Horoscop, marți, 30 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de marți, 30  ianuarie 2024, potrivit știrileprotv.

 

BERBEC

O să dați drumul unui proiect nou la serviciu, iar acasă o să mai faceți una, alta, să faceți casa lumină, să fie și frumos și confortabil la voi acasă.

Par să vină de undeva niște bani în plus și o să faceți niște achiziții, dacă nu cumva o să păstrați banii pentru o investiție serioasă.

TAUR

Se poate să descoperiți o nouă sursă de bani și o să vă implicați cu totul în proiectul respectiv ca să nu duceți lipsă de bani, că ați ridicat ștacheta și trebuie să țineți pasul.

Poate aveți în vedere o escapadă turistică la sfârșit de săptămână și faceți o rezervare, sau poate vă duceți la cineva în vizită.

GEMENI

O să faceți o selecție că ați primit, probabil, câteva oferte de colaborare și o să alegeți pe cea mai avantajoasă ca bani și ca efort pe care o să-l depuneți.

O să încercați lucruri noi, poate un hobby care să vă pună creativitatea în mișcare și să aveți un moral mult mai bun.

 RAC

E momentul să ieșiți la socializare, să vă faceți noi relații, cunoștințe, să lărgiți aria de influență, să aveți mai multă popularitate.

O să vă lăsați cooptați într-o activitate care poate aduce beneficii unor oameni aflați într-o situație delicată - poate sunt bolnavi.

LEU

O să fiți expeditivi cu treburile de orice fel ca să vă puteți ocupa și de voi, să ieșiți, pe cât posibil, la un spectacol, într-o plimbare, să vă recreați.

Poate vă faceți curaj să le cereți șefilor niște bani în plus, un proiect nou sau aparatură cu care să faceți performanță.

FECIOARA

Noi provocări care să vă țină în priză și să faceți lucruri care să conteze la cartea voastră de vizită, că o să vă depășiți pe voi înșivă.

O să aflați ceva care să vă ofere o pistă de relansare pe scena profesională, în carieră.

BALANȚA

Se poate să începeți o activitate de grup și să puneți mult suflet că e ceva care vă place și prin care să vă puteți face și mai cunoscuți.

O să întâlniți și voi omul potrivit și o să învățați să trăiți frumos în formula de doi.

 SCORPION

O să faceți rost de bani dintr-o sursă colaterală, dar nu e exclus să vă propună cineva un alt job, ca să mai experimentați și altceva.

Se poate să luați o decizie referitoare la viața de cuplu pentru că v-ați maturizat, sau mai bine zis relația a ajuns la maturitate.

SĂGETĂTOR

Se poate să se diversifice activitatea de la slujbă și să vă implicați în toate segmentele unui proiect și o să vedeți că recompensele nu vor înceta să apară.

O să mai cheltuiți niște bani cu casa, poate pentru că le luați mobilier copiilor, le amenajați o cameră de studiu.

CAPRICORN

Sunteți prinși cu multe treburi, dar nu vreți să vă pierdeți concentrarea de pe cel mai important proiect care vă asigură și stabilitatea financiară.

Faceți moneturarul și vedeți ce rate, facturi, taxe aveți pe listă, ca să păstrați ceva mărunțis pentru distracție.

VĂRSĂTOR

O să primiți ajutor din partea unor oameni care vă apreciază și o să vă rămână timp și pentru voi, că ați muncit destul și meritați o mică pauză.

E un moment de succes în plan personal, o realizare în familie și o să faceți și o tratație pe tema asta. Poate v-ați mutat altundeva.

PEȘTI

Poate vă asociați cu niște parteneri de afaceri să lucrați pe o perioadă scurtă de timp, să vedeți cum merge, după care mai vedeți.

O să aveți o mai bună comunicare cu partenerul de cuplu și o să vă puneți de acord în anumite privințe, că până acum nu reușiserăți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel