Horoscop, marți, 29 martie 2022

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic: marți, 29 martie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Unele sfârșituri sunt menite să fie, iar acum este momentul să o faci când vine vorba de a renunța și de a elibera energia negativă.  Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a dușmanilor ascunși. Cu Soarele în semnul tău zodiacal și cu Luna Nouă la câteva zile distanță, este timpul să o iei de la capăt și să începi din nou cu speranță și claritate.

Taur

Chiar și atunci când nu poți fi alături de cineva, dragostea vă ține relația aproape dincolo de kilometri. Acest lucru se datorează faptului că Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a prieteniilor. Concentrează-te pe ceea ce poți face pentru a menține deschise liniile de comunicare. Discută un pic mai mult și întinde mâna pentru a prinde din urmă și pentru a vedea cum se descurcă ceilalți.

Gemeni

Poate că nu înțelegi cum funcționează universul, dar uneori oportunitatea îți cade în poală și îți oferă exact ceea ce ai nevoie atunci când te aștepți mai puțin. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a carierei și a statutului social. Acest lucru se poate manifesta sub forma unei oferte de muncă sau a unui tip de activitate pe care sperai să o experimentezi, dar nu te așteptai să apară în calea ta.

Rac

Nu totul necesită o diplomă și, uneori, o abilitate poate fi învățată la locul de muncă. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a educației. Te afli într-o perioadă a vieții în care ți-ar putea face plăcere să înveți o nouă cale de carieră sau să te pregătești pentru a face ceva ce ți se pare interesant și care ar putea duce la un nou loc de muncă sau hobby.

Leu

Un cadou poate veni din partea unui prieten sau a unei rude, iar dorința lor de a renunța la un obiect poate fi binecuvântarea pe care ați sperat să o primiți. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a moștenirii. Un nou început, o piesă de mobilier recondiționată sau dorința cuiva de a renunța la o proprietate sau la o responsabilitate poate deveni o piatră de hotar pentru viitorul tău. 

Fecioară

Te-ai săturat să faci ceva ce simți că nu este făcut pentru tine? Atunci poate că a venit momentul să vă gândiți să renunțați la rolul dumneavoastră. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a angajamentelor. Dar, nu tot ceea ce spui da trebuie să fie pentru totdeauna. Dacă ești gata să te retragi și să pasezi ștafeta altcuiva, adu o discuție pentru a putea ieși cu grație și în termeni buni.

Balanță

Este timpul să renunți la ceea ce te reține și să începi să faci mai puțin pentru a realiza mai mult. Asta pentru că Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a rutinelor. Fă o mică schimbare care îți redă puțin timp înapoi și te ajută să ai mai mult timp pentru ceea ce îți dorești în viață. 

Scorpion

Scoateți culorile și începeți să vă gândiți la vară.  Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a creativității. Încorporează arta și meșteșugurile în viața ta de zi cu zi, astfel încât să te distrezi și să înveți ceva despre tine pe parcurs.

Segetător

Este bine să te bucuri de lucrurile care îți dau un sentiment de confort și familiaritate. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a căminului. Așadar, investește în ceea ce te înconjoară și hrănește-ți nevoia de spațiu personal, marcând o zonă din camera ta doar pentru lectură sau pentru momente de liniște și meditație.

Capricorn

Este timpul să scoatem lucrurile la iveală, chiar dacă este o provocare. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a comunicării. Confruntă miturile, iar dacă ai simțit că o persoană te-a bârfit cu răutate, poate că o conversație blândă poate ajunge la fondul problemei.

Vărsător

Aveți lucruri care vă aglomerează spațiul personal? Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a proprietății.  Acesta este momentul perfect pentru a dona obiecte și a-i lăsa pe alții să se bucure de lucruri pe care nu le mai doriți, dar de care are nevoie altcineva.

Pești

Ce ți-ai dori să ai timp să studiezi, dar nu ți-ai făcut timp în program? Luna intră în semnul tău zodiacal, în casa ta solară a dezvoltării personale. Stabilește-ți ca obiectiv pentru sfârșitul acestui an să citești mai mult sau să urmezi un curs pe care ți l-ai dorit dintotdeauna la facultatea locală.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel