Horoscop, marți, 24 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Neti Sandu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Neti Sandu, instagram

Horoscop, marți, 24 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile.

Horoscop 24 ianuarie 2023, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTV. 

BERBEC

O să vă lansaţi şi voi într-o nouă aventură profesională, c-aveţi o bună intuiţie, fler în afaceri şi o să fructificaţi ce-aţi început anul trecut. Se poate să vă luaţi o casă, ori să vă mutaţi, deja, c-aţi semnat contractul, şi o să urmeze instalarea în nouă locuinţă. Se pot schimba multe lucruri în bine şi să faceţi un salt calitativ, să străluciţi în carieră.

 TAUR

Poate luaţi o sumă de bani despre care nu ştiaţi şi o să aveţi pentru nişte cheltuieli masive, o taxă, un impozit, ori o fi vreo datorie mai veche de achitat. E o oarecare agitaţie la serviciu, dar va fi o scenă foarte bună pentru voi şi să câştigaţi bani, un titlu. Poate v-apucaţi de cursuri, examene, achitaţi şi taxele de început de an şi o să faceţi totul ca la carte.

 GEMENI

E o problemă importantă de rezolvat, poate are legătură cu familia, cu o investiţie pe care vreţi s-o faceţi, dar trebuie să fie şi ai voştri de acord. Vedeţi ce şi cum. Relaţia cu partenerul de cuplu are în continuare suişuri şi coborâşuri, dar de voi depinde să atingeţi echilibrul. O să puteţi legaliza nişte acte şi să deveniţi proprietari, să vă consolidaţi, în sfârşit, un statut.

 RAC

Începe să se vadă mai clar cât de mult aţi muncit, calitatea muncii şi o să-i impresionaţi pe şefi, poate luaţi şi vreun premiu, ori căpătaţi o funcţie. E cineva tânăr care se oferă să vă întindă o mână de ajutor, poate şi pentru că şi voi, la rândul vostru, aţi ajutat-o pe această persoană. Vi se face o ofertă de colaborare, dar timpul nu prea vă permite să lucraţi în plus. Poate mai târziu.

 LEU

E bine să fiţi mai insistenţi cu şefii şi să le cereţi ce aveţi nevoie, printre care ceva mai mulţi bani la salariu, nişte înlesniri, bonuri valorice, aparatura ultraperformantă. Poate legalizaţi un act, după mai multe încercări, că vă lipseau nişte dovezi, adeverinţe şi o să faceţi progrese. O să recuperaţi nişte bani, poate şi pentru c-aţi făcut presiuni, aţi fost insistenţi şi a funcţionat!

 FECIOARĂ

Se poate să vi se ceară ceva în plus de lucru la serviciu, să rămâneţi şi după program, or fi urgențe, dar o să luaţi şi bani pe măsură. Poate faceţi un împrumut să reparaţi câte ceva prin sau pe lângă casă, mai luaţi şi electrocasnice, ori alte lucruri în rate. E cineva care vrea să vă încercaţi şansele de a fi într-o relaţie de cuplu şi-o să vreţi şi voi să exersaţi.

 BALANŢA

O să vă ia prin surprindere apariţia cuiva care să se potrivească idealului vostru şi o să puteţi construi o relaţie care să v-aducă fericirea. O să mai descoperiţi un extra job, o colaborare de pe urma căreia o să faceţi rost de bani. Poate vi se oferă ceva de lucru şi o să aveţi de câştigat, dacă o să daţi curs provocării.

 SCORPION

Poate vă luaţi cazare pentru vreo două zile să vă duceţi la odihnă în weekend şi o să vă întâlniţi şi cu rude sau cu prieteni, ca să vă distraţi. O să vă străduiţi să fiţi ceva mai economi, să puneţi deoparte nişte bani ca să le faceţi o surpriză alor voştri. Se poate să vă ocupaţi de şcoală, poate copiii au nevoie de nişte lecţii suplimentare şi o să-i duceţi la cursuri.

SĂGETĂTOR

În continuare se nuanţează frumos sfera sentimentală şi o să vă găsiţi şi voi perechea de suflet ca să încercaţi o convieţuire, să vedeţi dacă vă reuşeşte. E cineva care vă scoate la plimbare, că are ceva să vă declare şi o să vă emoţioneze, c-o să vă ia pe nepregătite. Parcă vă doriţi şi voi un suflet care să vă fie alături, să vă înţeleagă şi să vă iubească. Uitați-vă în jur.

CAPRICORN

O să vă descurcaţi frumos, în situaţii limită, c-aveţi un foarte bun control de sine şi o să daţi zor să vă achitaţi de obligaţiile profesionale, ca să vă luaţi banii. Se poate să vă ocupaţi de şcoală, de examene şi să fiţi la înălţime. Vă interesaţi de o finanţare, poate vreun proiect european care să vă dea de lucru şi să vă şi plătească.

 VĂRSĂTOR

Se poate să aflaţi despre o ofertă de muncă, o nouă provocare pe linie profesională şi o să fie o nouă direcţie de urmat, în carieră. E posibil să primiţi o recompensă şi să daţi restart muncii voastre, care v-a convocat, ca să vă bucuraţi de un succes de proporţii. Aveţi planuri mari, resurse, pe care le puteţi accesa ca să daţi lovitura în profesie şi pe scena socială.

 PEŞTI

Vă curtează nişte oameni de afaceri ca să puneţi umărul la un proiect care v-ar aduce bani şi un plus de notorietate - şi vedeţi dacă vă convine. O să puneţi în practică o idee de timp liber şi vor fi şi nişte prieteni cu care veţi face echipă. O să vă bucuraţi de o veste, de vizita cuiva, poate primiţi şi un cadou, c-o fi o zi specială.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel