Horoscop, marți, 23 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Venus se rupe de conjuncția cu Chiron în semnul tău, dar s-ar putea ca unii să resimtă în continuare că nu merită să fie iubiți, apreciați și se vor pune în ipostazele acestea.

Taur

Simți că ceva te trage în spate. Deși este destul de multă putere și mult marcaj în semnul tău, tot este ceva ce nu te lasă să te miști așa cum ți-ai fi dorit. Este absolut normal. Nu poți să te ancorezi în prezent, te întorci la trecut.

Gemeni

Încearcă să găsești un echilibru la serviciu, să nu faci mai mult decât este cazul. Nu observă nimeni sacrificiul tău zilele acestea.

Rac

Dacă treci printr-un moment dificil la serviciu adu-ți aminte de câte ori ai fost aici. Au fost multe situații de-a lungul vieții tale în care ai simțit că se întâmplă lucruri, dar, de fapt, nu s-a întâmplat nimic.

Leu

Simți că toată lumea trage de tine. Familia vrea ceva, la serviciu oamenii vor ceva, colegii, prietenii, parcă tu nu exiști, dar asta pentru că tu nu exiști nici pentru tine. Este cazul ca astăzi să stai puțin, să te așezi și să-ți dai seama unde ești.

Fecioară

E multă agitație, mult consum de energie, multe frici. Ai senzația că ești pe pierdere ca timp, resurse, disponibilitate, bani. Vei acționa tot timpul dintr-o pierdere.

Balanță

Este o bucurie că Venus se rupe de conjuncția cu Chiron, pentru că, oarecum, îți vezi partenerul într-un mod obiectiv. Nu doar partenerul din plan amoros, dar și atunci când mergi la o negociere pentru cariera ta. Privești obiectiv și detașat cealaltă persoană.

Scorpion

Luna Plină de mâine este în semnul vostru. Aveți multe stări. Ba sunteți fericiți, ba triști, acum vreți să acționați, acum deveniți letargici. Sunteți influențabili, vă schimbați stările în funcție de ceilalți, nu vreți surprize, dar voi vreți să faceți surprize altora. Sunteți într-un du-te vino.

Săgetător

Dormiți! În casa a VI-a este mult consum, Luna Plină este în casa a XII-a și sunteți epuizați, chiar dacă nu se vede pe chipul vostru.

Capricorn

Financiar sunt în continuare niște riscuri pentru că Soarele se află în același careu cu Pluto. Recomandarea este să stați departe de tentații.

Vărsător

Situația în familie nu este cea mai roz. Tendința voastră este să vă calculați vorbele, gândurile, să fiți cât mai puțin prezenți pentru a nu fi luați de furtuna emoțiilor care are loc în sânul familiei.

Pești

Vă plictisiți repede de discuțiile superficiale din jur. Vă enervează oamenii care nu-și doresc mai mult și care nu fac nimic. Recomandarea este ca zilele acestea să fiți mai pragmatici.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel