Horoscop, marți, 31 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: Neti Sandu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Neti Sandu, instagram

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

 Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de marți, 31 octombrie 2023, potrivit știrileprotv.

BERBEC

Vă puteţi recupera banii pentru care aţi tot făcut demersuri de-a lungul timpului şi o să vă descurcaţi cu cheltuielile acestei perioade, plus salariul, plus alte beneficii.

E momentul să faceţi un control medical să aflaţi ce tratament e de luat dacă e ceva, dar poate nu e nimic în neregulă.

TAUR

O să vă încercaţi şansele într-o colaborare care vă poate propulsa în carieră, să vă extindeţi aria de influenţă, să vă faceţi noi relaţii utile.

E cineva care îşi doreşte să formaţi un cuplu şi să vă petreci mai mult timp împreună, ca să se vadă dacă vă armonizaţi, sau nu.

 GEMENI

O surpriză plăcută din partea cuiva pentru care însemnaţi ceva şi o să aveţi o stare bună, o să crească stima de sine.

Vi se face o ofertă de lucru şi dacă mai încape în agenda voastră, deja, încărcate, o să vă încumetaţi.

 RAC

O să vă îngrijiţi de şcoală, de grădiniţă copiilor, poate mai faceţi nişte schimbări şi o să puneţi pe copii la locul potrivit, în grupa în care se simt ei cel mai bine.

E cineva care vă curtează , dacă n-aveţi partener de cuplu şi o să vă daţi seama dacă rezonaţi sau nu.

 LEU

Parcă ar mai fi nişte lucrări în locuinţa pe care să le faceţi zilele astea şi să scoateţi banii de la rezerva de economii, ca să nu vă afecteze bugetul zilnic.

Poate se anunţa nişte rude în vizită, dacă nu plecaţi într-o deplasare, sau într-o minivacanţă.

 FECIOARĂ

Se poate să faceţi o rezervare pentru o vacanţă pe care oţi fi amânat-o că au fost probleme fie cu familia, c-o fi fost cineva bolnav, sau cu serviciul.

Se poate să aveţi rezultate bune la şcoală, s-aveţi randament bun la studii şi să apară şi câştigurile, sub o formă, sau alta.

 BALANŢA

Vă puteţi recupera banii împrumutaţi şi să vă asiguraţi că-i veţi primi şi pe cei care v-au fost promişi, ca să ştiţi pe cât contaţi, cât aveţi de cheltuială.

Se poate să vă decideţi, totuşi, să intraţi într-un parteneriat de afaceri, deşi păreaţi neîncrezători. Ceva, parcă, v-a convins.

SCORPION

O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să vă dea de lucru şi o să vedeţi cum staţi cu timpul şi dacă merită din punct de vedere financiară.

Se poate să faceţi achiziţii de tot felul şi să vă schimbaţi look-ul, să vă reinventaţi, c-aveţi nevoie de un refresh total.

 SĂGETĂTOR

Apare cineva care visează la o colaborare cu voi şi o să vă adaptaţi programul încât să v-ajungă pentru tot ce mai aveţi de făcut în rest.

Va sună cineva care vă scoate la plimbare poate e cineva pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme şi vă duceţi.

 CAPRICORN

Poate vă alăturaţi unui grup ca să faceţi mişcare împreună, sau să desfăşuraţi nişte activităţi care v-ajuta să puneţi creativitatea în evidenţă.

O ieşire la sfârşit de săptămână, în doi v-ar ajuta să vedeţi cât de bine va-ntelegeti cu fiinţa iubită, dac-aţi făcut progrese

 VĂRSĂTOR

E o gală, se împart premii, se pare c-o să fiţi şi voi la loc de cinste şi o să atrageţi atenţia unor oameni cu care puteţi colabora în viitorul apropiat.

O invitaţie de onoare la o cununie civilă, sau îşi serbează cineva ziua de naştere şi treceţi şi voi pe-acolo.

 PEŞTI

O să reluaţi întâlnirile voastre cu prietenele care v-au fost aproape în momente de cumpănă şi o să ieşiţi la plimbare, la mondenităţi, să vă destindeţi.

Vă mai gândiţi preţ de o zi, două dacă acceptaţi invitaţia ca să plecaţi în weekend cu prietenii într-o staţiune de agrement.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel