Horoscop, marți, 28 decembrie 2021: Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop zilnic: 28 decembrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău al secretelor, și chiar dacă ai unele ale tale pe care preferi să nu le împărtășești, acest tranzit îți poate da senzația că ceva nu este în regulă și trebuie lămurit.

Încearcă să nu lași acea intensitate înflăcărată să se transforme într-o atitudine prea asertivă. Gelozia, invidia și compararea ta cu alții sunt atitudini și emoții de care trebuie să te ferești.

 


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

 

Următoarele zile vă pot face să vă simțiți foarte romantic.

Dacă te întâlnești cu cineva sau încerci să cunoști pe cineva, s-ar putea să ai senzația că urmează să aveți un viitor împreună. 

Sunteți deja într-o relație? Acest tranzit îți poate deschide ușile către parteneriate cu persoane cu care îți face plăcere să petreci timp și vezi rezultate pozitive în viitor.

 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

 

Poate că faci o curățenie cu salvie în casă sau începi să pui deoparte lucrurile de sărbători de care nu mai ai nevoie.

O curățenie de primăvară care nu a fost făcută la începutul anului poate fi o modalitate bună de a-ți petrece timpul în această săptămână.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

 

Scufundă-te în imaginația ta și scrie, pictează sau începe să-ți planifici următorul proiect de decorare a casei.

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de creativitate, iar culorile întunecate și bogate ar putea fi atractive pentru tine mai mult decât de obicei.

Următoarele zile sunt perfecte pentru a programa oferte de preț sau pentru a purta discuții cu designerii de interior.

 


Leu
(23 iulie - 22 august)

 

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de casă și familie, iar acesta este un moment minunat pentru a săpa în istoria familiei tale. 

Dacă ai fotografii care sunt încă într-o cutie sau pe telefon, programează-ți ceva timp în următoarele zile pentru a le sorta și a începe să afli lucruri despre familia ta sau despre originea ta.

 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

 

Conversațiile profunde și discuțiile lungi sunt înduioșătoare și emoționante pentru tine.

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de comunicare, iar acesta poate fi un moment minunat pentru a cumpăra un jurnal pentru a te cufunda în gândurile și sentimentele tale în timpul anului 2022.

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

 

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău al banilor, iar dacă te-ai limitat să treci pe card fără să fii cu adevărat atentă, revizuiește chitanțele și extrasele de cont pentru a vedea încotro se îndreaptă finanțele tale în această lună. Asigurați-vă că scanați chitanțele importante și arhivați garanțiile de care ați putea avea nevoie mai târziu.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Luna intră în semnul tău zodiacal, sectorul tău de identitate, iar acesta este un moment minunat pentru auto-explorare și descoperire.

Petrece câteva minute în fiecare zi din această săptămână meditând asupra vieții și nevoilor tale. Acordă-ți permisiunea de a te răsfăța să nu faci altceva decât să gândești sau să îți simți emoțiile pentru a obține claritate.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

 

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul dușmanilor ascunși, iar tu vei ști în cine poți și în cine nu poți avea încredere săptămâna aceasta.

Pot exista prieteni care sunt cu adevărat geloși pe tine și care, fără să își dea seama, te rețin prin atitudinea sau cuvintele lor negative.

Ești mai bun decât atât, Săgetătorule, așa că, în ciuda acestor năzbâtii, s-ar putea să-ți dai seama că unii oameni nu trebuie să-ți cunoască planurile până când nu le duci la bun sfârșit.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

 

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de prieteni, iar acesta este un moment minunat pentru a cunoaște mai bine pe cineva. Folosește-ți abilitățile de ascultare.

Conectați-vă cu prietenii cu care nu ați mai vorbit de ceva vreme. În situațiile de networking, folosește următoarele zile pentru a afla mai multe informații despre potențialii tăi clienți sau pentru a înțelege mai bine ce nevoi există și cum să le satisfaci.

 


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

 

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de carieră, iar următoarele câteva zile sunt excelente pentru a face o concentrare intensă asupra proiectelor și pentru a pune la punct ultimele detalii ale sarcinilor care se încheie înainte de sfârșitul anului.

S-ar putea să găsești o portiță de scăpare necesară sau să ajungi la capătul unei probleme și să descoperi o modalitate de a economisi un buget sau de a maximiza modul în care sunt folosiți banii în departamentul tău.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

 

Cu Luna intrând în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de învățământ superior, această săptămână este perfectă pentru a căuta burse și a analiza imaginea financiară generală pentru activitățile tale școlare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel