Horoscop, marți, 9 mai 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic, 9 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Horoscop 9 mai 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

 

BERBEC

Aţi putea încropi un parteneriat de afaceri şi să câştigaţi bani frumoşi, ba chiar aţi putea prelungi mandatul, şi să vă luaţi şi alte colaborări. Vedeţi.

Vi se dau nişte bani, dar să fiţi cu băgare de seamă c-aveţi şi voi de returnat nişte sume conformaţi-vă.

TAUR

Încă mai sunt lucruri de pus în ordine, acte de legalizat, o situaţie şcolară de pus la punct, şi o să vă puteţi vedea cu toate probelele rezolvate.

Apare o veste neaşteptată, poate va face o vizită cineva care v-a dus dorul şi o să vă meargă bine de-aici încolo.

GEMENI

E posibil să vă confruntaţi cu nişte probleme de sănătate şi să trebuiască să faceţi o vizită la medic să vedeţi ce se-ntâmplă. Sau poate cineva din familie are ceva.

O să vă puteţi împacă, după nişte neînţelegeri cu cineva la care ţineţi şi la care nu vreţi să renunţaţi în ruptul capului.

RAC

Vă bucuraţi de suportul unor oameni care vă pot ajuta cu câte ceva şi o să vă descurcaţi cu timpul, poate faceţi economie şi la bani şi o să echilibraţi din mai multe puncte de vedere.

Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să rezoneze cu stilul vostru şi să începeţi o relaţie care să vă facă fericiţi.

LEU

Apar nişte schimbări la serviciu şi poate vă găsiţi un alt loc în ierarhie de la slujbă şi o să daţi şi concurs, la o adică, dac-o fi nevoie ca să ocupaţi o funcţie.

Sunt lucruri de rezolvat pe-acasă, poate sunt nişte reparaţii, vă luaţi mobilă nouă, sau aparatură, ca să daţi o altă alură interiorului.

FECIOARĂ

Se poate să plecaţi într-o deplasare şi să le daţi de capăt unor probleme de afaceri, c-aveţi nişte urgente, dar să vă şi destindeţi, totodată.

O să puteţi ajunge acolo unde v-aţi propus mai de mult şi o să vă luaţi o porţie generoasă de respiro, acum, sau în weekend.

BALANŢA

Poate vine cineva în vizită c-aveţi nişte aspecte de luat în discuţie şi o să vă alegeţi cu un răspuns la întrebările care va frământă.

O să recuperaţi acei bani pentru care vă zbateţi de ceva vreme şi o să faceţi plăti.

SCORPION

O reuşită, poate bateţi palma pentru un contract care trebuia semnat mai demult, dar negocierile s-au întrerupt şi abia acum s-au întrunit condiţiile.

E cineva care vrea să vă-ntâlniţi să staţi de vorbă şi poate fi începutul unei frumoase poveşti de dragoste.

 SĂGETĂTOR

Aţi avea de unde să luaţi bani şi să-i şi daţi c-or fi nişte restanțe, poate aţi amânat o rată, sau or fi facturi care să vă cam dea peste cap bugetul.

Sfera sentimentală e tot animată şi se poate să apară cineva care să vă fascineze şi să vă îndrăgostiţi.

CAPRICORN

Vi se face dreptate, e un câştig de cauză după o sentinţă judecătorească şi o să vă puteţi aşeza la casa voastră, sau poate la serviciul potrivit.

Poate vă luptaţi pentru drepturile copiilor, sau le asiguraţi o vacanţă acolo unde şi-au dorit.

VĂRSĂTOR

Poate-o să vă interesaţi de o nouă locuinţă c-aveţi nevoie de mai mult spaţiu, dacă vă căsătoriţi, şi or s-apară şi copiii.

Un nou proiect la orizont şi o să vă bucuraţi de sprijin din partea conducerii, care va avea încredere în voi să vi-l dea pe mână.

 PEŞTI

O să faceţi echipa, la treabă, cu nişte coechipieri de afaceri care se pliază pe felul vostru de a munci, şi poate rămâneţi şi după încheierea contractului în aceeaşi formulă, pentru data viitoare.

E cineva care va face curte şi o să vă lăsaţi impresionaţi dacă nu e nimeni în viaţa voastră şi chiar vă doriţi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel