Horoscop, marți, 8 iunie 2021

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Víťa Válka
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Víťa Válka

Horoscop. Mercur este retrograd în continuare și ne apropiem de o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Gemeni.

Berbec

Mintea ta va fi destul de mobilă, însă la capitolul acțiune nu vei excela. Vei cere mai multe garanții ca altădată și nu vei dori deloc să te grăbești.

 

Taur

Atenția pe care o primești astăzi nu îți priește. Ai vrea să nu fii observat, să îți poți face treaba undeva într-un colț ascuns de ochii lumii.

 

Gemeni

Îți vei găsi cu greu cuvintele, indiferent de ce ai face. Nici față de oamenii dragi nu vei reuși să fii mai clar. Încearcă să eviți deciziile importante.

 

Rac

Vei avea acea senzație conform căreia toată lumea vrea ceva de la tine. Vei duce lupte de lămurire cu o parte din colegi dacă îți vei dori mult un proiect.

 

Leu

Vei căpăta multe suspiciuni, dar nu și argumente pe care să le susțină. Cu greu îți vei da seama ce este adevărat sau nu. Și asta din cauza neîncrederii în puterile tale.

 

Fecioară

Astrele îți oferă puterea de a media sau de a aplana conflictele din jurul tău. În plus, șefii și colegii te vor provoca, dar te vor și aprecia atunci când va fi cazul.

 

Citește previziunile astrale pentru toate zodiile pe DCNews. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel