Horoscop, marți, 28 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei

Horoscop 28 martie  2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

BERBEC

Se anunță succes, e ceva care v-aduce în lumina reflectoarelor și poate luați și un premiu, vi se propune o funcție, pare să fie momentul vostru de glorie. Vi se dă OK-ul pentru un job şi o să vă gândiţi dacă e pentru voi, sau vreţi să rămâneţi la actualul serviciu. Vă puteți asocia cu niște oameni ca să dați drumul unui nou proiect, că aveți o ofertă care așteaptă cam de anul trecut.

 TAUR

Sunteţi curtaţi de mulţi angajatori, dar o să ştiţi să faceţi o selecţie, ca s-alegeţi o colaborare, măcar, dacă nu un proiect pe termen lung. Se poate să vă îngrijiti şi de voi, să vă compuneţi o garderobă de sezon, să găsiţi o altă frizură, şi să vă ocupaţi şi de siluetă, un regim, ceva. O să recuperați niște bani, dar o să și achitați niște dări care nu mai suportă amânare, că nu vă plac restanțele.

GEMENI

O s-aveţi de luat mai mulţi bani, poate pentru că veţi lucra în paralele cu serviciul şi or să vină nişte sume de bani care să vă rotunjească, frumos, veniturile. O să revizuiţi un contract şi poate continuaţi munca în cazul în care sunteţi mulţumiţi, dacă nu, îl sistaţi. Se poate să întâlniți și voi pe cineva cu care să rezonați sufletește și să începeți o relație serioasă, o căsnicie chiar.

 RAC

Apare cineva care vă poate salva dintr-o situaţie şi o să vă descurcaţi cu o serie de treburi personale pentru care n-aţi mai fi avut timp. Prezența cuiva o să vă imprime o stare de spirit deosebită că vine cu veşti bune, cu o invitaţie, poate, într-o excursie. Poate semnați un contract care să vă aducă o sumă mai mare de bani și o să atingeți un alt nivel, alt standard de viață.

LEU

Sfera deplasări este activată la voi şi se poate să plecaţi cu treburi de serviciu, sau în vacanţă, ori le îmbinați pe amândouă. Şi se poate să fie şi un teambuilding. Se poate legaliza un act, poate se încheie un an de studiu, ori o etapă, şi primiţi o diplomă, o validare. O să vă invite cineva prin țară, poate chiar în străinătate, ca să petreceți măcar un weekend, dacă nu o vacanță la relaxare.

 FECIOARĂ

O să vă târguiţi cu nişte angajatori până o să obţineţi ce le-aţi cerut iniţial, ca să scăpaţi de frustrări, să nu vă lăsaţi exploataţi, să vă fie plătită corect munca. E posibil să apară nişte greutăţi familiale care să vă dea un pic de furcă, dar se vor rezolva - tot cu ajutorul vostru, cu răbdare. Se poate să căpătați un surplus salarial sau să mai aveți niște colaborări care să vă aducă bani luna asta.

BALANŢA

E multă lume care vine spre voi şi o să vă simţiţi protejaţi, îndrăgiţi, o să vă facă bine sufleteşte, după o perioadă în care vi s-a părut c-aţi fost izolaţi. Apare cineva care vrea să formaţi un cuplu - pe viaţă şi o vă uitaţi, adânc, în inimă, să vedeţi ce răspuns îi daţi persoanei respective.Vă caută multă lume în perioada asta, o să vedeți, și o să aveți diverse lucruri de rezolvat ca să mergeți mai departe pe mai multe fronturi.

 SCORPION

Sunt chestiuni legate de familie care se cer urgent rezolvate şi o să vă descurcaţi, că n-o să fiţi lăsaţi la greu, or să v-ajute nişte apropiaţi. Se poate să revină cineva din trecutul sentimental cu gând de împăcare şi dacă nu a fost ocupat locul din inima voastră, o să mai aibă o şansă. E de lucru, nu glumă la serviciu, dar or să fie și mai mulți bani. Poate lucrați și în particular.

 SĂGETĂTOR

Vi se propune o activitate deconectantă, un hobby care să v-ajute să descărcaţi tensiunile, să vă eliberaţi de stres, că sunt lucruri minunate pe care o să le descoperiţi. O să vă preocupe estetica locuinţei şi o să mai luaţi una, alta ca să fie frumos la voi acasă, de Paşte, în mod special. Se poate să puneți în practică o idee mai veche, un hobby care să vă ajute să descărcați tensiunile și să vă revigorați.

 CAPRICORN

Muncă vă acaparează cu totul, dar poate vă mai uitaţi şi în jur c-o fi cineva interesat de voi, să formaţi un cuplu, dacă n-aveţi pereche. Se pare că n-aţi renunţat la ideea de mutat în altă casă, iar dacă nu veţi avea suficienţi bani, măcar o renovare v-ar mai remonta. Se poate să legalizați un act, o situație să vă meargă bine și la școală, să începeți lucruri noi și incitante.

 VĂRSĂTOR

Aţi putea ieşi la rampa cu lucruri noi, vă faceţi singuri promovare, că sunt anumite calităţi oratorice pe care vi le puteţi pune în valoare. Se definitivează o situaţie şi o să puteţi trece la următorul nivel de studiu, ori o fi o practică, oricum vi se recunosc meritele. O să vă interesați de semnarea unor acte. Va fi nevoie, poate să reactualizați buletin, pașaport, cardul, legitimații. Să fiți atenți

 PEŞTI

Poate semnaţi un contract care v-ar aduce atât bani, cât şi relaţii de afaceri pe care o să puteţi conta la un moment dat – poate o să intraţi într-o altă lume a businessului. Poate intră mai mulţi bani în casă dacă are un alt serviciu partenerul de cuplu şi vor fi nişte venituri cumulate. La voi vin bani o să aveți mai ales și niște colaborări cu care să puneți pe roate o afacere și e bine să vă concentrați toată atenția ca să iasă ceva de cea mai bună calitate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel