Horoscop, marți, 28 martie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa Freepik
Descriere foto: Sursa Freepik

Horoscop zilnic, marți, 28 martie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Prioritățile tale se resetează pe măsură ce începi să îți îndrepți atenția spre casă și problemele de familie. Luna intră în Rac și apoi culminează cu Luna din Primul Pătrar poate să te facă să meditezi la circumstanțe legate de finanțe, la deciziile pe care trebuie să le iei, dar și la modul în care să navighezi în alegerile care îți poziționează viața într-o direcție diferită.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Luna din primul sfert de lună de astăzi în Rac scoate la iveală conversații critice cu figuri de autoritate și s-ar putea să te afli la o răscruce de drumuri în care trebuie să vorbești sau să reții informații. Astăzi ar putea fi un meci ușor dificil pentru tine, deoarece aceasta este prima Lună care nu este opusă lui Pluton, planeta schimbării. Cu alte cuvinte, astăzi, dețineți mai multă putere în dinamică decât în trecut.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Astăzi pot apărea decizii legate de finanțele personale, în special centrate pe obiecte pe care ai vrea să le achiziționezi sau chestiuni legate de tranzacții imobiliare. Te vei concentra pe valoarea emoțională mai mult decât pe cea monetară. S-ar putea să vă fie dificil să vă separați de atașamentele sentimentale în ceea ce privește investițiile, așa că luați acest lucru în considerare atunci când vă planificați cheltuielile viitoare.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi, ești pregătit să te uiți bine la viața ta și să faci câteva schimbări cheie care sunt oportune și importante. Este posibil să recunoști unele neajunsuri care pot deveni puncte forte dacă se lucrează la ele și sunt tratate corect. Astăzi, planificați să aduceți în discuție unele dintre aceste domenii cu un terapeut sau cu un antrenor de viață pentru a crea o strategie și un curs de acțiune bun.

Leu (23 iulie - 22 august)

Anumite lucruri nu le poți lua cu tine atunci când treci la următorul capitol al vieții tale. Ai în vedere relațiile, parteneriatele toxice și chiar câteva obiceiuri proaste pe care ți le-ai adus singur. Ești gata să tai legăturile și să mergi înainte fără să te uiți înapoi. Regretele au ajuns să te controleze mai puțin și, ca urmare, ești capabil din punct de vedere emoțional să te detașezi și să faci alegeri înțelepte și logice.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

O dinamică de prietenie începe să se manifeste, iar tu poți vedea lucrurile așa cum sunt. Este o perioadă în care ești interesat să-ți faci noi prieteni și să-ți extinzi cercul social. Săptămâna aceasta poate fi un moment critic pentru a face networking, pentru a-ți extinde calendarul social și pentru a accepta invitații pentru oportunități de networking de afaceri care se potrivesc intereselor tale profesionale actuale.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Să faci o muncă de care te simți pasionat și de care ești intim legat este bine. Astăzi vei dori să lucrezi la proiecte care înseamnă ceva pentru tine în plan personal și profesional. Ești mai pretențios cu privire la locul în care îți investești timpul, talentele și resursele și îți dorești să participi în domenii de activitate care rezonează cu valorile tale interioare.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Sunteți deschis la idei noi și la experiențe mai mari, astfel că educația poate deveni din ce în ce mai importantă pentru dumneavoastră. Poți decide să te înscrii doar la un curs de învățare sau să alegi să începi procesul de înscriere la o școală postuniversitară pentru a obține o diplomă superioară. Educația va fi în centrul atenției și există multe modalități de a te implica și de a învăța cum să te perfecționezi în acest proces.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Un cadou cu un atașament emoțional vă poate părea insuportabil. S-ar putea să nu vă placă faptul că cineva încearcă să vă "dăruiască" ajutor atunci când aveți nevoie. Mai degrabă ai prefera să câștigi lucrurile și să te ocupi de talentele și interesele tale. Ziua de astăzi poate prezenta o oarecare confuzie și dificultăți în a obține satisfacerea nevoilor, menținând în același timp un sentiment de autonomie.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Astăzi, o relație cheie care a fost semnificativă pentru tine de ceva timp se poate simți acum în dezacord cu cine ești și cu ceea ce ai nevoie. S-ar putea să ți se pară mai ușor să faci un pas înapoi și să evaluezi imparțial lucrurile de la distanță, înainte de a permite emoțiilor să îți întunece percepția despre cum stau lucrurile cu adevărat.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Astăzi, vei fi gata să te arunci în muncă și într-o rutină care îți satisface nevoia de familiaritate și consecvență. Te vei simți mult mai bine urmărind activități pe care îți este ușor să le începi și să le termini, în loc să lucrezi în domenii străine și provocatoare.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi este o zi excelentă pentru a face ceva cu adevărat romantic și distractiv. Ești gata să investești timp în activități jucăușe care îți scot la iveală copilul interior. Pentru astăzi, asigură-te că îți faci timp pentru distracție și îți explorezi copilul interior.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel