Horoscop, marți, 25 iulie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei.

Neti Sandu a făcut previziunile astrale pentru marți, 25 iulie 2023, potrivit știrileprotv. Pentru foarte multe persoane este o zi benefică planului profesional, unde se anunță schimbări, noi colaborări și proiecte, iar de aici vin și banii mai mulți. Se poate să mai plecați și în concediu în această perioadă, însă trebuie să fiți pregătiți pentru cheltuieli.

 

 BERBEC

O să daţi de o ofertă la job care o să vă ţină în priză şi se pare c-o să fiţi mulţumiţi şi de bani, că e destul de ofertantă casa astrologică a banilor voştri.

Se pare că v-a acaparat, cu totul, munca şi n-aţi mai avut timp şi de voi, dar încep să se vadă carenţele poate mai daţi şi pe la doctor.

TAUR

O să preferaţi un confort sporit, cu cât mai multe stele la cazare şi atunci o să pregătiţi şi banii, că nu merge cu buget restrâns, modest.

O chestiune de suflet vă cam dă insomnie, dar dacă o să vorbiţi deschis despre subiectul respectiv se va rezolva, cu siguranţă.

GEMENI

Sunt preocupări de grup care or să vă ajute să vă consumaţi surplusul de energie, să descoperiţi tensiunile şi să reuşiţi să fiţi fresh

Poate mai faceţi nişte reparaţii pe-acasă, duceţi şi maşina în service să vedeţi dacă e perfect funcţională

RAC

Vă puteţi asocia pentru o vreme, cu un partener de afaceri şi dacă lucrurile merg în sensul dorit de voi aţi putea continua, fără probleme - trebuie văzut ce şi cum.

Poate daţi de o mega oferta şi o să vă luaţi o maşină, dacă tot aveaţi de gând s-o schimbaţi.

LEU

Un program încărcat, fie că sunteţi la serviciu, fie în vacanţă, sunt multe de făcut şi e bine c-aveţi energia necesară să le daţi de capăt tuturor treburilor, de orice fel.

Se poate să vi se scurgă banii printre degete şi să faceţi nişte achiziţii costisitoare că vă luaţi diverse pentru casa.

FECIOARĂ

Se întâmplă ceva neprevăzut, apare o ofertă fie de job, fie ca să vă schimbaţi maşina, ori vreun last-minute ca să plecaţi fuguţa în vacanţă.

V-aşteaptă cineva departe de casă şi dacă aveţi timp, bani şi disponibilitate o să vă luaţi câteva zile să vă duceţi.

BALANŢA

Se-anunţa ceva bani, dar se observă şi cheltuieli de care n-o să scăpaţi cu una cu două ca sunt din cele care apar, aşa, pe nepusă masă.

Poate le-aţi rămas datori unor prieteni cu o ieşire la plimbare, la masă, ori la piscină şi faceţi tot posibilul să vă achitaţi onorabil.

SCORPION

O să vă conformaţi noilor cerințe de la slujbă, dar până una alta vă luaţi o binemeritată vacanţă şi o să vă deconectaţi de la toate sursele de stres.

Vine cineva care va cere nişte explicaţii c-au rămas nişte lucruri în coada de peşte şi nu ştie dacă se poate continua o relaţie sau nu.

SĂGETĂTOR

Sfera deplasări e îmbietoare şi o să vă găsiţi o destinaţie care să vi se potrivească, ori se mai poate şi să primiţi o invitaţie în străinătate şi să vă duceţi

Vi se face o ofertă de lucru şi poate vă convine, o fi şi ceva pe care vi-l doreaţi, şi pare să fie şi ceva urgent.

CAPRICORN

Se iveşte ocazia să plecaţi şi voi pe undeva, fie chiar şi cu serviciul şi o să îmbinaţi muncă, pe cât posibil cu distracţia, să fie un câştig dublu.

Se poate să fiţi invitaţi de onoare la un eveniment care poate avea legătură şi cu voi, v-o să primiţi un premiu, felicitări pentru ce-aţi muncit.

VĂRSĂTOR

O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să colaboraţi la un proiect care v-ar aduce satisfacţii financiare şi recunoaşterea valorii.

Se poate să mai cheltuiţi nişte bani cu reamenajările interioare, dar va drămuiţi banii să v-ajungă şi pentru vacanţă.

PEŞTI

Se poate să iniţiaţi un proiect - de suflet, să duceţi comunicarea la alt nivel, vă expuneţi ideile şi o să vedeţi cine adera la ele şi cine nu.

Poate alegeţi o excursie, ca să vedeţi cât mai multe locuri, ca să vă destindeţi - în loc să rămâneţi într-o singură localitate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 25 iul 2023, 07:04 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience