Horoscop, marți, 9 aprilie 2024. Zodiile care primesc avertizări și trebuie să fie atente pe tot parcursul zilei

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și Youtube.

 

Berbec

Spui mult mai ușor ce te doare, dar și iei vorbele celorlalți în mod personal. Te simți atacat foarte repede, iar la rândul tău faci la fel. Îți recomand să faci un pas în spate și să-ți dai seama ce e în neregulă.

Taur

S-ar putea să-ți readuci aminte anumite lucruri care-ți fac rău, singura mea recomandare este să nu dai viață unor situații din trecut care te-au rănit.

Gemeni

Nu-ți dai seama de intențiile oamenilor din jurul tău și s-ar putea să judeci puțin situațiile. Dacă ți se reproșează că greșești, ar fi cazul să acorzi atenție acestor vorbe. 

Rac

Zona de carieră, profesională e destul de puternică, nu trebuie să încurci colegii cu rudele sau șefii cu părinții. Nici tu nu trebuie să fii mai autoritar decât este cazul. Poate îți dai seama că o anumită atitudine la locul de muncă nu-ți face bine. 

Leu

Învățați niște lecții, unele primite într-un mod mai plăcut, altele nu sunt primite cu brațele deschise. 

Fecioară

Nu ne putem permite tot ce ne dorim, ai alte cheltuieli de care trebuie să te ocupi.

Balanță

S-ar putea ca vorbele partenerului să doară mai mult decât e cazul, chiar și cele mici, dar ele, de fapt, ascund alte probleme.

Scorpion

Vă simțiți neapreciați, nevalidați de colegi, dar poate voi creați aceste scenarii și o luați personal.

Săgetător

Cei care au copii s-ar putea să aibă o perioadă mai ciudată, cuvintele lor pot să doară, iar voi le puteți spune niște replici care să doară toată viața. Cei care nu au copii tind să ceară validarea celorlalți și nu o vor primi.

Capricorn

Discuțiile cu familia nu sunt plăcute. Dacă e ceva în casă care se strică, nu așteptați, acționați.

Vărsător

Nu vă convine nimic, vă supără orice, dar încercați să priviți din altă perspectivă. Grijă la drumurile pe care le faceți astăzi, la mesajele pe care le trimiteți și la deviceuri.

Pești

Trebuie să renunțați la ceva, ca să câștigați altceva, dar în viață nu le putem avea pe toate. Când dați sau cereți bani împrumut discutați mai bine condițiile.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel