Horoscop, marți, 29 august 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 29 august 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să faci schimbări radicale în modul în care faci lucrurile, iar cu sezonul retrograd în plină mișcare, ești pregătit. Luna de astăzi în Vărsător îți scoate la iveală natura analitică și deschisă, permițându-ți să vezi posibilitățile disponibile. Evită să respingi ceva pentru că nu înțelegi cum va funcționa. Testați lucrurile și vedeți mai întâi cum decurge călătoria.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Fă-ți timp pentru tine astăzi, Taur. Luna în Vărsător de astăzi îți scoate în evidență latura solitară. Preferi să faci lucrurile de unul singur și nu în grup. Este o zi excelentă pentru a programa întâlniri online și pentru a face lucruri care nu necesită prezența ta fizică, inclusiv munca online sau pentru a da telefoane pentru a obține răspunsuri la întrebări esențiale.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Înveți ceva nou astăzi. Luna îți scoate în evidență firea gânditoare și curioasă. Programează-ți timp pentru a învăța, mai ales dacă cursul ales îți îmbunătățește expertiza în materie pentru muncă. Privind înainte, verifică podcast-urile sau cărțile pe care ai vrea să le studiezi în septembrie și abonează-te la ele.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi, afli informațiile de care ai nevoie pentru a-ți oferi un avantaj la locul de muncă sau pentru a te ajuta să îți îndeplinești un obiectiv important. Luna de astăzi aduce o energie puternică în sectorul resurselor tale ascunse. Dacă ai de finalizat cercetările necesare, astăzi este o zi excelentă pentru a scormoni în dosare și articole. Este, de asemenea, o zi excelentă pentru a vă consulta cu un bibliotecar de referință pentru studenții care lucrează la disertații.

Leu (23 iulie - 22 august)

Relațiile sunt în vizor, ceea ce face ca ziua de astăzi să fie perfectă pentru a ieși cu prietenii sau pentru a programa o întâlnire cu persoana ta preferată. Luna în Vărsător îți face mult mai ușor să te raportezi la ceea ce simt ceilalți. Latura ta empatică și grijulie strălucește, iar celorlalți le este greu să reziste farmecului tău.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Astăzi, emoțiile sunt lăsate deoparte de dragul de a te ține de programul tău strâns. Luna analitică de astăzi îți scoate la iveală natura organizatorică într-un mod natural. Este perfectă pentru a-ți actualiza stilul de gestionare a proiectelor. Poate că ți-ar face plăcere să te înscrii la un instrument de gestionare a proiectelor.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi, o lumină strălucitoare strălucește în sectorul creativității tale, când Luna se află în Vărsător. Sunteți mai relaxat și mai lipsit de griji astăzi. Sunteți capabil să vă bucurați de partea mai distractivă a vieții. Astăzi, programează-ți timp pentru râs. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este atât de minunat când poți petrece timpul cu familia, dar este și mai bine când reușești să te detașezi de opiniile celorlalți și să te concentrezi pe ceea ce contează cel mai mult în viața ta. Luna de astăzi în Vărsător îți permite să captezi detașarea și să nu lași lucrurile care te deranjează în mod obișnuit sau să te afecteze.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Astăzi este vorba despre a spune ceea ce gândești și despre a înțelege ceea ce spui. Conversațiile de astăzi necesită un pic de previziune. Așadar, dacă participi la un discurs în public, pune-ți punctele de vedere în scris, unde să le poți vedea. De asemenea, evitați să răspundeți la lucruri din impuls prin e-mail. Programați-vă lucrurile după ce vă uitați în agendă; încercați să nu faceți promisiuni pe care nu sunteți sigur că le puteți respecta.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Poți învăța despre bani și despre cum funcționează, chiar dacă trebuie să-ți dai seama de unde să începi. Luna de astăzi în Vărsător face ca instrumentele educaționale online pentru gestionarea banilor și construirea averii să fie mai atractive decât de obicei. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ziua de astăzi este despre tine, Vărsătorule, așa că fă-ți timp pentru nevoile tale personale. Luați în considerare posibilitatea de a vă face o programare la coafor cât timp Luna se află în semnul dvs. sau programați-vă o zi la spa. Dacă preferați să faceți lucrurile acasă, încheiați ziua cu o baie cu spumă relaxantă sau cu o rețetă de mască de față.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este timpul să renunți la trecut și să treci la viitor. Este o zi excelentă pentru a șterge în sfârșit orice fotografii sau mesaje persistente ale unui fost pe care le-ai păstrat pe telefonul mobil. Dacă te-ai gândit să-ți reduci numărul de prieteni de pe Facebook sau să devii obscur pe social media, ziua de astăzi este perfectă pentru a decide când și cum să începi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 28 aug 2023, 18:08 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience