Horoscop, marți, 27 februarie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Horoscop zilnic, marți, 27 februarie 2024

 

Berbec
Vin cheltuieli. Este și o zi în care s-ar putea să trăiești viața prietenilor tăi sau să-i pui pe ei să trăiască viața ta. Trebuie neapărat să-i lași pe ei să-și vadă de viețile lor și să-ți vezi tu de buzunarele tale.

Taur
Știi cum e ziua de azi? Abia aștepți să se întâmple ceva la serviciu, să arăți că poți, că știi și nu se întâmplă. Te enervezi, te frustrezi, ajungi la o limită și ajungi să faci ravagii în jurul tău. Mai bine îți descarci un joc sau dai 10 de ture de parc, nu deranja pe alții astăzi, pentru că repercursiunile vor fi destul de serioase.

Gemeni
E o zi bună pentru planificat călătorii, dar dimineața te uiți să vezi cât costă biletele, la prânz te mai uiți o dată, trece ziua, nu le iei, alternezi foarte ușor între stări astăzi.

Rac
Să fac un credit sau nu? Să fac un proces de succesiune sau nu? Să dau bani cu împrumut sau nu? Despre asta e vorba. Trebuie să vă gândiți la voi astăzi, sunteți printre cei care investiți mai mult în ceilalți decât în voi.

Leu
Partenerul s-ar putea să fie mai conflictual, să aibă iz de scandal astăzi. Una este cauza, alta pretextul, O să vă scoată ochii pentru orice.

Fecioară
Dacă aveți colegi care par mai neajutorați, neîncrezători, nu săriți voi. Dacă nu vă spune chiar el că nu știe să facă ceva, nu ziceți lasă că fac eu, întrebă-i cu ce poți să-l ajutați.

Balanță
Dacă nu cheltuiți astăzi niște bani, nu vă simțiți bine.

Scorpion
Poate fi vorba despre un conflict între partener și familie sau între voi și familia partenerului. Nu luați decizii astăzi și nici nu fugiți de conflictele respective, nu le evitați.

Săgetător
După ce v-am zis să mai trăiți și față în față cu oamenii, acum, dacă ați stat prea mult în telefon, vă simțiți ciudat, dar să nu aveți tendințe de a-i contrazice pe toți, de a le spune altora cum să-și trăiască viața, nu știți mai bine.

Capricorn
Un aspect care vă poate afecta contul, economiile, banii vin și pleacă cu o repeziciune.

Vărsător
Greu cu voi astăzi, nu aveți stare, sunteți agitați și îi agitați și pe cei din jur. La finalul zilei simțiți că mintea și corpul o iau razna.

Pești
Viața pare grea, pare că vă obligă să vă maturizați, unii poate mai vreți să rămâneți copii, dar la un moment dat trebuie să luați o decizie. Aveți o dilemă și ceva nu vă convine acolo. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel