Horoscop, marți, 26 octombrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Previziuni astrologice pentru toate zodiile: marți, 26 octombrie 2021.

Berbec

Să faci ceea ce trebuie nu este întotdeauna ușor. Amintește-ți că viețile celorlalți depind de decizia pe care o iei și te va ajuta să mergi cu prudență. Dacă îți este greu să îți dai seama ce cale să urmezi, fă-ți liniște în minte și înțelege lucrurile din perspectiva celorlalți. Cei care sunt în curs de a cumpăra o casă sau de a începe o nouă afacere sunt rugați să își pună în ordine actele. Este o idee bună să consultați un expert înainte de a merge mai departe.

Taur

Este o săptămână de genul "totul sau nimic" . Simți dragostea mai mult ca niciodată și îți amintești de ce ai început să mergi pe acest anumit drum. Acum este timpul să riști totul pentru ea. Să te apleci asupra acelui sentiment de cădere liberă, știind că Universul îți asigură întotdeauna spatele. S-ar putea ca lucrurile să nu funcționeze exact conform planului, iar asta este în regulă. Ceva ne spune că rezultatul va fi mai bun decât te-ai fi putut aștepta.

Gemeni

Se pot aștepta probleme bănești bruște, deoarece Luna în Rac face sextilitate cu Uranus în sectorul proprietăților personale. Totuși, nu lăsați acest lucru să vă îngrijoreze. S-ar putea să considerați că instabilitatea este de fapt utilă pentru a vă dezvălui problemele din buget care trebuie ajustate. Fă-ți puțin timp pentru a trece în revistă finanțele și verifică orice extras de cont care ar putea avea plăți automate pe care nu le-ai autorizat.

Rac

Având în vedere că acesta este sfârșitul unui ciclu major, s-ar putea să te confrunți cu schimbări atât pe plan personal, cât și profesional. Aveți încredere că sunteți pregătiți să le luați cu calm și că ghizii voștri spirituali vă oferă sprijinul necesar în acest moment. Nu uitați că sunteți un empatic. Te vei simți copleșit la un moment dat. Este o idee bună să vă rezervați în fiecare zi ceva "timp pentru mine", astfel încât să puteți rămâne centrați pe parcursul tranziției.

Leu

Fiecare poveste de succes este precedată de multe, multe eșecuri, iar al tău nu face excepție de la regulă. Astăzi, privești cu mândrie la toate eforturile eșuate, deoarece acestea te-au ajutat să îți perfecționezi abilitățile și să devii persoana care ești acum. Efortul pe care îl depui astăzi va da rezultate magnifice mâine. Așadar, ține un toast pentru tot ceea ce este și pentru tot ceea ce va fi. Învață să îți umpli singur paharul și oferă-ți validarea pe care ți-o dorești din partea altor persoane. 

Fecioară

Ne place să urmărim fiorul noului. Dar, adevărul este că există proiecte mai vechi care au nevoie de timpul și atenția dumneavoastră chiar acum. Proiecte care sunt pe punctul de a se apropia de linia de sosire. Cuvânt pentru înțelepți: adoptați "răbdare" și "persistență" ca fiind cuvintele voastre de putere. Nu uitați că vor fi zile în care veți avea impresia că faceți același lucru la nesfârșit sau că sunteți blocat într-o rutină, și este în regulă și asta. Să știi că totul face parte din procesul care te provoacă să devii cea mai rezistentă versiune a ta. PS: Având în vedere că profiturile nu sunt tocmai în creștere fulminantă în această perioadă, este o idee bună să minimalizați cheltuielile.

Balanță

 Ești mai îndrăgostit ca niciodată. Bucură-te de acest sentiment de topire și de contopire cu iubitul tău. Având în vedere că pășim în sezonul festiv, s-ar putea să te simți inspirat să te conectezi cu partenerul tău de suflet la un nivel mai profund. Luați în considerare programarea unei întâlniri intime.

Scorpion

Având în vedere că intrăm în perioada sărbătorilor, este posibil ca latura ta hedonistă să iasă la iveală. Cuvânt pentru înțelepți: alegeți calea moderației. Găsește o modalitate de a te distra fără să te lași pradă exceselor. Chestia cu sărbătorile este că este posibil să ne facă să tânjim și după conectare. Totuși, asigurați-vă că nu căutați acel sentiment de apartenență în locurile nepotrivite. Întoarcerea la acel fost  toxic te va ține blocată într-un cerc vicios.

Segetător

Vindecarea nu este niciodată o linie dreaptă. Ea vine cu propriile sale răsturnări de situație. Răsturnări de situație care amenință să te scoată din joc. Dar, partea bună este că ai învățat să le iei pe toate în piept și asta te ajută să rupi vechile tipare și să ieși la lumină. Ești acolo unde ar trebui să fii. Călătoria se desfășoară în conformitate cu planul divin.

Capricorn

Nou proiect de afaceri. O aventură care are nevoie de timpul și energia ta. Este o idee bună să reduci o parte din cheltuieli, astfel încât să poți începe să îți creezi o rezervă. Nu uita, unele sacrificii merită făcute. Având în vedere că a început sezonul festiv, s-ar putea să vă aflați în situația de a încerca să vă echilibrați viața socială cu cea profesională. Spuneți "da" la fiecare ocazie pe care o aveți de a vă conecta cu cercul vostru de suflet, dar nu faceți compromisuri în ceea ce privește "timpul pentru mine". Doar dacă vă refaceți rezervele veți putea să vă puneți în valoare.

Vărsător

În unele familii există o persoană care iese în evidență, iar Luna în Rac în sextil cu Uranus, care îți activează sectorul de acasă, te poate face să te simți ca și cum ai fi oaia neagră a familiei. Vrei doar să te integrezi sau să te înțelegi - dar nu poți, iar acest lucru îți poate pune la încercare hotărârea de a fi sincer cu tine însuți. Cel mai important lucru pentru tine în acest moment este să rămâi încrezător în ceea ce ești.

Pești

Ți se oferă o oportunitate de a te arăta pentru tine, de a aduce lumină în părțile întunecate și de a-ți aprofunda iubirea de sine. Nu uitați, totul începe cu sinele. Așadar, fă-ți un obicei din a sta în liniște în fiecare zi și a privi în interiorul tău. Aceasta este, de asemenea, o perioadă de tranziții. Un timp de îndepărtare de apele tulburi spre țărmuri mai liniștite. De aici încolo va fi mai bine. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel