Horoscop, marți, 30 mai 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic, 30 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Horoscop 30 mai 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

 

BERBEC

Apare o sumă de bani care vă poate fi de mare folos dacă vreţi să vă cumpăraţi o casă, ori s-o reamenajaţi, sau ca să plecaţi măcar în weekend, dacă nu în concediu.

TAUR

O să puteţi recupera acte, bani, o proprietate pentru care vă luptaţi, poate, de mulţi ani şi o să simţiţi că vi s-a făcut dreptate.

GEMENI

Poate intraţi într-o activitate de grup ca s-aveţi mai mult spor, că se poate să servici o cauză, să faceţi parte dintr-o fundaţie filantropică.

RAC

O să vă mai ocupaţi şi de voi, adoptaţi alt stil vestimentar, vă schimbaţi coafură, şi poate ţineţi şi o dietă ca să mai slăbiţi, să arătaţi şi mai bine.

LEU

Iniţiativele vă reuşesc, o să puteţi lansa la apă un nou proiect şi să meargă totul şnur, ca o să conteze experienta acumulată.

FECIOARĂ

Vă intră bani, pot fi din salariu, dar şi din surse colaterale că se activează casa banilor şi-atunci poate vine şi partenerul de cuplu cu alţi bani acasă.

BALANŢA

Prezenţa cuiva o să v-aducă o doză în plus de bunădispoziţie şi o să vă mobilizaţi să faceţi şi acele lucruri mai delicate pe care vi le-aţi propus demult.

SCORPION

E cineva care vă vrea în echipa ca să puneţi bazele unei afaceri şi o să mergeţi pe încredere că e o persoană serioasă a cărei muncă vorbeşte de la sine.

SĂGETĂTOR

O să luaţi nişte bani din urmă şi vă reglaţi din punct de vedere financiar, o s-aveţi cu ce pleca pe ici pe colo c-aveţi planuri de călătorie.

CAPRICORN

E cineva care vede în voi un posibil partener de viaţă şi o să vă analizaţi sentimentele ca să ştiţi dacă mergeţi şi voi pe aceeaşi idee, dacă nu sunteţi într-o relaţie.

VĂRSĂTOR

O reuşită care o să vă propulseze în carieră, o să vă deschidă nişte uşi, veţi cunoaşte alt gen de profesionişti şi o să puteţi fi exemplu pentru cei care vă admiră.

PEŞTI

Se poate să bateţi palma pentru un proiect care v-ar aduce o sumă importantă de bani şi nişte oameni în jurul vostru care să secondeze la treabă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel