Horoscop, marți, 8 februarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Berbec, economia de astăzi vă poate face să vă întrebați unde vă situați în ceea ce privește finanțele personale. Luna sfert de azi în sectorul tău al banilor îți dă un indiciu pentru a lua chestiunile legate de bani mai în serios decât o faci de obicei.  S-ar putea să vrei să lucrezi la bugetul tău și să treci în revistă întregul an. Să știi unde te situezi pentru a negocia dobânzi mai bune sau chiar să schimbi unele dintre cheltuielile tale în această lună pentru a face luna martie un pic mai ușoară pentru tine.

 

Taur

Luna sfert de lună are loc în semnul tău zodiacal, unde devii foarte conștient de munca ta de dezvoltare personală și de identitate. Așadar, acesta este un moment excelent pentru a vă înfige în ea și a începe să lucrați un pic mai inteligent, mai degrabă decât mai greu.  Să presupunem că te afli într-un loc de muncă fără ieșire sau știi că trebuie să găsești o carieră care să se potrivească mai bine cu personalitatea ta. În acest caz, ziua de astăzi ar putea fi excelentă pentru a vă uita la programe tehnice pe termen scurt pentru certificări în domeniile care v-ar plăcea.

 

Gemeni

Luna sfert are loc în zodia Taur, sectorul dușmanilor ascunși și al karmei, și va deveni foarte clar cine este în echipa ta și cine nu.  S-ar putea să te simți un pic scufundat în suflet când vine vorba de cercul de prieteni pe care ți l-ai construit anul acesta și de care acum trebuie să te desparți. Totuși, partea bună este că se pot dezvolta prietenii mai bune atunci când îndepărtezi persoanele toxice din viața ta.

 

Rac

Luna sfert de lună are loc în zodia Taur, sectorul tău zodiacal al prieteniilor. Astăzi, cineva pe care îl cunoști ar putea avea nevoie de un umăr pe care să plângă sau de un braț puternic care să îl ajute să îmbunătățească o situație critică.  Prietenii se retrag uneori în timpul problemelor pentru că a cere ajutor pare întotdeauna atât de provocator de făcut. Rac, ascultă-ți instinctele, deoarece simți când lucrurile nu sunt în regulă. Ți-a venit în minte un prieten? Întindeți mâna și vedeți cum se descurcă. S-ar putea să suni la momentul perfect.

 

Leu

Unele provocări legate de muncă vă pot împinge la limită, dar nu vă lăsați descurajat. Luna sfert de azi îți poate aduce în atenție câteva chestiuni sensibile la timp, astfel încât să poți face ceea ce trebuie să faci pentru a le îmbunătăți.  Este posibil să vă simțiți la capătul puterilor în unele momente ale zilei. Dar fii puternic pentru a finaliza proiectele esențiale - așteaptă-te să fii recompensat și recunoscut pentru contribuțiile tale.

 

Fecioară

Implicarea într-un proiect educațional sau învățarea unei abilități poate fi de ajutor în acest moment. Dar, chiar dacă nu doriți să vă aruncați în ceva nou, s-ar putea să vi se prezinte totuși oportunitatea.  Deși lucrurile pot părea bruște și inoportune, luați în considerare oferta fără să o amânați imediat. După ce te vei gândi la ea, s-ar putea să decizi că ai vrea să te aventurezi într-o direcție diferită și să iei inițiativa de a studia ceva ce nu ai mai experimentat până acum. 

 

Balanță

Fii dispus să accepți un cadou atunci când ți se oferă și nu-ți face griji dacă există sau nu condiții. Este posibil să fiți poziționat în așa fel încât să primiți generozitate fără probleme din partea persoanelor din viața dumneavoastră. Un prieten sau o persoană dragă ar putea beneficia de un bonus la locul de muncă sau de o nouă ofertă, iar ei vor pur și simplu să vă transmită binecuvântările lor. Spuneți mulțumesc și apoi, bucurați-vă.

 

Scorpion

Uneori trebuie să te hotărăști că vei face o treabă și să te ferești de persoana care s-a oferit să te ajute. Cu Luna în sfert care are loc în sectorul angajamentelor tale, s-ar putea să te simți grăbit să iei o decizie. Cu toate acestea, sentimentul de urgență poate fi sensibil la timp și real. Așadar, ai încredere în instinctul tău de data aceasta, iar dacă trebuie să dai un răspuns definitiv până la sfârșitul zilei, nu amâna și dă-ți răspunsul la timp.

 

Segetător

Este întotdeauna bine să încorporezi în viața ta câteva tehnici de relaxare. Chiar dacă nu crezi în meditație sau yoga, încearcă câteva exerciții de stretching pentru a elibera tensiunea care apare pe parcursul zilei.Cu Luna pe sfert în casa sănătății, este posibil să doriți să vă programați examenul medical anual și să vă ocupați de lucrurile mici care vă îmbunătățesc sănătatea fizică, mentală și emoțională.

 

Capricorn

Stai aproape de lucrurile frumoase, iar dacă ai o bijuterie frumoasă, împodobește-te cu ea pentru o zi, pentru a-ți păstra mintea la ceea ce este sentimental și prețios în viața ta. Înconjurați-vă de obiecte care oferă un punct focal și vă dau un motiv să vă amintiți cum arta, muzica și bucuria se combină pentru a oferi confort și speranță în timpul săptămânii.

 

Vărsător

Luna sfert de lună are loc în zodia Taurului, sectorul casei și al familiei. Aceasta este o zonă sensibilă a vieții tale, deoarece Uranus, planeta haosului, a muncit din greu pentru a schimba dinamici care nu sunt utile sau sănătoase. S-ar putea să descoperi că următoarele zile îți deschid ochii la mai multă muncă ce trebuie făcută în casa ta, la nivel colectiv. Dar acest lucru nu va fi fără o formă de îndrumare, deoarece emoțiile te vor ajuta să înțelegi cauza principală și ce poți face cu sau fără cooperarea celorlalți.

 

Pești

Luna sfert are loc în zodia Taur, sectorul tău de comunicare. Pești, este bine să nu te implici în certuri cu persoane cărora le place să provoace conflicte sau să tulbure liniștea. Astăzi, concentrează-te asupra lucrurilor care îți aduc liniște sufletească. Uită-te la câteva emisiuni bune sau ia-ți o carte nouă pe care să o citești. Scrie într-un jurnal și canalizează-ți energia spre gânduri mai înalte, care îți provoacă mintea și îți realimentează spiritul.

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel