echilibru între aceste două planuri poate implica și cheltuieli semnificative. În plus, la începutul lunii, Marte și Venus se află în casa a 2-a, asociată cu finanțele. Careul dintre Uranus și Marte ar putea să te determine să cheltuiești și mai mult în luna martie.

Citește continuarea pe astrosens.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel