Horoscop, marți, 29 noiembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic, 29 noiembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Nu există un moment mai bun pentru a socializa. Luna se află în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de prieteni, ceea ce reprezintă un semnal verde pentru a accepta invitații la petreceri.

Este posibil să fii invitat la o reuniune în această săptămână, ceea ce îți poate permite să cunoști oameni noi și să îți dezvolți rețeaua de cunoștințe.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Fă lucrurile ca la carte, Taur. Luna se află în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău al carierei și al reputației sociale. Este întotdeauna o idee bună să fiți atenți la alegerile pe care le faceți. De fapt, încercați întotdeauna să fiți persoana care spuneți că sunteți, chiar și atunci când  nu vă vede nimeni.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Înveți prin acțiune. Luna se află în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de învățare și educație.
Ziua este plină de oportunități de a încerca lucruri noi și de a accepta provocări practice. Verifică demonstrațiile de gătit sau cursurile de meșteșuguri de la magazinele locale care au ca temă sărbătorile.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este momentul perfect pentru a fi caritabil. Luna se află în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de resurse comune. Sărbătorile sunt un moment excelent pentru a ajuta bucătăria locală de alimente sau pentru a afla ce organizații îi ajută pe cei nevoiași și pentru a oferi ceea ce poți.


Leu (23 iulie - 22 august)

Sectorul parteneriatelor tale se luminează puternic. Ai putea întâlni dragostea visurilor tale.
Luna se află în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul parteneriatelor tale, ceea ce reprezintă un moment oportun pentru a participa la întâlniri de afaceri sau pentru a face brainstorming de idei cu alte persoane care ar putea face parte dintr-o echipă.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

 Luna se află în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de rutină, iar dacă nu ai actualizat alertele sau nu ai setat alarme pentru activități importante în această săptămână, rezervă-ți puțin timp pentru a te organiza și a pune la punct un program.

 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Exploatează-ți imaginația plină de viață. Luna se află în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de creativitate. Acesta este momentul perfect pentru a începe să vă planificați următorul mare proiect artistic. Energia Lunii de astăzi susține, de asemenea, planificarea unor evenimente artistice, mersul la un muzeu sau organizarea activităților tale artistice și meșteșugărești.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Păstrați legătura cu persoanele pe care le iubiți cel mai mult. Luna se află în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău al căminului și al familiei. Aceasta este o zi excelentă pentru a cumpăra cadouri de sărbători, pentru a vă planifica programul de călătorie și pentru a decide ce să puneți în meniul următoarelor sărbători.

 

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Spune ce gândești și detașează-te de rezultat. Luna se află în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de comunicare. Când Luna se află în Vărsător, este o zi excelentă pentru a trimite e-mailuri importante, pentru a face o copie de siguranță a hard disk-ului pentru calculator și pentru a trimite pachete prin poștă.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este o zi bună pentru a te ocupa de chestiuni bancare, deoarece Luna se află în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău al banilor. Actualizează-ți informațiile financiare. Verifică-ți scorul de credit și vezi ce tipuri de facturi sunt pe plata automată care trebuie anulate pentru a te ajuta să economisești mai mulți bani.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai ceva în viața ta care ar avea nevoie de o reîmprospătare? Luna se află în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de dezvoltare personală, așa că folosește această perioadă pentru a te ocupa de problemele personale. Vorbește cu mentorul tău. Programează întâlniri esențiale.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Păstrați-vă problemele personale. Luna se află în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău al dușmanilor ascunși, iar uneori gelozia poate fi vinovată. Păstrați anumite detalii pentru dvs. și încercați să țineți sub tăcere chestiuni care îi pot pune pe alții într-o lumină proastă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel