Horoscop, marți, 21 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei

Horoscop 20 martie  2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

 

BERBEC

Un nou început, lansaţi la apă un proiect, începeţi o relaţie care vă dă aripi, şi o să experimentaţi acele lucruri la care doar aţi visat.

O reuşită! Viaţa voastră a căpătat un alt sens - poate v-aţi căsătorit, urmează s-aveţi copii, e ceva deosebit.

Vă pregătiți de o ieșire la rampă, care va fi bine orchestrată de cei care vă apreciază la maximum și o să vedeți că o să fie un succes.

TAUR

O nouă poveste de dragoste pentru cei singuri sau aceeaşi relaţie sentimentală la altă intensitate, pentru alţii şi toată lumea o să fie fericită.

Poate vă ocupaţi şi de voi, vă schimbaţi ţinuta vestimentară, tunsoarea, stilul, cu totul, că vreţi să fiţi fresh.

E nevoie de multă iscusință și voi o aveți că să vă recuperați banii de la cineva care vi-i datorează cine știe de când.

GEMENI

Vi se oferă ceva nou de lucru, poate fi şi în particular şi să vă placă, să puneţi mult suflet că vreţi să le demonstraţi tuturor că sunteţi cei mai buni.

Poate veţi desfăşura o activitate de grup care să vă pună în valoare nişte calităţi şi o să fie un reviriment pe mai multe planuri.

O să mai lăsați din treburile voastre ca să-i ajutați pe frați, pe surori ori poate nepoții au nevoie de ceva și le dați o mână de ajutor.

RAC

Vine şi momentul vostru de glorie, fiţi receptivi la nou, la ce se-ntâmplă, că ar fi păcat să rataţi şansa de a vă face cunoscute calităţile, deloc puţine.

Se poate să luaţi nişte bani şi să cumpăraţi bilete de vacanţă, sau vreo piesă de mobilier pentru casa.

Păreți într-o competiție care nu se mai termină, dar o să ajungeți în top fără să dați concurs, pentru că pe voi talentul vă recomandă.

 LEU

Se poate să vă pregătiţi de o plecare fie în excursie, într-un concediu, fie ca să lucraţi, ori ca să studiaţi în alt oraş, altă ţară.

O definitivare - vi se pune şi ultima semnătură pe actele dintr-un dosar de studiu, de angajare, ori poate cereţi un credit ca să vă luaţi o casă.

O să faceți puțină ordine în viața voastră și eliminați lucrurile care vă dăunează, vă storc de energie și îi elimină și pe prieteni falși.

FECIOARĂ

O să vă fie poate mai greu să distingeţi adevărul de minciună dac-o s-aveţi o discuție în patru ochi cu fiinţa iubită, dar lăsaţi problema la macerat şi vă parvine răspunsul.

Or să vă intre nişte bani în cont şi se rezolvă o serie de lucruri cărora nu le mai dădeaţi vreo şansă.

O invitație specială la un eveniment care v-ar pune în valoare și v-ar pune în legătură și cu niște oameni importanți.

 BALANŢA

O să primiţi nişte recompense şi o să puteţi duce mai departe munca fără să vă lamentaţi, altminteri ar fi fost greu de dus, de suportat.

Poate ajungeţi la o concluzie referitoare la viaţa de cuplu şi dacă nu v-aţi căsătorit o să faceţi pasul hotărâtor.

Răspunsul pe care îl așteptați din partea ființei iubite s-ar putea să fie ambiguu și să vă deruteze, dar să nu disperați. Șanse sunt de relație.

SCORPION

O să vă pice cu tronc cineva şi o să-nceapă frământarea, că n-o s-aveţi curaj să-i spuneţi - dar trebuie făcut ceva, totuşi - ca să fie funcţională relaţia.

Poate o să faceţi parte dintr-o echipă care să vă implice în tot felul de activităţi care să vă scoată din conul de umbră în care intraserăţi şi să străluciţi.

E bine să nu mai amânați o vizită la medic ca să știți cu ce să vă tratați, dacă într-adevăr au apărut ceva probleme, să nu fie tardiv.

SĂGETĂTOR

Poate o să primiţi o veste bună, că vine cineva după ce-a lipsit multă vreme din viaţa voastră şi o să vă organizaţi altfel, viaţa.

O să descoperiţi un hobby care să vă facă să petreceţi frumos timpul liber.

E cineva care ar face orice pentru voi că să fiți fericiți, dar pare să fie un motiv pentru care voi nu-i dați voie să se apropie, că vreți să faceți singuri totul.

CAPRICORN

Bine ar fi să fiţi mai selectivi cu prietenii ca să vă şi dozaţi comportamentul, să fie echitabil - nu să daţi numai voi.

Poate vine comanda de lucruri pentru casa şi vedeţi cu ce bani mai rămâneţi pentru sărbătorile pascale, să nu vă privaţi de nimic.

Munca voastră o să fie bine cotată, dar poate că nu îndeajuns de bine plătită, însă trebuie să insistați.

VĂRSĂTOR

E bine să nu vă pripiţi să daţi banii pe lucruri frumos ambalate, dar care să nu vă fie bune, ca să nu regretaţi - ca banii se câştiga greu, ştiţi bine.

Se poate să-i daţi răspunsul unui angajator care să vă vrea în echipa lui şi să vă şi duceţi.

Se poate să vă alăturați unui grup că să vă asigurați succesul, dar cea mai mare încredere trebuie s-o aveți tot în voi, baza.

PEŞTI

Se poate să vă contacteze cineva ca să lucraţi împreună, să mai faceţi rost de nişte bani c-aveţi nevoie pentru sărbători, şi nu numai.

Se poate să vă îndrăgostiţi de cineva care să fie şi persoana potrivită pentru voi şi să devină partenerul vostru de viaţă.

Se poate să faceți rost de bani dintr-o sursă colaterală și o să aveți pentru cheltuielile extrabugetare. Surse vor fi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel