Horoscop, marți, 5 aprile 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic: marți, 5 aprilie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Berbec, mintea ta poate merge la sute de kilometri pe minut cu idei și viziuni de viitor. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a conversației. Ești deschis la socializare și la împărtășirea gândurilor tale cu ceilalți. Este o zi minunată pentru a lucra în grup sau pentru a prezenta o idee sau o viziune unei echipe.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Taur, ziua se prezintă cu o oportunitate de a investi în viitor și de a vedea cum o alegere de astăzi va avea un impact mâine. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a banilor. Aceasta este o zi excelentă pentru a vă pune la curent cu cărțile albe legate de finanțe și investiții. Dacă vă plac criptomonedele, citiți rapoarte și actualizări despre investițiile care vă interesează.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Știi ce îți dorești, Gemeni, iar cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine este să te hotărăști că îl vei urmări. Luna își petrece ziua în semnul tău zodiacal, în casa ta solară a dezvoltării personale. Există atât de multe moduri în care te poți reinventa, iar plictiseala poate fi catalizatorul pentru o creștere supremă. Analizează-ți ideile în această săptămână și vezi care dintre ele ți se pare potrivită pentru a începe.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Ești îndrăzneț și curajos, Rac, și s-ar putea să ai în sfârșit curajul de a spune cuiva că nu mai tolerezi un comportament toxic.  Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a dușmanilor ascunși, dar chiar și cei mai răi dușmani ies la lumină și dezvăluie cine sunt cu adevărat în interior. 


Leo
(23 iulie - 22 august)

Este timpul să socializezi și să te distrezi, Leu, și probabil că vei întâlni o mulțime de oameni. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a prieteniilor. Ai standarde foarte înalte atunci când vine vorba de cui permiți să intre în cercul tău de prieteni. Așa că, atunci când ți se cere numărul personal de mobil, ar fi mai înțelept să sugerezi să te conecteze în alte moduri, mai ales dacă ești sigur că nu vibrezi cu persoana respectivă.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Munca grea este magia din spatele succesului tău, Fecioară. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a carierei și a statutului social. Sunt persoane cărora le place să discute despre succesele tale și ale companiei și este posibil să apară și laude. Nu fiți timid sau prea modest când auziți cât de bine vă descurcați. În schimb, vedeți aceste recunoașteri ca pe o mișcare în direcția bună.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Despre ce te interesează să afli mai multe, Balanță? Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a educației. Având în vedere că semestrul de primăvară începe în curând și că restricțiile se ridică, poate că acum este un moment bun să te gândești să te întorci la școală pentru a urma un curs despre care ești interesat să înveți mai multe. De asemenea, s-ar putea să te bucuri de un curs de pictură în cartierul tău de artă local sau să te înscrii la un curs online legat de studiul astrologic.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu ai nevoie de prea multe, dar ceea ce ai, fii înțelept cu tine, Scorpionule. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a resurselor comune. Ambiția ta începe cu mentalitatea ta. Așadar, începe să aduni cunoștințe și informații despre bani, investiții, îmbunătățirea creditării și imobiliare.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

S-ar putea să nu fii gata să te arunci într-o relație serioasă chiar acum, Săgetătorule, iar asta poate însemna că ai nevoie de mai mult timp pentru a te decide. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a angajamentului, iar libertatea ta vs. dorința ta de intimitate pot fi în contradicție una cu cealaltă. Dacă ai nevoie de spațiu pentru a te gândi sau ai nevoie de mai puțină presiune din partea partenerului tău, cere-i acest lucru.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Niciodată nu este prea târziu să faci o îmbunătățire a vieții tale, Capricorn. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a îndatoririlor și a sănătății. Este un moment minunat pentru a începe o nouă rutină de fitness sau pentru a începe să mănânci mai sănătos. Începe să elimini alimentele pe care știi că te declanșează și care se află în cămară și începe să le înlocuiești cu elemente mai sănătoase.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai un talent pentru artă și un ochi pentru creativitate, Vărsătorule. Așadar, de ce să nu te ocupi de ceva ce ți-ar face plăcere în timpul liber.  Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a pasiunii și creativității. Verifică un magazin de artizanat sau de hobby-uri pentru a vedea dacă observi ceva ce ți-ar plăcea să încerci în această vară.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cercul vieții este în continuă mișcare înainte. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Gemeilor, casa ta solară a căminului și a familiei. Este posibil să afli că cineva va avea un copil sau că propria ta familie se extinde într-un fel - fie prin adoptarea unui animal de companie, a unui copil sau chiar de a avea unul al tău. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel