Horoscop, marți, 26 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Daniela Simulescu vine cu previziunile astrale ale zilei de marți, 26 martie 2024.

 

Berbec

Nu ar strica să-ți vezi puțin lungul nasului, să mai stai puțin în spate, să mai procesezi, să te gândești, să meditezi. E bine să mai facem un proces de curățenie, să ne dăm seama ce vrem de la viață, iar pentru tine e momentul perfect să faci asta.

Taur

Îți recomand să ceri ajutorul, să te bazezi și pe ceilalți, să oferi și tu ajutor, dar și să ceri. 

Gemeni

În această agitație, aveți grijă să nu faceți niște greșeli la serviciu, să nu provocați mici scandaluri, să nu grăbiți sau să uitați anumite detalii foarte importante.

Rac

Toată săptămâna o resimțiți la nivel extraordinar. Totuși, dacă zic șefii ceva, să nu credeți că se va întâmpla 100%, vor interveni tot felul de modificări, pe care voi trebuie să le acceptați. Asta nu înseamnă că v-au păcălit, ci pur și simplu așa se întâmplă viața.

Leu

Una ziceți, alta se înțelege. Vouă vi se pare logic într-un fel să faceți anumite lucruri, altor oameni li se pare logic în felul lor.

Fecioară

Oamenii din jur vă provoacă mult, doar trebuie să vă spună ceva, că imediat luați foc. Trebuie să găsiți niște metode prin care să folosiți furia.

Balanță

Acceptați că sunt mulți oameni, păreri, personalități, dar să nu vă creați propria personalitate în funcție de ceilalți. Trebuie să vă găsiți propria cale.

Scorpion

Este o perioadă romantică. Dacă ați neglijat acest aspect, nu trebuie să o mai faceți, bucurați-vă.

Săgetător

S-ar putea să fiți luați pe sus, pentru că una va spus partenerul că face, iar apoi se răzgândește și vă simțiți luați peste picior, dar nu despre asta e vorba. 

Capricorn

Vă simțiți neauziți, neapreciați, nevalidați, neglijați și s-ar putea ca acest sentiment să vină atât în carieră, cât și acasă. E bine să vă validați voi, chiar dacă nu e ușor.

Vărsător

Nu încercați să schimbați pe nimeni astăzi, nu veți reuși. Tot ce veți face e să vă enervați, să intrați în criză de timp, de resurse, pentru că tot ce faceți este să stați să vă certați cu oamenii din jur. Protejați-vă cât mai mult.

Pești

Ideea de negociere, compromis e în jurul vostru, trebuie să lăsați de la voi, pentru a câștiga mai mult pe altă parte.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel