Horoscop, marți, 7 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop zilnic: marți, 7 decembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Există un amestec de energie jucăușă și serioasă pentru tine în următoarele câteva zile. De fapt, Berbec, următoarele zile vor fi mai aglomerate decât de obicei pe plan social. 

Dacă ai tânjit după puțină atenție, sunt șanse să o găsești. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de prietenie. 

Acesta este momentul perfect pentru a începe să faci networking și să te apropii de persoanele pe care ai vrea să le cunoști. Ține-te la curent cu ultimele noutăți politice și, dacă ești super pasionat de ceva care este în trend, asigură-te că îți urmărești influencerii favoriți pentru a fi la curent. 


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Zilele următoare vor aduce în atenție sectorul tău de carieră și reputație socială, iar acest lucru va activa conversațiile la locul de muncă, în special cu persoanele cu care trebuie să lucrezi adesea la proiecte de grup și să colaborezi. 

Dacă ai nevoie să te concentrezi pentru a respecta termenele limită, asigură-te că ții ușa închisă, iar dacă îți place o conversație bună pe marginea ei, faptul că ai liniile de comunicare deschise se va dovedi a fi fructuos pentru tine. 

Cu siguranță vei auzi ceva important despre reputația ta și despre ceea ce cred ceilalți despre etica ta de muncă, așa că ține-ți urechile deschise și fii receptiv la feedback în această săptămână.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

În următoarele câteva zile, sectorul tău de educație și filozofie personală primește un impuls atunci când Luna trece din Capricorn în Vărsător. 

Luna într-un semn de aer te va face să te gândești prea mult la subiecte de care ești curios. S-ar putea să fii filosoful grupului care împărtășește un sfat sau să dai cuiva o parte din părerea ta (chiar dacă nu ți-a cerut-o) la cină sau la o cafea. 

Nu este momentul să postezi înainte de a revizui ceea ce spui pe rețelele de socializare, deoarece ai putea fi înclinat să suni puțin înălțător. De fapt, dacă simțiți nevoia să săpați în subiecte care vă intrigă, citiți despre ele luând cea mai recentă carte despre un subiect despre care doriți să aflați mai multe.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Luna intră în sectorul tău de resurse comune, iar acolo unde există iubire se poate găsi generozitate. Luna în Vărsător se referă la ajutorarea celorlalți și la preocupări legate de umanitate. 

Acestea sunt subiecte care îți sunt dragi și apropiate și ție, iar tu poți folosi această perioadă pentru a face acte de caritate care se simt potrivite pentru perioada sărbătorilor. 

De la a dona pentru cauza ta favorită în următoarele zile până la a alege un copil pe care să îl sponsorizezi și a cumpăra un cadou de sărbători, a sosit momentul să fii bună și generoasă - exact persoana care îți place să fii. 

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Viața ta amoroasă nu a fost atât de activă pe cât ți-ai dori cu Saturn în Vărsător, dar primești un impuls de energie începând de astăzi, când Luna intră în casa ta solară a angajamentului. 

De fapt, plănuiește să fii sociabil și să te distrezi, dacă îți place asta. Următoarele zile sunt active pentru tine în sectorul iubirii și al parteneriatelor. 

Viața ta amoroasă poate fi foarte interesantă și vei primi multă atenție din partea celorlalți, așa că este un moment bun să inviți pe cineva în oraș sau să te îmbraci elegant pentru a merge cu prietenii la evenimente sociale. 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Fă echipă cu un prieten după muncă sau întâlnește-te cu un membru al familiei de la care ai nevoie de sugestii pentru a-ți planifica cumpărăturile de sărbători sau orice comisioane oportune în această săptămână. 

Cu Luna în sociabilul Vărsător, sectorul tău de rutină se luminează și acest lucru te face să fii mai deschis la a avea companie în timp ce îți faci treaba. 

S-ar putea să-ți placă să stai de vorbă și să te pui la curent în timp ce te plimbi cu mașina prin oraș sau să te întâlnești cu cineva la prânz între sarcinile pe care le ai de făcut. 

Păstrează lucrurile ușoare și simple în următoarele zile, Fecioară, și folosește energia oamenilor din viața ta pentru a te împiedica să te epuizezi.


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Următoarele zile vor vibra bine cu personalitatea ta prietenoasă și dragostea pentru oameni, deoarece Luna în Vărsător încurajează conversațiile, interacțiunea și găsirea unor lucruri pe care îți face plăcere să le faci, nu de unul singur, ci cu cineva pe care îți place să îl ai în preajmă. 

Luna în Vărsător îți activează sectorul plăcerii și al creativității, așa că, dacă ai în plan să faci niște bunătăți de casă sau meșteșuguri, plănuiește să începi aceste proiecte la începutul săptămânii.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este posibil să vrei să pui niște limite în următoarele zile, deoarece intimitatea ar putea fi invadată cu ușurință în timp ce Luna se află în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău al familiei și al figurilor de autoritate. 

Scorpion, deoarece preferi să fii propriul tău șef și să nu ai prea multe persoane care să cântărească în deciziile tale, păstrează-ți planurile pentru tine, mai ales dacă încă lucrezi la detalii și nu vrei încă niciun feedback.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Zilele următoare sunt cele în care strălucești, Săgetătorule, și s-ar putea să te afli în centrul atenției. Ceea ce spui poate fi auzit tare și clar de prieteni și familie. 

Aveți undă verde pentru a vă spune deschis și pe larg ceea ce gândiți, atât pe rețelele de socializare, cât și în discuțiile individuale, deoarece Luna în Vărsător face ca conversația să curgă pentru dumneavoastră - o perioadă excelentă pentru contracte, negocieri și rezolvarea de hârtii.


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

S-ar putea să ți se pară mai ușor să obții un împrumut sau să afli răspunsul la o cerere în așteptare în următoarele zile, cu Luna în sectorul tău de bani. 

Luna în Vărsător este un moment excelent pentru a face cumpărături pentru ratele dobânzilor și, dacă ai încercat să economisești puțin din datorii, sună-ți creditorii pentru a vedea dacă îți pot oferi o rată competitivă pentru a economisi puțin. 

S-ar putea să fiți surprins cât de ușor poate fi să vorbiți cu cineva despre împrumuturile școlare sau să obțineți sfaturi financiare până miercuri, în timp ce Luna tranzitează Vărsătorul. 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna intră astăzi în semnul tău după ce a fost în casa dușmanilor ascunși și, din punct de vedere mental, ai nevoie de această pauză, deoarece ultimele zile ar fi putut fi obositoare. 

În următoarele zile poți avea una dintre cele două reacții la prezența Lunii în semnul tău. Poți simți că este timpul să faci curățenie de haine vechi, machiaj și obiecte de care nu mai ai nevoie sau pe care nu le mai folosești.

Dar Luna în semnul tău te poate face să te simți și puțin mai slabă din punct de vedere energetic, așa că, dacă se întâmplă acest lucru, ia-o ușor și încearcă să nu te forțezi prea tare până în jurul datei de joi a acestei săptămâni.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Luna intră în sectorul dușmanilor tăi ascunși și, în ciuda celor mai bune intenții ale tale, Pești, s-ar putea să experimentezi unele sentimente de neîncredere și paranoia cu privire la persoanele care sunt toxice și care par să se comporte ciudat față de tine în ultima vreme. 

Nu te pune pe gânduri atunci când începi să ai senzația că o persoană trebuie să fie mai puțin implicată în viața ta. Zilele următoare sunt menite să fie perspicace și să te ajute la clarificarea relațiilor și interacțiunilor tale cu ceilalți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel