Horoscop MARTIE 2021. Mihai Voropchievici: „Se activează vrăjile și blestemele...”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici, atenționări pentru luna martie. Se schimbă energiile și toate lucrurile negative se manifestă mult mai intens.

Invitat în platoul emisiunii „Obiectiv”, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre luna martie și despre superstițiile pentru început de primăvară. 


„La începutul primăverii, în luna martie, întotdeauna se schimbă energiile și toate negativitățile - frici, spaime, blesteme - se manifestă destul de intens. Sunt niște momente destul de neplăcute, de aceea e bine ca în această perioadă fiecare creștin când s-a trezit dimineața să spună o rugăciune puternică pentru ocrotirea casei, familiei, celor din jur.


La fel de bine e recomandat ca fiecare creștin să bea o gură de agheasmă, tot ca sistem de protecție. La fel de util e să solicităm unui preot să facă sfeștania casei. Indiferent că sunt la țară sau la oraș, oamenii fac aceste lucruri pentru că astfel pot goni energiile negtive de peste an, acumulate în diferite situații.  


La fel de bine, noi, muritorii de rând spunem că dacă venim de la biserică cu o lumânare aprinsă putem curăți casa, energetic. Eu știu ce făcea bunica: dădea cu lumânarea aprinsă la tocul ușii, punea și niște căpățâni de usturoi - pentru că se spunea că la începutul lui martie înviau strigoii”, a spus Mihai Voropchievici pentru Antena 3. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 03 Martie 2021, 22:47 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience