Horoscop, marți, 8 noiembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic. 8 noiembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Eclipsa de astăzi are loc în sectorul tău al banilor, iar aceasta este o veste bună pentru tine, Berbec. Atunci când are loc o eclipsă, aceasta indică adesea o schimbare sau un eveniment brusc. Dacă viața ta a fost perturbată din punct de vedere financiar, este posibil să primești vești despre o ofertă de muncă, o mărire de salariu sau o promovare. Banii sau îmbunătățirile financiare sunt pe drum. Va trebui să continuați să munciți pentru ei, dar lucrurile se vor îmbunătăți.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Astăzi are loc eclipsa finală în semnul tău, iar Taur acest lucru poate fi un semnal de alarmă pentru a încerca ceva nou sau pentru a începe un capitol în viață care se lasă așteptat. S-ar putea să ai un vis sau un obiectiv pe care vrei să îl urmărești, iar acest lucru va necesita să faci ceva muncă asupra ta. Este o zi excelentă pentru a stabili un obiectiv și pentru a lua decizia că îl vei atinge indiferent de situație.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

S-ar putea să te întâlnești cu cineva pe care îl cunoșteai din trecut, dar atunci când acest tip de evenimente se întâmplă în timpul sezonului eclipselor, poate fi cu scopul de a te vindeca și de a încheia. Ar putea fi, de asemenea, a doua șansă pe care ai sperat-o, dar nu credeai că îți va veni într-o zi. Acesta este un moment în care trebuie să te consideri norocos!

Rac (21 iunie - 22 iulie)

La momentul potrivit întâlnești o persoană pe care trebuie să o întâlnești și lucrurile se așează la locul lor. Un aliat de care aveai mare nevoie îți poate ieși în cale în așa fel încât să te ajute să capeți o perspectivă asupra carierei tale. Poate fi vorba de o persoană pe care o apreciezi foarte mult ca mentor sau care îți poate oferi perspectiva de care ai nevoie.

Leu (23 iulie - 22 august)

O schimbare de carieră nu este niciodată ușoară, dar dacă este vorba de una în cadrul companiei în care lucrezi acum, s-ar putea să ți se pară o mare oportunitate. Este posibil să ai un șef sau un supraveghetor care a observat etica ta de muncă asiduă. Aceștia vor să vă răsplătească pentru asta. S-ar putea să afli în următoarele câteva luni, pe măsură ce energia eclipsei se desfășoară, că ești pregătit pentru o poziție avansată la locul de muncă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Este posibil ca pandemia să te fi făcut să-ți pierzi credința într-o putere superioară, dar eclipsa de astăzi te poate readuce într-un loc în care credința se reface. Dacă te-ai gândit să te întorci la o practică spirituală, săptămâna aceasta poate fi momentul în care începi să te întorci la meditație, rugăciune și la citirea unor cărți spirituale care îți mențin foamea de mai multă învățare.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este trist să auziți despre decesul cuiva, dar poate exista și o notificare că ați primit o moștenire de vreun fel sau un cadou prin care să vă amintiți de el. O moarte poate fi și metaforică atunci când eclipsa atinge sectorul tău de finaluri. Poți afla că un prieten se mută sau că o persoană a decis să vândă o proprietate și să împartă veniturile cu tine sub forma unui cadou.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragostea te găsește acolo unde ești, Scorpionule. Dacă ești singur sau într-o relație, lucrurile ar putea începe să se schimbe în zona vieții tale amoroase. S-ar putea să întâlnești pe cineva special care să îți taie respirația și să te pornească într-o călătorie care să te ducă spre o iubire eternă.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Munca poate părea puțin insuportabilă în acest moment, pe măsură ce volumul lucrurilor pe care trebuie să le faci crește. Poate exista o revărsare de muncă de care trebuie să te ocupi în diverse domenii ale vieții tale. S-ar putea să te bucuri de faptul că ai siguranța locului de muncă, deoarece perioadele pot fi de sărbătoare sau de foamete. Dar, în același timp, ați putea, de asemenea, să tânjiți după un moment în care să vă odihniți și să vă liniștiți cu privire la modul în care vor fi plătite facturile.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Aceasta este o perioadă fertilă pentru tine, Capricorn, în care poți începe călătoria de părinte și poți întemeia o familie. Dacă ai sperat să devii părinte pentru prima dată, aceasta este o săptămână minunată pentru a începe să încerci să ai un copil. Dacă ești deja părinte, este posibil să primești vești surprinzătoare despre unul dintre copiii tăi, care pot fi o binecuvântare pentru întreaga familie.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

O schimbare a figurilor de autoritate poate avea loc la locul tău de muncă în această săptămână. Este posibil să primești vestea că un șef este transferat sau că o nouă companie cumpără compania ta actuală în speranța de a o îmbunătăți. Aceasta poate fi o săptămână în care au loc multe schimbări, așa că vei dori să fii flexibil până când lucrurile vor începe să se așeze din nou.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este întotdeauna plăcut să primești veștile bune pe care le așteptai, dar o întârziere te poate face să ți se spună că se așteaptă o întârziere. Folosește această perioadă pentru a lucra la proiectele pe care le ai acum. Chiar dacă faptul că trebuie să aștepți ceea ce ai nevoie este incomod, te poate ajuta să recuperezi alte lucrări care trebuie făcute până la un termen limită.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel