Horoscop, marți, 21 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Horoscop zilnic - 21 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Săptămâna aceasta este un prilej minunat pentru a te distra și a te bucura de toate lucrurile frumoase ce vin odată cu sezonul rece. 

Berbec, încearcă să nu te mai grăbești și să prețuiești mai mult oamenii decât lucrurile. 

Nu trebuie să uiți care sunt visele tale pentru viitor. Aceste idealuri contează, dar unele dintre ele pot aștepta până după ce se termină vacanța. 

 

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ești o persoană deschis la minte, dar o parte din tine care adoră tradițiile de Crăciun. 

Este momentul ideal pentru a aloca mai mult timp familiei și casei tale. Te poți ocupa cu aranjamentele de Crăciun și cu respectarrea tradițiilor. Este perioda ta favorită din an. 

Adaugă o notă de culoare care iese în evidență, cum ar fi roșul sau sclipiciul festiv, pentru a face încăperile în care se adună oamenii, primitoare și pline de viață. 

 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Acum la final de an, te gândești ce este de făcut pentru perioada care urmează și ce poți face în anul care vine. 

Pune pixul pe hârtie, Gemeni. Este un moment frumos pentru a reflecta și pentru a începe să scrii un jurnal. Dacă ai vrut să scrii scrisori către familie și prieteni sau să trimiți felicitări de sărbători, nu este prea târziu să o faci. 

Oamenii vor aprecia în continuare sentimentul și se vor bucura să primească ceva de la tine. 

 


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Astăzi te vei ocupa de cadourile pentru familie și prieteni. Ești mai grijuliu și mai atent la niciodată. Rac, tu ești genul de persoană care se lasă pe sine pentru alții, iar această perioadă din an îți oferă posibilitatea de a le arăta oamenilor ceea ce simți pentru ei.  Dar amintește-ți că dragostea nu este egală cu mărimea cadoului pe care îl oferi. 

Și, deși vrei să arăți cu adevărat nivelul de implicare și iubire pe care l-ai pus în cumpărarea acelui cadou special, adevărata semnificație din spatele acestui sezon este prezența ta - sub forma iubirii tale.

 


Leu
(23 iulie - 22 august)

Aceasta este perioada ta preferată a anului, Leu. Luminile. Festivitățile și, peste tot unde există ceva strălucitor și roșu, te potrivești perfect cu simțul tău orbitor al stilului și dragostea pentru tot ceea ce înseamnă sclipici și farmec. 

Este un lucru bun, pentru că Luna intră în semnul tău, în sectorul tău de identitate, și ghici ce? Acesta este momentul tău să strălucești! Așa că dă tot ce ai mai bun, Leu. 

 

 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Oamenii toxici nu sunt ceva nou pentru tine. De fapt, ochiul tău ascuțit vede semnalele de alarmă de la un kilometru distanță și știi ce trebuie să faci pentru a evita problemele înainte ca acestea să se întâmple. 

Vei fi vocea rațiunii pe care alții s-ar putea să nu vrea să o audă, dar asta pentru că Luna intră în Leu, sectorul tău al dușmanilor ascunși.

Fă provizii de dezinfectant pentru mâini și amintește-le cu blândețe oamenilor că, dacă nu se simt bine, să stea acasă și că ne vom vedea când se vor simți mai bine.

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Aveți speranțe mari pentru noul an și, cu lumea mergând înainte, chiar și în lumina pandemiei care încă se profilează, adevărul este că 2021 a fost un an singuratic pentru dvs.

Dar, ești gata să socializezi și să intri în contact cu oamenii pe care îi iubești, inclusiv cu un străin sau doi care ar putea evolua în ceva mai mult - de la dragoste la prietenii.

Vestea bună este că Luna intră în Leu, sectorul tău de prieteni, iar bucuria acestui semn de foc îți alimentează pasiunea pentru socializare și împărtășirea ideilor.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Bineînțeles că te gândești la viitor. Ultimul an a dovedit că familia contează, iar munca este ceva ce faci, dar nu este ceea ce ești.

Este timpul să iei la inimă aceste lecții de viață, Scorpionule, și să le aplici concret. Ai o mulțime de obiective pe care trebuie să le atingi și nu există un moment ca acum pentru a le scrie și a le face vizibile. 

 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Atât de multe oferte promoționale par să îți strige atenția, încât promisiunile lor ispititoare te fac aproape să apeși pe butonul de cumpărare înainte de a da click pe pagină. 

Asta pentru că este timpul să te gândești la ce vei studia în continuare, Săgetătorule. Ești o persoană care învață pe tot parcursul vieții și care nu se poate opri din a crește chiar dacă își dorește acest lucru. 

Mintea ta este pregătită să se extindă, iar această perioadă a anului te poate face să îți faci cadou ceva precum un curs de scriere sau rechizite pentru a pune în practică o lecție de creație pe care ți-ai însușit-o recent.

 

 


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Îți place să fii generoasă, iar cu Luna care intră în Leu, sectorul tău de resurse comune, înainte de sărbători, asta este ceea ce ai pe suflet. 

De fapt, s-ar putea chiar să depindă de tine să găsești resurse pe care să le oferi ca ajutor cuiva pe care îl cunoști. 

Să vii în ajutorul unei persoane aflate la ananghie este lucrul la care te pricepi în secret, Capricorn. Vei găsi ceea ce trebuie făcut și vei elabora diverse soluții până când totul va fi așa cum trebuie.

 


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Celibatar sau însurat, următoarele zile sunt despre dragoste, iar asta vrei să faci cu persoana potrivită. 

Luna intră în Leu, sectorul tău de angajament, și s-ar putea să te gândești la viitor.

Căsătoria, o cerere în căsătorie sau o invitație la o primă întâlnire s-ar putea întâmpla în viața ta în acest sezon de sărbători.

Așa că fii deschisă la asta, iar dacă asta înseamnă să-ți vopsești unghiile în alb pentru a da de înțeles că ești singură și că ești în căutare săptămâna aceasta, de ce nu?

 


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Nu ești o persoană care să se laude sau să se aștepte ca oamenii să recunoască ceea ce faci. Totuși, săptămâna aceasta, atragi atenția celorlalți fără să încerci.

Luna intră în Leu, sectorul îndatoririlor tale zilnice, iar tu ești acolo pentru toată lumea - dezinteresat, iar acest lucru face ca să fie greu să NU observi rolul enorm pe care îl joci în viețile familiei, prietenilor și colegilor de serviciu. Ești un lider și un darnic, un adevărat model pentru ceilalți! 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel