Horoscop, marți, 27 iunie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscopul zilei, cu Neti Sandu. Iată care sunt cele mai importante previziuni astrale ale zilei. 

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru marți, 27 iunie 2023, la știrileprotv. Majoritatea persoanelor pot simți astăzi provocări și schimbări pe plan profesional, acesta fiind domeniul pe care astrele se răsfrâng astăzi. Fie poți avea parte de câștiguri mai mari, fie că muncești prea mult și ai nevoie de o vacanță, cariera este în primul plan, în această zi.

 

Berbec

Se poate să negociați un contract și o să vă apărați punctul de vedere, condițiile pe care le pretindeți și o să bateți palma în cele din urmă.

Taur

E momentul vostru de afirmare, ofertele de afaceri tot curg și o să alegeți pe cea mai valoroasă și care o să vă aducă bani mai mulți decât de obicei.

 Gemeni

Ați putea lucra în paralel, și să vă drămuiți timpul ca să faceți față solicitărilor, că o să mai luați și o porție de respiro, să vă duceți în vacanță.

Rac

Vi se fac niște oferte de lucru și o să vă gândiți dacă vă încărcați cu încă vreo colaborare sau lăsați pentru toamnă orice activitate suplimentară. Vreți concediu.

Leu

Întrevedere cu cineva care are nevoie de o mână de lucru de la voi, de un sfat, de niște relații care să dezvolte afacerile în care e implicate, persoană

Fecioară

Apar niște oameni care vor să lucrați împreună, dar sunteți prea exigenți și o să faceți o verificare prealabilă înainte de orice angajament.

 Balanță

E cineva care vrea de mult să fiți împreună, dar nu s-a putut la momentul respectiv. Acum însă, pare să se deschidă o perspectivă de acest gen. Ia vedeți.

Scorpion

O să comunicați mult mai bine cu șefii și, dacă o să respectați regulile, s-ar putea să fiți în cărți pentru o avansare, cultivați relația, păstrați-o la cald.

Săgetător

Se poate să fie mult de lucru la serviciu, epuizant și ca atare, e bine să aveți grijă de sănătate, să nu depășiți acel prag de oboseală și să nu vă îmbolnăviți.

Capricorn

Se vine cu propuneri de afaceri la voi și ceva tot o să fie pe placul vostru. Trebuie văzut cum stați cu timpul ca să nu vă fie afectat job-ul permanent.

Vărsător

Se poate să vă ocupați de casă, poate faceți niște modificări, vă luați mobilă, decorațiuni, vă ocupați și de terasă, de grădină sau poate vă mutați.

Pești

O să fie o activitate de grup care vă poate aduce beneficii și vă pregătiți de o plecare în vacanță. Poate tot așa, cu grupul de prieteni. O să fie un mediu antrenat.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel