Horoscop, marți, 5 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Horoscop zilnic, marți, 5 martie 2024. 

Berbec

Conjuncția Chiron-Nodul Nord este în semnul tău. Dacă vrei să fii filozof și să te gândești la nemurirea vieții, atunci este perfect. Asemenea conjuncție te ajută să te gândești de ce anume fugi tu, ce gol vrei să acoperi, de ce anume îți este frică.

Taur

Conjuncția Chiron-Nodul Nord este în casa a XII-a la tine, doar că nu putem să vorbim de Nodul Nord până nu vorbim de Nodul Sud, iar la tine este în casa a VI-a. Vrei să te simți util, dar pentru cine vrei să te simți util, pentru tine sau pentru alții? Inițial vrei pentru alții, să simți că ajuți oamenii, dar pe tine cine te ajută? Alții care vor să fie utili nu îi găsești la fel de repede cum te găsesc ei pe tine.

Gemeni

Conjuncția Chiron-Nodul Nord se petrece în casa a XI-a. S-ar putea ca anumite prietenii să doară, dar să te învețe și multe lucruri. Oamenii sunt diferiți, tu doar trebuie să accepți că toți au defecte și răni.

Rac

Conjuncția Chiron-Nodul Nord se petrece în casa a X-a. Poate că ai vrut o carieră pentru că ți-au ales-o alții, poate că ai ales un loc de muncă să te chinui sau poate că ți-ai dat tu un sens al vieții să suferi. Dacă nu suferi zi și noapte simți că nu meriți să trăiești. Suferința este inevitabilă. Pentru unii este într-un grad mai mare, fără să și-o dorească, iar pentru alții într-un grad mai mic. Ai face bine să nu o forțezi.

Leu

Conjuncția Chiron-Nodul Nord se petrece în casa a IX-a. E o perioadă bună să înveți. Atenție, trebuie să înveți și de la cei pe care tu îi desconsideri și pe care îi crezi inferiori ție. Doare, dar vei fi un alt om după.

Fecioară

Conjuncția Chiron-Nodul Nord se petrece în casa a VIII-a. Are legătură cu resursele tale și cu frica de a pierde bani. Poți avea tendința de a nu fi zgârcit cu alții, dar cu tine da. S-ar putea ca această conjuncție să o folosești pentru a-ți atrage lecții prețioase.

Balanță

Conjuncția Chiron-Nodul Nord se petrece în casa a VII-a a relației. Pentru unii s-ar putea să vină cu niște revelații. Stați cu persoane care nu vă iubesc, nu vă vor, dar voi trageți de ele. Trebuie să vă treziți și să ziceți că puteți să trăiți fără persoana respectivă, nu să vă chinuiți.

Scorpion

Conjuncția Chiron-Nodul Nord se petrece în casa a VI-a. S-ar putea să vă supere niște colegi, să vă desconsiderați, să vă simțiți nebăgați în seamă, nevalidați. Acesta este doar ceea ce credeți despre voi, nu ce cred ceilalți. De asemenea, atenție la sănătate. Nu trebuie să așteptați să dea organismul un semnal. Programați-vă la un set de analize.

Segetător

Conjuncția Chiron-Nodul Nord se petrece în casa a V-a. Pentru mulți s-ar putea să vină cu o revelație că a avea copii nu e așa ca în basme, cum vă spuneau unii și alții. A avea copii este o responsabilitate uriașă. Pentru unii dintre voi, copii trec prin evenimente dureroase, dar sunt ale lor. Ca părinte e greu, dar nu ai ce face. Trebuie doar să fiți alături de ei și să nu le forțați vindecarea.

Capricorn

Conjuncția Chiron-Nodul Nord se petrece în casa a IV-a. Cu toții avem o rudă bolnavă, secrete în neam sau invidii în familie legate de casă. Dor, fac rău, consumă și otrăvesc sufletul. Nodul Nord-Chiron în casa a IV-a înseamnă că cu cât prelungiți durerea asta, ea nu va mai trece. 

Vărsător

Conjuncția Chiron-Nodul Nord se petrece în casa a III-a. Vorbele dor. Dacă aveți o călătorie în această perioadă vor exista multe revelații. 

Pești

Conjuncția Chiron-Nodul Nord se petrece în casa a II-a. Fericirea costă, totul costă, chiar și vindecarea. Este un moment bun în care să vă dați seama că nu puteți să trăiți cu aer. Aveți nevoie de apă, încălțăminte, îmbrăcăminte, iar toate astea costă și costă mult. Dați banii pe ceea ce trebuie!

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel