Horoscop, marți, 9 noiembrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Previziuni astrologice pentru toate zodiile: marți, 9 noiembrie 2021.

Berbec

Farmecul și carisma sunt cel mai mare atu al tău, căci s-ar putea să câștigi câțiva prieteni, dar să pierzi o relație, care credeai că va dura o veșnicie.

Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău al prieteniilor, iar ceea ce simți, vrei și ai nevoie de la ceilalți poate intra în conflict, ducând la o despărțire care oricum trebuia să se întâmple.

 

Taur

Termină ceea ce ai început. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de carieră.

Determinarea ta pasională este cea care te va ajuta să duci la bun sfârșit un proiect. În loc să te concentrezi pe ceea ce nu îți place la munca pe care o finalizezi acum, concentrează-te pe ceea ce îți place.

 

Gemeni

Practica face perfecțiunea. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul convingerilor tale personale.

La început, este posibil să simți un puternic sentiment de nesiguranță atunci când începi să îți pui în aplicare cele mai profunde convingeri. Este nevoie de timp pentru ca tu să explorezi aceste noi limite și gânduri spirituale.

 

Rac

Cereți ceea ce aveți nevoie, sunt șanse mari ca răspunsul să fie în favoarea dumneavoastră. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de resurse comune. A fost un drum lung până aici, iar uneori te-ai simțit singur, poate imposibil.

Aceste momente au fost aici mișcându-te să îți schimbi modul de gândire. Universul știe de ce ai nevoie și când este momentul potrivit. Tot ce trebuie să faci este să ai încredere. Ceea ce îți dorești este deja pe drum, și este atât de bine. Merită să aștepți pentru asta.

 

Leu

Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de angajament, și îți cere să te acomodezi cu faptul că ești diferit de ceilalți. De fapt, contrariile se atrag, iar tu ești partea complementară a persoanei care îți este destinată.

Când vine vorba de dragoste, visele tale pot deveni realitate, Leu, și s-ar putea să descoperi că ești răspunsul la rugăciune pe care cineva l-a sperat tot timpul.

Personalitatea ta unică și imperfecțiunile tale sunt cele care te fac să fii persoana care ești acum. Nu pretinde să fii ceea ce nu ești. Fii autentic. Fii tu însuți.

 

Fecioară

Eliberează-te de stres, Fecioară. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de sănătate, și trebuie să-ți faci timp să te odihnești și să te îngrijești de corpul, mintea și spiritul tău în următoarele zile.

Când vine vorba de relații, de muncă și de rutine în care ești responsabil pentru sau față de alții, încearcă să nu-ți asumi lucruri care nu sunt ale tale de la bun început. Permiteți-vă să vă relaxați și să vă odihniți. Să știți că, în timp, totul se rezolvă de la sine la timpul potrivit.

 

Balanță

Credeți în lucruri bune. Există atât de multe oportunități în jurul tău pentru a da viață unui proiect pasional. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de creativitate.

Exploatează-ți emoțiile. Ele sunt acolo pentru a vă ghida. Vorbește despre ceea ce îți dezvăluie imaginația și despre cum ai vrea să aduci la viață o anumită idee. Nu vă fie teamă să visați.

 

Scorpion

Un cămin liniștit necesită multă dragoste și iertare.  Există momente în care trebuie să te retragi până când o situație trece.

Timpul de a avea răbdare a sosit. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de familie, iar schimbarea de vină, arătarea cu degetul sau evitarea responsabilității personale sunt dușmani ai progresului și creșterii.

 

Segetător

Cuvintele sunt atât de vindecătoare, iar atunci când dai viață unei situații, aduci speranță celorlalți și ție însuți.

Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de comunicare, iar astăzi, este posibil să îți amintești o mulțime de lecții pe care le-ai învățat de la familie, bunici și oameni care ți-au fost mentori în viață. Fii generos, Săgetătorule. Împărtășește ceea ce știi cu ceilalți atunci când poți.

 

Capricorn

Oportunitățile de venit sunt aici pentru dumneavoastră și nu veți dori să le ratați.

Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău al banilor. Ești foarte talentat și înzestrat, Capricorn, așa că atunci când îți folosești capacitățile, s-ar putea să descoperi că oamenii sunt dispuși să te plătească pentru abilitățile tale.

Atunci când ești întrebat dacă ești interesat să vinzi un serviciu sau să oferi un produs cuiva pentru un cadou sau o situație de sărbători, dacă asta vrei să faci, spune așa. Fiți deschis la ideea că a face ceva ce nu ați mai făcut până acum este o mișcare bună care vă plasează pe un nou drum pe care sunteți menit să fiți.

 

Vărsător

Nu face lucrurile doar pentru că îți sunt familiare, ci fă-le pentru că au sens.

Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de dezvoltare personală, și este momentul să fii curios să afli ce se află de cealaltă parte a unei situații promițătoare care ți se dezvăluie.

Există un timp pentru a rezista și pentru a renunța, iar atunci când înveți să stăpânești arta salutului și a despărțirii se cultivă o maturitate care îți insuflă un puternic sentiment de încredere și control asupra relațiilor și situațiilor care te afectează personal.

 

Pești

Ați fost conflictual, răbdător și grijuliu, dar acum este timpul să încercați o nouă abordare atunci când vine vorba de tratarea persoanelor dificile.

Unii oameni nu merită să te agăți de ei și ar fi mai bine să iasă din viața ta. Așa că, atunci când pleacă, lasă să se întâmple. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău al dușmanilor ascunși, iar o cunoștință se poate simți mai mult ca un dușman.

Nu cunoști cu adevărat pe cineva până când nu treceți împreună prin multe experiențe. Adevărul este că s-ar putea să te trezești că vezi lucruri pe care nu le-ai recunoscut la începutul relației voastre până acum.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel