Horoscop, marți, 30 ianuarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: freepik

Horoscop zilnic, marți, 30 ianuarie. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Fii cooperant, Berbec. Luna de astăzi va părăsi energia sensibilă a Fecioarei și va intra în Balanță, semnul care îți guvernează sectorul relațiilor și al parteneriatelor de afaceri. Este momentul perfect pentru a căuta oportunități de a demonstra și extinde gândirea justă și echitabilă. Este posibil ca oamenii să se bazeze pe tine pentru rezolvarea problemelor și luarea unor decizii solide.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Viața este minunată, Taur. Astăzi, folosește-ți ochiul pentru frumusețe și pentru ceea ce este estetic. Luna părăsește sectorul tău de creativitate și intră în Balanță pentru a pune accent pe muncă și a te ocupa de detalii. Încercați să cultivați un echilibru armonios între a fi productiv și a vă odihni. Programează-ți niște timp liber înainte ca ziua să se termine. Nu ardeți uleiul de la miezul nopții până la ore târzii.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Vorbește deschis, Gemeni. Este o zi minunată pentru a îmbrățișa o conversație simplă și amuzantă cu cineva la care ții. Nu trebuie să discutați nimic serios. Puteți împărtăși ce emisiuni ați vizionat în weekend sau puteți discuta despre ce ați dori să faceți în viitorul apropiat în ceea ce privește participarea la o expoziție sau un spectacol de muzeu. Încercați să promovați înțelegerea și un teren comun. Găsiți ceea ce scoate la iveală conversația din ceilalți.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Aveți un talent înnăscut pentru a scoate la iveală ce e mai bun din ceilalți. Îi faci pe oameni să se simtă ca acasă. Așa că atunci când Luna intră în sectorul familiei, ești exact acolo unde trebuie să fii. Exprimă-ți natura dulce făcând lucruri care favorizează un sentiment de echilibru și armonie în viața ta de familie. Gătiți sau coaceți ceva ce va plăcea tuturor. Creați o ambianță primitoare în casa dvs., de la lumânări parfumate la muzică care este atât primitoare, cât și liniștitoare.

Leu (23 iulie - 22 august)

Poți fi un conversaționist atât de cald și intrigant, așa că atunci când Luna intră în Balanță, casa ta solară a comunicării, să vorbești ceea ce ai în minte îți vine în mod natural. Împărtășește-le celorlalți personalitatea ta caldă și tandră prin intermediul cuvântului scris. Trimiteți o carte poștală unui vechi prieten care locuiește departe. Sunați la telefon un părinte sau o rudă pentru a-l saluta. Extindeți recunoștința pentru ceilalți prin SMS sau printr-o postare dulce online.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Meritați investiția de timp și resurse, Fecioară. Pe măsură ce Luna părăsește semnul tău pentru a intra în casa banilor, gândește-te la ceea ce ai nevoie pentru a pune în aplicare unele dintre ideile tale despre viitorul tău. Începeți cu domeniile în care puteți aduce mai multă ordine și echilibru în viața dvs. Poate că achiziționarea de cutii de organizare poate fi un punct de plecare. Simplificați-vă spațiul de locuit și dezordonați-vă.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Lucrurile bune vin la cei care așteaptă, iar când Luna intră în semnul tău pentru vizita sa lunară, ai o oportunitate minunată de a te concentra pe nevoile tale emoționale. Următoarele câteva zile sunt perfecte pentru planificare și organizare personală. Stabilește-ți un nou obiectiv. Îmbrățișează-ți simțul natural al frumuseții, grației și armoniei interioare. Propuneți-vă să lucrați la îmbunătățirea de sine și faceți un plan pe care să-l puneți în acțiune.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Următoarele zile sunt dedicate reflecției profunde, jelirii pierderilor și învățării de a lăsa trecutul deoparte pentru a te bucura de un viitor mai luminos. Luna va intra în răcoarea semnului zodiacal al Balanței. Aceasta este șansa ta de a găsi un echilibru între grijă și renunțare. S-ar putea să nu te predai niciodată pe deplin la faptul că un capitol din viața ta s-a încheiat, dar poți pune lucrurile într-o perspectivă vindecătoare.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu există nimic mai mare decât o minte deschisă și capacitatea de a aprecia ceea ce vezi în cultura altora. Luna care intră în a unsprezecea ta casă a prieteniilor te încurajează să călătorești și să vezi lumea în sens larg. Este momentul să planificați o călătorie internațională sau să mergeți să vizitați cel mai apropiat muzeu sau metropola din apropierea orașului vostru. Savurează unicitatea din ceilalți și din tine însuți. Extinde-ți gândurile pentru a vedea cât de asemănători suntem pentru o experiență minunat de satisfăcătoare.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Munca își are locul ei, dar este loc și pentru echilibru, nu-i așa, Capricorn? Ce rost are să lucrezi tot timpul? Încearcă să îți faci timp să te bucuri de lucrurile pe care le achiziționezi cu banii câștigați cu greu. Fă-ți timp să te întinzi sau să faci puțină mișcare în seara asta. Citește câteva pagini dintr-o carte pe care ai lăsat să se adune praful pe un raft. Urmăriți un spectacol sau observați puțin stelele din curtea dvs. înainte de a vă culca.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Implică-te în ceva în care crezi cu tărie, cum ar fi salvarea unui animal de companie, hrănirea persoanelor fără adăpost sau donarea către o organizație de caritate locală care sprijină copiii aflați în dificultate. Luna care intră în Balanță îți activează simțul cauzelor sociale și al nedreptăților din societate. Dacă ai dorința de a scrie scrisori, de a dona sau de a strânge fonduri sau de a începe să faci voluntariat în acest an, acesta este un moment excelent pentru a-ți începe activitățile activiste.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Fii creativ. În timpul intrării Lunii în Balanță, latura ta imaginativă prinde viață. Permiteți copilului dumneavoastră interior să se exprime făcând lucruri care promovează jocul și distracția. Desenați. Făgăduiți. Uitați-vă la desene animate și colorați. Dansează în sufragerie pe melodiile tale preferate din anii '80. Plimbați-vă și bucurați-vă de timpul petrecut în natură cu cel mai bun prieten cu blană sau cu un prieten.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel