Horoscop, marți, 21 martie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Horoscopul zilei de marți, 21 martie 2023, ne dezvăluie o zi minunată pentru toate semnele zodiacale. Soarele se află în Berbec, iar Luna părăsește Peștii. Marți, Luna intră în Berbec, astfel că vom avea parte de o Lună Nouă care lansează oficial sezonul Berbecului. Ce înseamnă acest lucru pentru tine? Am început un nou an în astrologie, așa că este timpul pentru un nou început! Citește horoscopul tău de astăzi pentru a afla ce te așteaptă.


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Una este să ți se spună că vei avea parte de un nou început, dar alta este să știi în inima și în sufletul tău că ești pregătit să îl experimentezi. Astăzi, în sfârșit, îți dai seama că viața ta este pe cale să se schimbe în bine.
O crezi pentru că vezi schimbările care au loc în interiorul tău. Drept urmare, astăzi, faci noi alegeri. 


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Istoria se poate repeta și de multe ori se repetă. Astăzi, cu Luna Nouă în Berbec, trăiești un moment de deja vu.
Diferența este că tu vezi tiparul cu mult timp înainte ca alții să o facă. Poți să pivotezi și să duci această poveste într-o nouă direcție. Ai ocazia să scrii finalul într-un mod diferit.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Prieteniile se schimbă și, uneori, relația ta se transformă într-o nouă direcție. Astăzi, o relație apropiată poate experimenta o scânteie de viață nouă.
Viitorul poate rămâne incert, dar sinceritatea cu privire la ceea ce se întâmplă va fi mai importantă decât să vă prefaceți că amândoi nu vedeți ce se întâmplă.
Dacă vă ridicați la înălțimea situației și o gestionați cu candoare și tact, vă puteți sprijini reciproc, menținând o legătură strânsă în această călătorie.

 


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este momentul să faceți o schimbare în carieră? Vești despre un nou rol în cadrul companiei tale actuale pot veni pe fir sau poate că un recrutor te va contacta cu o oportunitate.
Următoarele trei luni pot fi momentul în care începi să iei în considerare oportunități dincolo de rolul tău actual. Tranziția nu va fi ușoară, dar va merita, deoarece vă ajută să vă extindeți influența și raza de acțiune profesională.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Nu este niciodată prea târziu să alegi o cale spirituală. Ai făcut greșeli în trecut, dar astăzi este o nouă zi. Nu există o dată de expirare sau o limită de timp cu universul.
Universul este iertător și răbdător. Este întotdeauna acolo, așteptându-te, iar acum că ești gata să cauți răspunsuri pentru a explora înțelepciunea și cunoașterea, învățătorul va apărea.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ai întâlnit destul de mulți oameni zgârciți, dar un nou ciclu se deschide pentru tine. Vei întâlni persoane cu mentalități asemănătoare care vor să împărtășească ceea ce știu cu tine.
Sunt genul de oameni pe care ți-ai dorit întotdeauna să-i întâlnești. Săptămâna aceasta începe un capitol de viață în care împărtășirea devine o stradă cu două sensuri.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

O nouă relație sau renașterea unei relații vechi se manifestă în această săptămână, iar totul începe cu Luna Nouă. Experimentezi o resurgență a iubirii, asociată cu o mai mare apreciere pentru parteneriatele și prieteniile tale.
Inima ta se deschide într-un mod în care credeai că nu va mai putea niciodată. Aceasta este o zi excelentă pentru a te apropia de vechii prieteni, pentru a relua legătura cu o veche flacără sau pentru a te îndrăgosti din nou de un partener actual.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Există mai mult de un mod de a face ceva important. Astăzi este o zi făcută pentru inovație. Căutați noi modalități de a face treburile care durează prea mult timp pentru a le finaliza.
Întreabă-ți prietenii sau colegii de muncă despre "cele mai bune practici" și începe să implementezi schimbări care îți îmbunătățesc rutina și obiceiurile zilnice. Doar pentru că un lucru a fost întotdeauna făcut într-un anumit mod nu înseamnă că trebuie să rămână așa.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

O nouă iubire se întrevede la orizont, Săgetătorule. O îmbrățișare ar putea duce la un sărut, ar putea duce la ceva mai mult. Există o energie în aer pentru ca muza vieții tale să apară.
Inima ta este deschisă și pregătită pentru asta și, dacă ești sincer cu tine însuți, adevărul este că aștepți de mult timp să simți din nou chinurile iubirii și o dulce predare.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Piața imobiliară și a chiriilor a fost dificilă pentru foarte mulți oameni, dar dacă vrei să achiziționezi o proprietate sau să găsești uo nouă locuință, astăzi este momentul potrivit pentru a începe să cauți.
Luna Nouă te ajută să găsești locul perfect. Este timpul să faci mișcarea pentru a afla dacă te califici. Trimiteți cererea și nu uitați să întrebați despre promoțiile care vă pot ajuta să faceți mutarea mai accesibilă.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este timpul să iei ceea ce îți aparține, Vărsătorule. Un nou contract pentru o afacere se profilează la orizont. Este timpul să vă puneți oferta pe masă pentru a vedea dacă puteți face o înțelegere.
Săptămâna aceasta, de la cumpărarea unei mașini noi la cumpărarea unui computer pentru uz personal, este o perioadă de vârf pentru achiziționarea de tehnologie și comunicații.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Acum este un moment bun pentru a stabili un nou buget sau un plan de ieșire din datorii. S-ar putea să nu știți de unde să începeți sau ce să faceți. Începeți cu puțin.

Înscrieți-vă la un buletin informativ financiar care oferă sfaturi pentru economisirea banilor sau inspirați-vă de la un podcast pe teme bănești. Alegeți o dată la care doriți să achitați un anumit card de credit. Următoarele câteva luni pot fi cele mai bune luni ale anului pentru îmbunătățirea finanțelor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel