Horoscop, marți, 28 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic, 28 februarie 2023. Neti Sandu vine cu previziunile astrale ale zilei.

Horoscop 28 februarie 2023, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTV.


BERBEC

Iniţiativele vă aparţin, aveţi cel puţin un proiect, dacă nu mai multe, cu care vreţi să ieşiţi pe piaţă şi o să daţi de nişte oameni care să pună umărul la treabă.

Se anunţa un câştig în plan emoţional, şi o să puteţi întâlni pe cineva care să vă fie partener de viaţă şi să fiţi fericiţi.

Vi se oferă șansa de a mai face un pas în carieră și o să vă luați avânt, nu o să ratați o asemenea ocazie.


TAUR

S-ar putea să vă ocupaţi de casă, de familie ca sunt multe de făcut şi probabil până la Paște vreţi să fie totul pus la punct, să daţi refresh locuinţei.

O să vă puteţi folosi experienţa ca să lucraţi la un proiect de proporţii şi care o să vă asigure un venit constant

O să cheltuiți niște bani în plus să le împliniți dorințele alor voștri și o să le faceți cât mai multe surprize.


 GEMENI

E o energie cu care puteţi face multe lucruri noi, şi care să vă propulseze în carieră, să vă bucuraţi de aprecieri din partea celor cu care colaboraţi.

Relaţia cu partenerul de cuplu poate fi mai aşezată cu condiţia să deveniţi mai calmi şi mai empatici.

O reușită în planul comunicării, vă strângeți toți prietenii, care aveți același chef de petrecere, și poate practicați un sport ca să vă mai destindeți.


 RAC

Se poate să luaţi de undeva nişte bani şi să vă gândiţi poate să vă schimbaţi fie casa, fie maşina, c-aveţi nevoie urgentă să rezolvaţi aceste aspecte.

Vi se propune o funcţie şi, dacă aveţi suficient curaj, o să vă daţi acceptul, dacă nu veţi rămâne într-un con de umbră.

Se poate să vă faceți cunoscute opiniile în public, de data asta, și să dați de oameni care să adere la ideile voastre și să deveniți și voi o voce


LEU
Poate o să plecaţi pentru câteva zile într-o deplasare, cu treburi de serviciu şi o să vă prindă bine că mai schimbaţi mediul, peisajul.

O să aveţi în vedere o investiţie care v-ar asigura banii pe o perioadă mai lungă de timp.

Se pare că o să aveți acea disponibilitate sufletească să le fiți alături unor oameni și o să aveți parte și voi de surprize plăcute.


FECIOARĂ

O să reactualizaţi relaţiile cu partenerii de afaceri cu care aţi repurtat succese răsunătoare şi o să vă orientaţi spre un alt proiect cu care să daţi lovitura în afaceri.

Aţi putea reînnoi un contract de muncă şi să vă siguraţi ca o să puteţi acoperi cheltuielile masive, cu casa, cu şcoala.


 BALANŢA

Se poate să avanseze spre o căsătorie relaţia cu partenerul de viaţă, iar dacă sunteţi, deja, căsătoriţi o să vă simţiţi ca în a doua lună de miere.

O să recuperaţi o sumă de bani şi toate problemele stringente dispar, ca o să fiţi mai precauţi cu banii


 SCORPION

Poate descoperiţi un hobby care să vă destindă, unora dintre voi o să v-aducă şi bani şi o să traversaţi o perioadă de relaxare, să scăpaţi de stres.

Se poate să le atrageţi atenţia şefilor cu profesionalismul de care o să daţi dovadă până la vară şi or să vină şi recompensele

Apare cineva care să o să vă îndrăgească pe loc și o să vă lăsați și voi vrăjiți de farmecul acestei persoane.


SĂGETĂTOR

E posibil să intraţi într-o altă etapă de viaţa profesională şi o să fiţi încântaţi de rezultate, o să căpătaţi şi bani şi o să urmeze şi o avansare, în curând.

Sfera sentimentală e şi mai animată decât până acum şi o să puteţi face cunoştinţă cu cineva care să vă devină partener de viaţă

O să primiți un răspuns de la șefii care vă anunță că vă rezolvă cererea financiară, poate cu unele mici ajustări


 CAPRICORN

Vi se propune o colaborare şi o să vă gestionaţi în aşa fel timpul liber încât să v-ajungă să lucraţi şi după serviciu, ca să faceţi rost de bani în plus.

O să reamenajaţi interiorul locuinţei, c-aveţi un eveniment în viitorul apropiat

Poate vi se aprobă împrumutul cerut unei bănci și vă luați ca să vă schimbați mașina. Aveți pentru plecarea în vacanță.


VĂRSĂTOR

Vouă iniţiativele vă reuşesc o să fie bine primite de către şefi şi succesele nu vor întârzia să apară, c-o s-aveţi spor la treabă.

Preocupările de grup or să v-aducă satisfacţii profesionale, o să lucraţi bine în echipa şi o să aveţi o stima de sine crescută.

Voi vă luptați cu niște taxe și impozite, or fi niște restanțe, dar o să le dați voi de capăt, că or să vă mai intre niște bani.


PEŞTI

O să vi se propună ceva nou de lucru şi o să trebuiască să vă hotărâţi dacă vă încumetaţi la aşa ceva, sau rămâneţi în expectativă, că s-ar putea s-apară ceva şi mai avantajos.

Se adună bani şi din alte surse decât de la serviciu şi o să vă ocupaţi de cerinţele familiei, că s-au adunat cam multe

O să faceți o investiție în locuință și va fi spre beneficiul tuturor. E posibil să luați și o mașină nouă, la o adică.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 28 feb 2023, 07:23 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play