Horoscop, marți, 4 aprilie 2023. Bani și contracte pentru o zodie. Berbecii, Racii, Capricornii și Balanțele vor avea tensiuni în relații

Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 4 aprilie 2023. Previziuni pentru toate zodiile.

Luna părăsește Fecioara pentru a intra în Balanță marți, 4 aprilie, 2023, aducând energie pozitivă. Soarele se află în Berbec în următoarele două săptămâni.

Semnele zodiacale Berbec, Rac, Capricorn și Balanță pot avea tensiuni în relații din cauza relației dure a Lunii cu Chiron astăzi și mâine. 

 

Horoscop zilnic, 4 aprilie 2023. Previziuni pentru toate zodiile


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ziua începe cu Luna în sârguincioasa Fecioară, ceea ce îți oferă un plus de energie pentru a face un antrenament rapid sau pentru a pune ordine într-un proiect înainte de a-l trimite spre analiză șefului și colegilor de serviciu.
Mai târziu în această după-amiază, Luna va intra în sectorul parteneriatelor tale, ceea ce face ca această seară să fie perfectă pentru o cină romantică și pentru a purta o conversație importantă cu partenerul tău despre viitor.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Luna părăsește sectorul romantismului și intră în Balanță, casa muncii și a rutinelor tale. Astăzi ești productiv și punctual, exact cum îți place. Este momentul perfect pentru a stabili noi obiective pentru această săptămână.

Cu Uranus care se conectează cu Venus în semnul tău, au existat câteva provocări personale care au aruncat viața în afara cursului; cu toate acestea, zilele următoare te ajută să îți îmbunătățești concentrarea, astfel încât să recuperezi timpul pierdut din cauza unor diversiuni neplanificate.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Un spirit de romantism pătrunde în aer astăzi, când Luna intră în Balanță, sectorul tău de creativitate și joacă. Fă-ți timp să te bucuri de viață alături de cineva special.
Faceți o plimbare lungă cu mașina, țineți-vă de mână sau planificați o simplă cină în doi la lumina lumânărilor. Dacă vă place un film romantic bun sau o comedie romantică, comandați la pachet și bucurați-vă de o seară confortabilă pe canapea și umpleți-vă paharul dragostei!

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Intrarea Lunii în Balanță îți activează sectorul casei și al familiei. În următoarele două zile, te concentrezi pe a-ți face casa mai confortabilă.

Este momentul perfect pentru a coace o prăjitură sau pentru a pregăti o mâncare pe care să o savurați la sfârșitul zilei de lucru. Scoateți albumele de amintiri ale familiei și faceți câteva poze pe care să le împărtășiți pe rețelele de socializare pentru distracție.


Leu (23 iulie - 22 august)

Vei fi un deschizător de conversații; o dezbatere sau două ar putea rezulta din glumele tale. Luna intră în sectorul tău de comunicare. În Balanță, s-ar putea să vă fie greu să rezistați să nu demontați o teorie a conspirației online sau să vă adânciți în discuții  despre politică sau evenimente recente din cultura pop. În timp ce Mercur se află în Taur, evitați să spuneți ceva care i-ar putea jigni sau răni pe alții la locul de muncă.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Astăzi ești atent la subiecte educaționale și îți dorești să înveți ceva nou. Cu Mercur în Taur, luna următoare este perfectă pentru a te scufunda în subiecte complexe care te încurajează să explorezi inovațiile din știință, inteligența artificială și schimbările din domeniul tău profesional.

Odată cu intrarea Lunii în Balanță, sectorul proprietăților personale, ia în considerare actualizarea bibliotecii de acasă prin comandarea unor cărți de referință pe care ți-ai dorit întotdeauna să le citești.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Luna intră astăzi în semnul tău, unde mâine va avea loc Luna Plină. Lunile pline sunt asociate cu renunțarea la tot, și s-ar putea să ți se pară util să treci prin unele dintre hainele, machiajul sau alte obiecte învechite și să arunci ceea ce nu mai folosești, ceea ce este expirat sau nu mai este în formă.

Folosește acest timp pentru a actualiza piesele vestimentare de firmă și pentru a face o listă de dorințe pentru a planifica achiziții în viitor.

 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna în Balanță își va petrece următoarele două zile în sectorul tău al inamicilor, ceea ce denotă exercitarea prudenței în apropierea persoanelor în preajma cărora te simți neliniștit sau în care nu ai încredere.

Mercur în Taur vă invită la timp de calitate și la conversații intime cu un partener sau un prieten. Este posibil să primești informații despre o relație cu probleme care te ajută să eviți conflictele în această săptămână.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Începutul săptămânii deschide ușa către o rețea de putere, așa că, dacă plănuiești să îți extinzi afacerea participând la o întâlnire, ia cărți de vizită.
Oamenii vor dori să te cunoască și pe tine. Cu Luna în Balanță în următoarele două zile, vei avea numeroase ocazii de a interacționa cu alte persoane care te vor considera pe tine și eforturile tale de afaceri fascinante.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

În următoarele câteva zile, vei dori să practici o etică de lucru puternică în timp ce Luna se află în Balanță, dar vei dori, de asemenea, să fii atent să nu stai până prea târziu, deoarece echilibrul dintre viața profesională și cea personală va avea de suferit.

Luna în Balanță poate evidenția o oportunitate de avansare în carieră sau o mutare laterală. Verifică ofertele de muncă interne sau, dacă vrei să faci o schimbare în carieră, începe să îți pui CV-ul la dispoziție pentru a vedea unde vei primi interes din partea HR sau a recrutorilor.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Odată cu marile sărbători din această săptămână, latura ta spirituală s-ar putea simți energizată. Luna în Balanță vă încurajează să acordați o atenție sporită vieții interioare.

Treziți-vă puțin mai devreme în această săptămână pentru a petrece timp liniștit în meditație. Citește o carte de dezvoltare personală sau memorează un citat a te motiva să rămâi centrat și concentrat.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Luna intră în sectorul tău de intimitate și secrete în următoarele câteva zile.
Acesta este momentul perfect pentru a scrie un bilet de dragoste partenerului tău pentru a-i împărtăși cât de mult contează în viața ta. Deschide-ți inima în această săptămână și canalizează-ți dragostea pentru ceilalți prin participarea la un eveniment caritabil sau de strângere de fonduri.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel