Horoscop, marți, 8 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de marți, 8 august 2023, la știrileprotv. Se anunță bai pentru un semn zodiacal, dar și relația de cuplu este vizată astăzi. Pentru alte persoane, se poate ivi astăzi un interviu, care să conducă către jobul dorit, iar pe plan familial se pot desfășura diferite activități interesante. Se pot face deja propuneri de plecare pentru weekendul care vine.

 

BERBEC

Vă intra bani, poate şi pentru că v-aţi luptat pentru ei, i-aţi cerut şi se-aduna de pe unde-au fost împrăştiaţi că sursele par să fie diferite.

O să vă fie mai clar dacă relaţia de cuplu se-ndreaptă spre o căsătorie, sau nu e cazul să vă pripiţi. Mai aşteptaţi un pic.

TAUR

Se întâmplă multe lucruri şi o s-aveţi energia necesară să interveniţi, cu promptitudine ca să vă apăraţi nişte drepturi, să vă fie recunoscute meritele.

Se poate să vă scoată cineva în oraş c-aveţi de discutat nişte aspecte care privesc o relaţie de afaceri şi trebuie să meargă totul şnur.

GEMENI

O să vă puteţi implica în diverse activităţi de grup şi să vă sincronizaţi, să vă prindă bine să descărcaţi toate apăsările, să vă eliberaţi de tensiuni.

O să puteţi lua o decizie legată de casă, poate vă mutaţi temporar, sau permanent vedeţi ce zic şi ai voştri.

RAC

O să vă faceţi timp să ieşiţi cu copiii, să-i duceţi la mare, la munte, să vă bucuraţi de vacanţă împreună, dar dacă mai sunt treburi pe acasă, poate-i trimiteţi într-o tabără.

Poate vă prezentaţi la un interviu, e ceva pe care vi-l doriţi, un job, o postură, o funcţie şi se anunţa succes.

LEU

O rezolvare, poate chiar mai multe, că sunt ecouri şi din trecut şi o să vă bucuraţi de acele lucruri pe care vi le-aţi dorit şi la care tot nu puteaţi să ajungeţi.

Se poate să primiţi o confirmare, un cadou, o invitaţie la un spectacol, e cineva căruia-i pasă de voi şi v-a arata.

FECIOARĂ

Or să vă întindă o mână de ajutor prietenii şi o să vă achitaţi de nişte obligaţii, poate aveţi multe treburi că traversaţi o perioadă încărcată, cu de toate.

Se poate să recuperaţi nişte bani, ori poate vi se aprobă un credit bancar să vă luaţi o casă, o maşină.

BALANŢA

Poate daţi de un chilipir şi vă luaţi o maşină mai ieftină, sau renunţă cineva la un sejur şi-l luaţi voi la un preţ acceptabil.

Vi se lansează o invitaţie pentru weekend să plecaţi pe undeva şi dacă n-aveţi nimic urgent pe-acasă vă duceţi.

SCORPION

Se poate să luaţi în discuţie o afacere şi să vedeţi de unde faceţi rost de bani ca e nevoie de sponsorizare, probabil şi trebuie să vă-ntindeţi antenele să daţi de ei.

Vă caută o persoană care e de multă vreme plecată şi poate faceţi cumva să reînnodaţi firul poveştii de dragoste.

SĂGETĂTOR

E de lucru la serviciu, dar apar şi satisfacţiile materiale, plus alte avantaje şi vi se deschid nişte uşi spre alte sfere de de interes profesional.

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să corespundă genului vostru de partener de cuplu şi o să puteţi construi o relaţie.

CAPRICORN

Încep să se adune banii împrăştiaţi şi o să vă puteţi baza pe nişte sume cu care să puteţi pleca într-o vacanţă ca să vă refaceţi, c-aveţi nevoie de o pauză.

O veste bune de la cineva care va duce dorul şi o să faceţi tot posibilul să vă-ntâlniţi cât de curând.

VĂRSĂTOR

Se pare c-aţi dat de lucrurile potrivite pentru casa voastră şi o să vă scoateţi banii să le cumpăraţi şi să vă rămână şi pentru plecatul, încă o tură, în vacanţă.

O să revină cineva care a rămas legată sufleteşte de voi, persoana, şi o să ştiţi dacă şi voi simţiţi la fel, sau nu.

PEŞTI

E se iveşte ocazia să vă spuneţi părerea, un crez, în faţa unor oameni şi o să vă bucuraţi de susţinere, de aprobarea lor, că se identifică cu, problemele pe care le expuneţi.

Se reuneşte familia c-aveţi vreun sărbătorit şi faceţi pregătiri pentru weekend, probabil.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 08 aug 2023, 07:07 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience