Horoscop, marți, 7 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Conjuncția Mercur-Chiron este în semnul tău. Astăzi trebuie să stai departe de îngrijorări, stai departe de critică și stai departe de discuțiile cu oamenii care nu te ascultă, nu te văd și cărora le pasă doar de ei. Stai departe de ei!

Taur

Soarele face un sextil cu Saturn. Astrele îți spun astăzi că trebuie să fii mai răbdător decât ești de obicei, chiar dacă asta poate crea frustrări. Mâine va fi o Lună Nouă în semnul tău, motiv de sărbătoare.

Gemeni

Astăzi îți vei căuta locul. Nu te vei simți bine nici cu unii, nici cu alții. Important este să te accepți tu așa cum ești.

Rac

Toate aspectele din această perioadă indică faptul că trebuie să fii foarte sigur pe tine la locul de muncă. Atitudinea ta trebuie să fie una încrezătoare și puțin expansivă. Nu contează că nu știi să faci ceva, important este să spui „eu știu” și cu siguranță vei reuși.

Leu

Ai mare grijă la discuțiile despre cine are dreptate. Stai departe de a fi lupul moralist și stai departe de lupii moraliști.

Fecioară

Ai grijă, banii pot deveni și o armă, instrument prin care poți să îți facă rău. Relația cu ei e puțin dezechilibrată în această perioadă.

Balanță

Probleme financiare, cheltuieli, multă instabilitate în această zonă. Trebuie să ai în vedere și tranzitul lui Marte în casa a VII-a. Tot timpul va trebui să negociezi.

Scorpion

Ai așteptări mari de la partener. Vrei să se poarte într-un fel, vrei să facă ceva anume și nu face. Cel mai bine ar fi să stai cu tine însuți și să descoperi de unde vine nevoia asta. Una este ce crezi tu și una e ce face și ce crede omul respectiv.

Săgetător

Multă muncă zilele acestea. De asemenea, excesul de zel nu își are rostul în această perioadă. Îți este extrem de dăunător în absolut orice.

Capricorn

Fericirea e importantă, dar fericirea din filme, cărți și melodii este una. Fericirea ta e alta. Nu căuta fericirea cum ți-o prezintă alții.

Vărsător

Stai departe de la a te otrăvi mintal, stai departe de ceea ce îți furnizează rețelele sociale. Algoritmii pot să te îmbolnăvească, metaforic, zilele acestea. Poți să te trezești dintr-odată foarte dependent de o rețea socială, să nu poți să dormi și mintea ta să nu se poată liniști.

Pești

Nu cheltui bani doar pentru că încearcă unii să te influențeze în acest sens.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel